Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enedue

wkurza mnie, ze mj instruktor nie gada ze mna tak jak z innymi

Polecane posty

Gość enedue

kursantami.ja koncze jazde, wsiada nowy kursant i sobe zartuja i w ogole fajnie jest..a ze mma taknie jest:O czy ja naprawde jestem taka beznadziejna?:O ja jestem tylko niesmiala i zakompleksiona:O

Gość lacjusz z katarginy
Wiesz dlaczego ? Faceci sie tak zachowują w stosunku do kobiet ktore im sie strasznie podobają.Nie bardzo wiedza co powiedziec zeby dobrze wypasc i niczym sie nie splamic wiec najczesciej siedza cicho alebo sa powazni i ostroznie dobieraja slowa :)

Gość niezły numer
:D mialam dokladnie takie samo wrazenie! ze przez telefon z innymi zartuje a ze mna tak sucho i formalnie ze do innych sie szczerzy a do mnie nie inne wrecz podrywa a ze mna - sztywno ale... to chyba tylko wrazenie bylo ;)

bo jesteś nieśmiała i zakompleksiona i pewnie po tobie widać \"bez wideł nie podchodź\", więc załatwia tylko niezbędną część oficjalną bez wdawania się w relacje towarzyskie oczywiście to tylko spekulacja 🖐️

Gość enedue
ale on jest pewny siebie i mysle ze t nie chodzi o jakis wstyd czy zaklopotanie. po prostu, jakby nie wiedzial o czym gadac. a ja jestem taka osoba, ze jak ktos mnie dystansuje to juz sama boje sie odezwac:O wiem, glupie ale to brak pewnosci siebie. raz nam sie jezdzi super i gada super ale to wszysk zalezy od jego humoru i d tego czy on zacznie gadke itp itd.:Oporazkowo a widzialam, ze inne laski nawet w pewien sposob adoruje, zartuje ale prawi im komplementy.eh

Gość niezły numer
jak ma na imię...? mzeo to ten sam? moj Robert

Gość enedue
to nie ten sam. musze nabrac pewnosci siebie, tak o tak