Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tararara ra

jskie zwroty/słowa was denerwują w języku pisanym-internet

Polecane posty

Gość tararara ra

mnie denerwują bardzo: buźka buziaczki całuski nom zamiast no siem zamiast się booszzze zamiast Boże Jesssu doppra zamiast dobra a Was?

Gość BRAMBORYYY
tia, niom, dopshe, koffany, z kond klikasz, cio tam, i wiele, wiele innych :o

Gość loosieeeeeeee
pedro jestes gej??o_0?

Gość loosieeeeeeee
mnie kurwa wkurza jak internetowi debile tworza nowa zasade w jez polskim a mianowicie: niewiedziała nienapisałem siespojrzałam ................NIE Z CZASOWNIKAMI PISZEMY OODDZIELNIE BUCE!!chronmy nasz jezyk

dekold, :D niewyrzyta, ogólnie wszystkie błędy ortograficzne. jakoś w moim pokoleniu nie ma nikogo z tzw.\"dysleksją\" czy innym dziadostwem.:)

Gość zdecydowanie koffany
i PoKeMoNy.

Gość tararara ra
przed chwilą przeczytałam gdzieś: fajniemm dzioobek

Gość hm............................
hihihi - wkurwia mnie nieziemsko:o mam wrazenie ze tak pisza(smieja sie) tylko niedorozwoje.

Gość tararaaa
o i jak ktos wkleja linki reklamowe- też denerwujace a poza tym: pozdroofki wśyśkiego najfajniejśego- opis mojej kolezanki;/

Gość rozpustnica
a mnie wkurza jak ktos pisze zmaist ku - Q ,np narQ Qrwa kotQ albo koffam bosche albo jak ktos pisze zamiast Łukasz Łukasch :D 😴

Gość ..ja..
Wkurza mnie np.: - brak znaku zapytania na końcu pytania - wszelkie błędy ortograficzne a w szczególności typu: \'mężczyzną\' zamiast \'mężczyznom\' - \'sh\' zamiast polskiego \'sz\' (klikash) - pisanie naprzemian dużymi i małymi literami (ktoś już wspomniał, że to pokemony :)) - łączenie \'nie\' z czasownikami i pewnie jeszcze trochę by się tego znalazło :D

ZASADY KONTAKTÓW Chcesz cos do mnie powiedziec? Czytaj! > > Jezeli nie rozmawiasz ze mna po raz pierwszy mozesz od razu przejsc do > punktu nr 7. Nie bede owijac w bawelne, uzywala delikatnych slowek, > jednym slowem bez j......ch farmazonow, bo juz mnie krew zalewa jak > widze wasze niektore wiadomosci. > > 1. Pierwsze wrazenie. Nawet nie probuj zaczynac w stylu: \"skont klikash?\" > albo \"postukamy?\". Jezeli wlasnie tak masz zamiar zaczac -> w**********j. > > 2. Cel. Jezeli chcesz ze mna porozmawiac musisz miec po co do ch***a wafla. > Jezeli juz zgodze sie z toba porozmawiac, oczekuje, ze juz dawno wiesz > o czym!! Bo tekst w stylu \"a moze ty cos zaproponujesz\" uwazam za > terroryzm!! > Jak chcesz pogadac o dupie maryni albo o pogodzie -> w********j. > Usiadz przed TV, wlacz swoja ulubiona telenowele i nie zawracaj mi glowy!! > > 3. Szacunek. Mimo, iz to wirtualny swiat, pamietaj o tym, ze jednak po > drugiej stronie siedzi zywa osoba, z krwi i kosci, ktora ma uczucia. > Okaz mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba sie -> w*******j. > > 4. Anonimowosc. Z calym szacunkiem - w d****e mam ile masz lat, jak > wygladasz i jak ma na imie twoj pies. Nie chce twojego zdjecia, nie > dam ci swojego. > Interesuje mnie tylko wymiana pogladow na konkretny temat. Bedzie > potrzeba blizszej znajomosci - dam znac. A jak nie pasuje to wiadomo > -> w*********j. > > 5. Styl. Nie uzywam polskich znakow diaktrycznych, ale zasadniczo nie > mam nic przeciwko. Jezeli juz tak bardzo chcesz ich uzywac - prosze bardzo. > Jednak to co mnie bardzo i to bardzo irytuje, to kompletny brak > ortografii. > Ja tez popelniam czasem bledy, ale do k*****y nedzy nie w kazdym zdaniu > po trzy razy!! Wez ze przeczytaj przynajmniej raz co ci sie udalo > nabazgrac i dopiero potem poslij, jezeli masz pewnosc ze jest dobrze. > Klade laske na to czy masz dysleksje, dysortografie, dysgrafie czy > jeszcze jakies inne dysmozgowie. Staraj sie, bo n***********ie ortami > jak gnojem po polu to zwykle niedbalstwo!! Nie kaze zostac miodkiem, > wystarczy mi maturzysta. A jak nie potrafisz to -> wy********j, > najlepiej do szkoly. > > 6. Status. To, ze moj status to \"dostepny\", wcale nie oznacza, ze > jestem przed komputerem - to oznacza, ze moj komputer jest wlaczony. > Jezeli nie odpowiadam, mimo spelnienia powyzszych i ponizszych > warunkow -> cierpliwosci. Zapewne nie moge teraz rozmawiac i odezwe > sie jak bede mogl. > Jezeli udalo ci sie popelnic ktores z wymienionych tutaj przestepstw > to > -> > mozesz isc przypudrowac nosek, czyli wyp*******j. > > 7. Lancuszki. To temat szczegolny. Nie toleruje zadnych, ale to Z A D > N Y C H tasiemcow o albanskich wirusach, umierajacych dzieciakach, czy > pier*******ch testach na szczescie. Przeslanie mi takiej wiadomosci > jest rownoznaczne z totalnym brakiem szacunku do mojej osoby. Nie > badzmy idiotami i nie posylajmy nikomu tych bzdur!! Jezeli mi to > posylasz to jestes bezmyslnym debilem, ktory dal sie zrobic w CIULA > przez innego ciula. > Chcesz > mi poslac lancuszek -> wypier******j, ale to ku*****a juz! > > > 8. Zakonczenie. Mam wielka nadzieje, ze ta strona pomoze w naszej > wzajemnej, bezproblemowej komunikacji. Wszystkich spelniajacych > powyzsze warunki zapraszam do rozmowy.

Gość ..ja..
I jeszcze pisanie bez przecinków i kropek. Trafają się kilkulinijkowe wypowiedzi pisane jednym ciągiem, jak "Bramy raju", ale tam przynajmniej były przecinki ;)

Gość venividivici
Nie ma czegoś takiego jak dysleksja,dysgrafia- jest poprostu dysdebil.

Gość smerfetka z...
Czesto tutaj czytam, ze kogos "szlak" trafia :D