Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona uzalezniona

problemy z literkami pomozcie!!!!

Polecane posty

Gość zrozpaczona uzalezniona

Mam jak by to ujac maly problem z klawatura. Cos mi cora nacisnela, albo i nie i teraz nie moge robic polskich znakow, czy jak ktos wolo znakow z kreseczkami czy ogonkami. Zamiast tego jak wciskam alt i np s wychodzi mi [. Blagam pomozcie, jak mam to naprawic. Dodatkowo jak sa na pasku te opisy na jakiej stronie jestm wiecie na dole strony tam gdzie jest start itd, i np jestem na kafeee i na tym pasku nie pisze kafeteria, tylko samo K. No i co to moze byc? Prosze niech mi ktos doradzi!! PróbowaBam od nowa wgrac klawiature, zaczal pracowac krator, wszystko slicznie pieknie ale osie nie naprawilo. Metoda na szift i ctrl tez nie dziala. A ja mam do napisania kilka prac i jak mam to bez poskich znakow robic :o Helpppp!!!!!!!!!!

to sie da naprwic ale ja nie pamietm jak...trzeba wstawic w opcjach klawitury polski jezyk i bedxziesmigac

Gość nie wiem czy
to to ale spróbuj zamienić klawiaturę na polski(programisty), masz pewnie polski i dlatego. Jak nie to nie wiem co.

Gość problem z literkami
A gdzie sie zmienia ten jezyk z polskiego na programisty? Dzieki za odzew :)

Gość jenette
u mnie tak się dzieje czasem, jakaś awairia na kabelku wychodzącym z klawiatury. Wystarczy że wyłączę komp, poruszam akblem (po zwraciu) i wraca do normy.