Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małybiałymiś

zabawki firmy wader

Polecane posty

Gość zabawki
wadera sa bardzo wytrzymałe wiele przeżyją

Ja mam trochę inny z takim jakby uchwytem -rura do trzymania i polecam.mam go juz 14 lat.Bawiły sie nim moje i znajomych dzieci,przeżył dwie przeprowadki i jest ok.Mam tez sporo dużych aut tej firmy i podobnie jak garaż maja sie dobrze...

Gość małybiałymiś
dziękuję, a czy mial ktoś moze podobny garaz lub kolejkę? warto to kupic? nie chce zeby dziecku znudziło się po 2 dniach. Chcialabym żeby to była zabawka na dluzej.

Mój młodszy brat ma bardzo podobne :). Trzymie sie dobrze, dzieciaki czesto się tym bawiły jak były młodsze :) Polecam :).

a ma klocki z wadera takie duze pudlo z duzymi klockami????fajna zabawa moje dziewczyny maja i ich trzyletni brat cioteczny polowe sprywatyzowal,a garazpodobny mial tyle ze bawic sie bawil ale krotko potem poszlo w odstawke a klocki sa!

Gość małybiałymiś
Z wadera akurat nie ma, ale ma inne klocki. Z tymi zabawkami wlaśnie tak jest że szybko się nudzą, dlatego się wlaśnie zastanawiam czy nie lepsze np będą klocki lego duplo. Podobnie było w tamtym roku z domkiem teletubisiów.. 150zl i 2 dni zabawy. Ale wiadomo, że jak dziecku się marzy, to co zrobić:)

Gość małybiałymiś
Z wadera akurat nie ma, ale ma inne klocki. Z tymi zabawkami wlaśnie tak jest że szybko się nudzą, dlatego się wlaśnie zastanawiam czy nie lepsze np będą klocki lego duplo. Podobnie było w tamtym roku z domkiem teletubisiów.. 150zl i 2 dni zabawy. Ale wiadomo, że jak dziecku się marzy, to co zrobić:)

Gość kukulandia
wader i tylko wader. Bardzo solidne zabawki a do tego takie swojskie, bez żadnych angielskich melodyjek!!

Gość gość
po cholere odświeżasz temat sprzed 7 lat??

Gość gość
Pewnie dlatego że temat jest ciągle aktualny :-) a zabawki Wadera posiadają wszelkie certyfikaty bezpieczeństwa CE. Mojemu drugiemu szkrabowi też kupuje produkty tej marki. Niedrogo i przyjemnie :-) zresztą polecam stronkę imperiumzabawek.pl sklep jest dystrybutorem Wadera znajduje się na Myśliborskiej ale dokładnego adresu nie pamiętam. Chińskiego szmelcu nie kupie nigdy :-)

Gość gość
To są naprawdę dobrej jakości zabawki. Wytrzymują naprawdę naprawdę długo. U nas dzieci dostawały te zabawki po starszych dzieciach z rodziny bo ciągle bardzo dobrze się sprawowały. Mój syn rzucał je, jeździł na nich a one nic. Są naprawdę z najwyższej półki. Dla niedowiarków (http://desc.com.pl/zabawki-wader-w-prezencie/), na stronie jest filmik z testami co te zabawki potrafią.