Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejejejejejej

co sie dzieje?? pomocy

Polecane posty

Gość ojejejejejejej

od pewnego czasu staram sie o dziecko.teraz czekam na miesiaczke zostal niecaly tydzien a moj sluz zrobil sie straszniz dziwny:/ jest zoltawy lekko a przy stosunku mam takie jakiz-es dziwne uczucie i nie jest mi przyjemnie.co to moze byc?? co sie dzieje?? pomozcie??

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
moze grzybica?

Gość ojejejejejejej
niby skad?? dbam o higiene:/

Gość buhehehe naprawdę sadzisz
że grzybica bierze sie z brudu?:D:D to mnie rozbawiłaś:D

Gość mikamiku
grzybica raczej nie, ale uplawy i stan zapalny tak radze szybko umowic sie do gina na jakies leczenie mozna miec stan zapalny i miec tylko lekko zoltawa wydziline, nie czuc pieczenia itp ja tak mialam, poszlam prywatnie do gina i mowil mi ze to stan zapalny, mialam krem i globulki i zakaz sexu przez 2 tyg do tego maz tez sie leczyl , inaczej zarazalibysmy siebie na okraglo a to bardzo wazne zeby partner tez podjal leczenie :) u facetow nie ma objawow lepiej wyleczyc to teraz

Gość ojejejejejejej
jakbym byla w polsce to na pewno bym tak zrobila ale jestem w niemczech od niedawna i zielonego pojecia nie mam co zrobic bo nawet nie wiem gdzie i jak dostac sie do jakiegos lekarza a nikogo tu nie znam:/

Gość ojejejejejejej
jakbym byla w polsce to na pewno bym tak zrobila ale jestem w niemczech od niedawna i zielonego pojecia nie mam co zrobic bo nawet nie wiem gdzie i jak dostac sie do jakiegos lekarza a nikogo tu nie znam:/

Gość ojejejejejejej