Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dillemmatka

ja + przyjaciólka= brak facetow

Polecane posty

Gość dillemmatka

mam 22 lata i moja przyjaciolka tez,mamy bardzo dobry kontakt ze soba i wlasnie. jak zawsze gdzies wychodzimy(bo zwykle wychodzimy razem) to mam wrazenie ze nasze polaczenia mowi facetom:one sie super rozumieja nie potrzebny jest im nikt inny.czy to moze ich odpychac?? dodam ze chyba(?)nie jestesmy paszczurami dop potegoi ntej :/

Gość kajko i kokosz
no to zes se wytlumaczenie znalazla

Gość dillemmatka
no i co zadnych przemyslen??boje sie ze jak tak dalej bedziemy wylazic razem i nikogo nie poznamy(bo bedziemy sprawialy wrazenie a-kysz)to zostaniemy starymi pannami z gromada kotow:(a juz nawet mialysmy plany zeby razem zamieskzac:o

Gość dillemmatka
o matko to jak widocznie jestesmy az tak oblesne ze nikt nie chce nas poznac:o??

Gość oj pewnie jesteście paszczuram
ale do której potęgi tego nie wiem :(

Gość dillemmatka
:(ale dół

Wydaje mi sie, ze to wlasnie dobry pomysl isc z kolezanka jak chce sie kogos poznac, zawsze sie ktos moze dosiasc.

ta opcja jest raczej niemozliwa,nie wiem gdzie wy chodzicie dziewczyny a moze nie zwracacie uwagi na facetow?z tego co ja wiem,to faceci za zwyczaj jak atakuja,to z kumplem. ich plan przebiega mniej wiecej tak: -fajna laska -no -to chodz ze mna,zajmiesz sie kolezanka i ten drugi idzie za zwyczaj jak na sciecie,bo ma \'druga opcje\'

Gość dillemmatka
wczesniej poznawalysmy wiecej facetow a teraz rzadko sie zdarza,tylko ze zwyjkle jak siedzimy razem to lubimy sobie pogadac i wtedy zapominamy o calym swiecie jak sie wczujemy w gadke:(

no to sama sobie odpowiedzialas na swoje pytanie nawiaz kontakt wzrokowy kobieto!

Gość fdser
jasne ze moze .JAko facet zwracam uwage raczej na dziewczyny ktore sa same na imprezie .Jezeli sa dwie dziewczyny razem to podejrzewam ze kazda ma chopa i nie przyszedły szukac chopa czy sie zabawic tylko raczej sobie poplotkowac . dwie dziewczyny maja bardzo slabe szanse.

Gość dillemmatka
podobno tez usmiech dziala ale ja nie umiem sie na kogos gapic albo usmiechac do obcych osob a moja przyjaciolka tez nie:(

Gość fdser
nigdy nie zwracam na kobiete ktora jest w towarzystwi z chopem czy inna kobietą :)

Gość dillemmatka
to co samej mam isc do pubu lub na dyskoteke??dziwnie tak:oalbo mamy isc we dwie i usiasc w osobnych stolikach i udawac ze jestesmy same czy jak:D

Gość fdser
nie chodzi o pub.Nawet w autobusie czy na dworze .KObieta ktora jest sama zdecydowanie zwraca bardziej moja uwage niz taka ktora z kims rozmawia.

a tam,guzik prawda,maja szanse takie jak te co przyszly same,a wogole,to kto chodzi sam do klubow albo baru:O

Gość fdser
nie chodzi o pub tylko otwarta przestrzen.

Gość kazdy ma takie chwile
nie wydaje mi sie zeby to byl powod, jak ide z jedna kolezanka to prawie zawsze ktos sie przyczepi, a wcale do nikogo sie nie usmiechamy, czasem jest to nawet tlum ludzi, kiedys nas nawet wywalili z naszego ulubionego klubu, bo przyprowadzilysmy z 10 nowopoznanych facetow i sie klocilysmy, ze oni maja wejsc za darmo, hehe

Gość fdser
wczesniej poznawalysmy wiecej facetow a teraz rzadko sie zdarza,tylko ze zwyjkle jak siedzimy razem to lubimy sobie pogadac i wtedy zapominamy o calym swiecie jak sie wczujemy w gadke i potwierdza sie tym samym to co mysle o przyjaciolkach

po pierwsze idz do ortodonty żeby Ci zęby wyprostował,później zrzuć co najmniej 15 kg,wylecz pryszcze,umyj włoscy.....a wtedy może coś wyrwiesz:)

Gość dillemmatka
ja mysle ze jak facet widzisz ze dwie babki sie dobrze dogaduja to sie czuje w pewien sposb osaczony

Gość fdser
wiec tak : jezeli dziewczyna unika kontaktu wzrokowego albo nie zwraca na mnie uwagi to sobie odpuszczam.Nigdy nie zwracam uwagi na zajete plotkami laski . Osoba ktora na mnie patrzy ma szanse ze ja poderwe. Bylo zreszta kiedys tekst chyba na onecie .Ze wlasnie patrzenie prosto w oczy sprawia ze ktos jest dla na atrakcyjny.

Gość dillemmatka
nie mam pryszczy:Pmałpo

to dawaj foto:D

wytlumaczenie bez sensu - facetom nie przekadza to, ze sa 2 dziewczyny - wiem to z wlasnego doswiadczenia

Gość dillemmatka
ty pierwsza dawaj to zobaczymy czy masz prawo mi dokazywac!:P

Gość fdser
tak czy inaczej naukowcy mają racje .Wiem , bo gdy patrze w ten sposob to dziewczyny mnie czesto podrywaja czy sie usmiechają.

a może powinnaś się częściej myć:D Przynajmniej raz w tygodniu:D