betta fff 0 Napisano Listopad 17, 2007 chciałam zapytać jak długo czekaliście na wasz towar zakupiony w allegro , od dnia wpłaty pieniędzy na konto sprzedającejo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Listopad 17, 2007 od 3 dni do miesiąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betta fff 0 Napisano Listopad 17, 2007 samanta chyba żartujesz,mam nadzieje że nie tak długo ,i to z tego samego województwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Akane 0 Napisano Listopad 17, 2007 zależy jak płacisz jak przelewem z banku to jakieś 24-48 h zanim zaksięgują na jego koncie chyba że to mbank do mbank to natychmiast księgują wpłata na poczcie - ksiegowanie do 3 dni jesli jest to paczka lub list priorytetowy to do tygodnia od zaksiegowania wpłaty powinna pojawić sie u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betta fff 0 Napisano Listopad 17, 2007 wpłacałam w banku spółdzielczym na konto w multibaku, i jest to narzuta na łóżko.Pierwszy raz kupuje na allegro więc pytm bo wpłaciłam w poniedziałek i do dziś nic nie dostałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalinda Paczeko 0 Napisano Listopad 17, 2007 To zależy. Nie każdy sprzedawca wysyła od razu. Czasem zaznacza, że termin jest np do 10 dni roboczych. A poczta pracuje ostatnio coraz gorzej. Normalne listy idą mi tydzień. Na priorytet czekam 8 dzień gdzie zawsze był następnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betta fff 0 Napisano Listopad 17, 2007 dzięki za odpowiedzi,mam nadzieje że po niedzieli dostane a jak nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż się uśmiechnęłam Napisano Listopad 17, 2007 to wtedy prosisz sprzedającego o dowód wysłania, lub on idzie na poczte z tym i się orientuje co się stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donna leng 0 Napisano Listopad 18, 2007 ja czekam juz miesiac i nawet sprzedajac nie odp na maile.Powiadomilam juz allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach