Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluszka888

Prezent dla 14-15 latki ???!!!

Polecane posty

Gość oluszka888

Chciałabym kupić coś tak bez okazji mojej siostrzenicy w wieku 14-15lat. druga gimnazjum. Ale nie wiem co dziewczynie w tym wieku się podoba - mało ja widuje. Może jest tu osoba w tym wieku i cos poradzi mi? Dodam ze ja jestem studentką i nie mam masy kasy. myślałam o czymś do 60 zł. o jakiejś torbie np.

Gość gitowiec
podejżewam, że taka panienka zaczyna się stroić w różne piórka i ozdoby i zapewne już ma jakiś złoty łańcuszek albo kolczyki .... itd. , więc proponuję jej podarować drewnianą szkatułkę z 2 -3 szufladami , widziałem takie na allegro za ok. 60 zł

Gość yyyyyyyyyyyy
kup jakis sweterek albo bluzke ( tylko nie jakas dziecinna ) taka bardziej mlodzezowa albo np kilka kosmetykow o łacznej wartosci 60 zł z nivea visage young...napewno bedzie zadowolona :)

kosmetykow bym nie kupila,moga sie nie spodobac. lepsza bedzie ta szkatulka na bizuterie ewentialnie kosmetyki kolorowe:)

Teraz w KroppTown sa fajne torby-takie na ramię, albo w Butiku czapka i szalik w komplecie, moze być tez fajny portfel. Teraz też samodne takie husty-arafatki-sa w różnych kolorach-moja córka ma czarno-białą. Z kosmetykami to różnie bywa trzeba wiedzieć co używa.

Gość yyyyyyyyyyyy
piszac kosmetyki milam na mysli min. jakis peeilng do twarzy kem z podkladem zel oczyszczajacy (ale tylko z nivea visage young ) sama kiedys uzywalam sa swietne dla dziewczyn w jej wieku :)

Gość oluszka888
a która torba leprza dla 14 latki? ta http://www.butik.net.pl/p704_Torby_Torba_Komiks.html czy ta z cropa... na akcesoriach pierwszą i drugą biore pod uwage - ale nie da się linku wkleic z tą o którą mi chodz więc musicie poszukać ;) http://cropptown.pl/kolekcja.htm i czy napewno coś z myszką miki nie jest zbyt dziecinne? chociaz może dla 2 gimnazjum nie. ja się serio już nie znam :( a nie chce dać jakiegoś badziewia jej. Chodzi o to że jej rodzice mają mało kasy - moi tez mieli mało jak byłam w jej wieku i chciałabym kupić jej coś fajnego.

moja corka chodzi do II gimnazjum,ona ma taka czarną w kwiaty białe z Butiku a podoba jej sie z croppa taka jasno pomarańczowa

Ale na tej stronie Croppa nie ma wszystkich modeli,najlepiej idź do sklepu i tam zapytaj co dziewczyny w jej wieku teraz najbardziej kupują,a w Butiku są teraz fajne bluzy i nie koniecznie z myszka miki,teraz z taką dziewczynka są modne-nie wiem jak ona sie nazywa

Gość oluszka888
a jakie mniej więcej są ceny toreb w crropie?

Gość hytrusek.
kup torbe z croppa lepiej.

Gość oluszka888
ehh nie wiem co bedzie najleprze.... jest tu jakaś 14 latka?

Gość może coś wybierzesz
mam córę w jej wieku i kupuję : czarne ciuszki (niestety taki kolorek teraz lubi) skromną biżuterię perfumki (jekieś łagodne ) pamiętniki albo książki -powieści, horrory, itp no i tradycyjnie czekoladę

Gość oluszka888
hmm dzięki... ale z ciuchami to nigdy nic nie wiadomo...wrrr. najbardziej myśle o tej torbie bo to takie wydaje mi się najfajniejsze. pamiętam że w jej wieku bardzo chciałam fajną torbe. Tylko nie wiem która wybrać.

Gość amoże spróbuj napisać tak
najlepSZe

Gość pytanko....
a ja nie wiem.

Gość ja mam 15lat
no mysle ze najlepszym prezentem bedzie ta torba ale taka naprawde mlodziezowa, ale najlepiej jakbys sie dowiedziala jakistyl ma ta twja siostrzenica bo jesli preferuje np. metal, to zwykla dziewczeca torba moze wydac sie dla niej nieladna,,, ale jesli kupisz jej jakas ladna bluzke to tez sie ucieszy ale ja bym radzila ta ladna torbe:):):):);)

Jak narazie te linki z ubraniami sa beznadziejne...