Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _madzik_

jaki gin w debicy?

Polecane posty

Gość _madzik_
a to nr to juz nie problem bo napewno jest w ksiazce telefonicznej to sobie znajde

Gość moze*
nam powiedział w 16 tyg wiesz gdzie jest skret na arkusa?to tam skrecasz-jedziesz kawałeczek i po lewej jest tabliczka -gabinety lekarskie-podjezdzasz pod gorke i juz jestes u niego na podworku(jego zona jest stomatologiem i tez tam przyjmuje)

Gość _madzik_
no wiem gdzie to chyba powinnam trafic bez problemu

Gość moze*
ale na komorke-on jest spoko bo odbiera w nocy o polnocy jakby sie cos działo

Gość _madzik_
a jesli chodzi o sam porod? to przewaznie mozna na niego liczyc? bo wspominalas ze jesli trzeba to zawsze cos pokombinuje

Gość moze*
ja akurat trafiłam ze rodzilam jak byl na urlopie poza granicami Polski-ale tak to przyjezdza do porodu-najczesciej

Gość _madzik_
wielkie dzieki za informacje. przydadza sie i pewnie skorzystam z uslug gawlika ;D

Gość moze*
mozesz podac gg?to dałabym Ci nr komorki-bo nie wiem czy tak na forum moge napisac

Gość moze*
ja bede za chwile bo ide z psem:)

Gość _madzik_
9460505

Gość Polecam Gawlika
Madzik, ja jestem teraz w 8 m.c., \"wyprobowalam\" juz dwoch innych lekarzy oprocz Gawlika- bylam u Piechoty i u Iwon, moja przyjaciolka chodzila tez do pani Grabiec, ale /gawlik jest po prostu najsympatyczniejszym gosciem w calej tej ginekologicznej grupie!!!Polecam Ci go, i to jak!!!:)

Gość moze*
grabiec i grabcowa sa bleeee a iwon podobno fajna ale jej chyba nie ma w szpitalu?ani nie ma prywatnej pragtyki?

Gość moze*
praktyki mialo byc

Gość moze*
madzik daj znac jak wybierzesz kogos a jesli bedzie to gawlik to napisz jak Ci sie "widzi"

Gość Polecam Gawlika
Iwon przyjmuje w przychodni na Cmentarnej i na Szkolnej chyba, jak bylam u niej w czwartym miesiacu ciazy, to okrzyczala mnie, czemu u mnie jeszcze nie widac brzucha. W szpitalu nie pracuje i prywatnie tez nie przyjmuje, ciekawe czemu...:/

Gość moze*
ciekawe czy sie znamy-debiczanki-hehe do kolezanki powyzej -skoro to juz osmy m-c to zycze łatwego i szybkiego porodu i slicznego dzidziusia wiesz co bedzie?corcia czy synek?

Gość _madzik_
chyba jednak wybiore sie do gawlika.

Gość moze*
madzik a jeszcze jedno co Ci moge napisac to to ,ze lekarz lekarzem ale nie ma to jak dobra polozna przy porodzie

Gość _madzik_
połozna tez mozna sobie wybrac?

Gość moze*
no wlasnie ze nie:(jak ja rodzilam(pojechalam w nocy to byly fajne)ale o 7 rano przyszła zmiana i juz nie bylo miło-niestety-pani mi mowi zebym parła-ja jej mowie ze nie wiem jak:)a ona do mnie-zaloz sobie nozke na nozke i przyj-i zabrała sie i poszła:(

Gość moze*
ale ja tylko pojawil sie pan doktor piechowicz to latały kolo mnie ze hej i w 5 min urodzilam

Gość _madzik_
heh no to niezle, mam nadzieje ze na taka zmiane nie trafie!

Gość moze*
generalnie wiekszosc poloznych podobno fajna jest... w miare(to z opowiesci kolezanek wiem)

Gość moze*
wiekszosc poloznych rzekomo jest fajna

Gość Polecam Gawlika
Będzie córcia:) Uch, musze sie jeszcze nauczyc rodzic:) a jeśli chodzi o położne, to" męczyłam" ostatnio dra Gawlika o nacinanie - czy musi być, i on mówi, że w Dębicy są super-babki położne, co prawda nie najmłodsze, ale fachowe:) I że on ma porównanie z Tarnowem, są o niebo lepsze:) I starają się, żeby nie doszło do naciecia:) ,I Madzik, polecam Ci szkole rodzenia w Morsach- co poniedziałek o 17, jak urodze to powiem Wam, czy była przydatna:) moze*, a czy Ty chodziłaś???

Gość moze*
tak chodziłam tylko nie zdazyłam sie parcia nauczyc :D-bo wczesniej urodziłam bylismy w poniedziałek ogladnąc sale porodowa w szpitalu i ja smieje ze chciałabym rodzic na tym bezowym łozku no i we wtorek w nocy pojechałam babki na szkole fajne sa i zawsze mozna pozniej zadzwonic z zapytaniem o cos jak sie nie wie

Gość moze*
bylam nacinana-ale teraz po czasie nic a nic nie widac-szyła mnie grabcowa bo akurat była na dyzurze-czasem lepiej jest miec naciecie niz samej popekac ale zostałąm zapytana czy chce byc nacieta powiedziałam ze jesli tak bedzie lepiej to sie zgadzam