Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złotkoo

znudzil mi sie?

Polecane posty

Gość złotkoo

jestem z D. 2,5 roku. od jakiegos czasu przestalo sie miedzy nami ukladac wlasciwie nie wiem dlaczego tak poprostu wyszlo. nie mam ochoty na seks z nim gdy mnie caluje strasznie mnie to irytuje. on ciagle pyta co jest grane ale nie umiem odpowiedziec na jego pytania. czy on mi sie znudzil?

Gość Winko Klasztorne
Prawdopodobnie tak znudzona jesteś nim. To i tak długo wytrzymałś z swoim partnerem nie odczuwając nudy. Mi mężczyzna nudzi się nawet po ok. miesiącu bo jestem typem tzw. ,,kobiety szybko nudzącej się". Potem znów zdobywam i potrzebuję zmiany na nowy model.

Gość złotkoo
ale wydawalo mi sie ze go kocham teraz to tlko sentyment zostal.. jednak nie potrafie od niego odejsc

Gość fajniezakochany
To właśnie są kobiety...znudził się, no to następny.... Czy rasa męska jest taka? Zdecydowanie nie.... Po obserwacji moim kolegów, stwierdzam, że 2 na 10 jest tego złego typu. A kobiet? tego złego typu 8 na 10. Czy kobiety robią cokolwiek w związku, aby nie było nudno??? NIE!!! Wolą zmienić faceta na nowszy model! Rzygać mi się chce!

Gość złotkoo
fajniezakochany. ja wcale nie chce sie z nim rozstac tylko zadaje pytanie jak zrobic aby bylo tak jak kiedys!

Gość fajniezakochany
Masz rację, nie wychodziło mi....zraziłem się i nie pcham się od lat w byle jakie związki...nie uznaje półśrodków. Kobiety kocham i szanuje...może czasami w złości powiem za dużo, ale tak już mam...i tak jestem słodki :) Co zrobić, aby było jak kiedyś? Ano może częściej wychodźcie na spacery...do kina...może jakiś taniec...jazda konna...