Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ywonna

DoKobiet ktore wiedza to i owo o zajsciu w ciaze,poradzcie!wazne pytanie,prosze!

Polecane posty

od miesiaca biore pigulki.po 4 dniach brania czulam sie na tyle zle ze lekarz zmienil mi na inne i bralam te inne.no i mija dzis ostatni dzien w przerwie w ktorej powinnam dostac okres i nic.i zastanawiam sie czy mozliwa jest ciaza zwazywszy na to ze tabletki bralam co do monuty ale uprawialismy z narzeczonym seks codziennie.....nie zawsze do konca no ale codziennie

Gość myszka89
WIesz co stres stres i stres za duzo go przejelas sie tymi tabletkami od stresuj sie i bedzie oki

gdybym byla jakims cudem w ciazy to bylabym bardzo szczesliwa....ale skoro tabletki bralam to ciaza jest niemozliwa....moze to od stresu,sama nie wiem

Gość marceliona
nie no ciaza napewno nie,jakim cudem?

Brałaś cztery dni jedne tabletki, później inne, tak? Przy takim zamieszaniu może się tak zdarzyć, że i krwawienie się poplącze i może wystąpić np w trakcie przyjmowania drugiego opakowania. Mimo to jeżeli krwawienie się nie pojawi, to powiedz o tym swojemu lekarzowi.

Hally dzieki.w ciazy raczej nie jestem wiec mam nadzieje ze to krwawienie sie pojawi bo nie lubie kiedy w moim organizmie cos nie tak dziala :(

Gość marceliona
to moze idz do lekarza i powiedz co i jak

Gość do autorki....................
ale glupia jestes

do autorki....................nie mam ochoty na dyskusje z toba.....jutro powinnam zaczac brac kolejne opakowanie tabletek.i sie zastanawiam czy poczekac az na nastepny miesiac okres dostane czy moze test kupic i sprawdzic?

znajac zycie dostaniesz okres lada dzien