Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona....

co to moze byc? dziwne plamienia...

Polecane posty

Gość wystraszona....

od 7 miesiecy zazywam tabletki anty. nigdy nie miałam z tym zwiazanych zadnych problemow, zadnych plamien ani nic...( jedynie przy drugim opakowaniu)) ale w tym miesiacu, w polowie opakowania dostałam bardzo delikatne, praktycznie znikome plamienia. (kolor bardzo wyblakłej krwi) co to moze byc?

Narazie sie nie przejmuj, jestes cały czas zabezpieczona, ale jesli to sie powtórzy przy kolejnym opakowaniu powiedz o tym lekarzowi bo plamienia w środku opakowania to często znak, że pigułki są juz dla Ciebie za słabe i nie trzymaja cyklu.

Gość wystraszona....
ale czy to ze jestem przeziebiona to tez ma jakies znaczenie??co prawda nie biore zadnego antybiotyku tylko zwykle lekarstwa

Gość wystraszona....
tylko gripex 2razy dziennie po2 tabletki i w poludnie jedna

2 gripexami dziennie nie powinnas przekroczyć dozwolonej dawki paracetamolu wiec mysle ze to nie ma nic wspolnego

aha... 2 razy dziennie po 2 tabletki no to zapewne bierzesz za duzo paracetamolu i osłabiłas działanie pigułek

Gość szajn
moniak skad masz informacje,ze paracetamol w wiekszych ilosciach osłabia działanie tabletek anty???od lekarza???

masz rację.paracetamol może mieć wplyw.wogole powinno się uważąc na paracetamol.