Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana martyna

Dlaczego mezczyzni krytykuja kobiety o krąglejszych wymiarach ?

Polecane posty

przeciez sami nie sa idealni to dlaczego tego wymagaha od nas ? ja mam 154 cm i waze 82 kg i wczoraj chlopak moj powiedzial ze jestem hruba swinia :-o jak mogl wogole ? czy ja go wyzywam ze ma malego czy ze jest kurduplem ? czlowieka nalezy kochac nie za cos a pomimo czegos faceci to frajerzy :-o

Gość
A do kogo się przystawiałaś?

z waszej idiotycznej gadki wynika, ze gruby to tylko z grubym powinien sie wiazac ? a poza tym ci co wyzywaja te bardziej kobiece dziewczyny od GRUBYCH ŚWIŃ sami wystawiaja sobie świadectwo jestem jaka jestem i niech ludzie nie obrazaja ja nie obrazam pustych wytapetowanych fluidziar

Gość weź się za siebie

Gość kraglejszychh
jak to wlasnie je nazwalas puste wytapetowane fludziary:D ty sobie mysl tak o nich a ja o grubych babach ! jedyne co dobrego mozna na nie zrobic to wyrzygac:P PS i kto tu jest sfrustrowany:P .... martynko? jak bardzo tega jestes w pasie?

kraglejszychh, jesteś taki wredny z natury czy poprostu jakaś krągła laska dręczyła Cię w szkole?? krytykować należy ogólnie laski, których jedynym życiowym celem jest gnojenie innych. nie tylko grube, które nie lubią chudych, ale też odwrotnie.

Podpisuje sie pod zielonym. Nie moge zrozumiec sytuacji, gdy ktos nie zauwaza, ze jego nadwaga zaczyna przybierac gigantyczne rozmiary. Przeciez to utrudnia poruszanie sie, funkcjonowanie w spoleczenstwie... Gdzie kupowac ubrania, jak dbac o skore zeby sie nie odparzala, ze nie wspomne o takich drobnostkach, jak watroba czy zoladek. Dla niemal nikogo utrzymanie szczuplej, wysportowanej sylwetki nie jest latwe. trzeba nieustannie cwiczyc swoja silna wole, ale na milosc boska to ja panuje nad moim wygladem, a nie moj apetyt. Cwiczenia i ograniczenie kcal jest trudne, ale mozliwe. dlatego lamenty zdesperowanych grubasek mnie smiesza. wezcie sie w garsc i zrobcie cos ze soba: albo samoakceptacja albo zmiana, wóz albo przewóz. A wzrost 154 i 82 kg to duza nadwaga. Nie tylko ze wzgledow estetycznych, ale i zdrowotnych.

Magdusia1989 gruba kobieta to tak jak niepelnowartosciowy towar - bierzesz jak nie masz na lepszy jak zwykle na takie tematy najwiecej do powiedzienia(glupot) maja inne kobiety. az dziwne bo to pytanie bylo skierowane do mezczyzn:O czy wy musicie byc az tak zawistne?!:O

Gość boshe jak mozna wazyc 82 kg..
Ja waze 57 kilo przy 170 cm i jest PRAWIE OK. Nie wyobrazam sobie wazyc ponad 60kg (kiedys wazylam rowne 60kg). Wspolczuje Wam

Gość a my tobie

Gość kraglejszychh
ooch pozostalo mi to od lat po prostu dostalem skrzywienia umyslowego jak gruby baleron siedzial pzrede mna w podstawowce i codziennie niemilosiernie jej walilo spod paszki:P oprocz tego cala sie trzesla a na w-f sie toczyla:D hi w pracy tez mam takiego baleronka i tez smierdzi a co gorsze to wysyla mi jakies niedwuznaczne sygnaly oczetami brrrr grubaski powinny znac swoje miejsce w szeregu ja nie lubie lasek lubie KOBIETY szczuple i zadbane a najbardziej moja narzeczona

ale wy jestescie stereotypowi:O mam kolezanke, ktora ma nadwage i wcale nie smierdzi i jest bardzo zadbana dziewczyna. niejedna szczupla dziewczyna chcialaby miec cere albo wlosy takie jak ona;) nie wszystkie grube osoby sa niezadbane i smierdzace! duzo kobiet ma sklonnosci genetyczne do nadwagi i trudno im utrzymac nienaganna sylwetke. nie powinno sie ich od razu tepic albo uwazac za gorszych:O wyglad to nie wszystko!

Gość są grubi i chudzi...
gdyby wszyscy na swiecie byli tacy sami to by nudno było...człowiek jest człowiekiem i waga ciała nie ma tu nic do rzeczy...być w porządku wobec innych a inni będą w porządku wobec ciebie...

Gość kraglejszychh
nowa w miescie ale mi nie chodzi o takie dziewczyny ktore maja lekka nadwage powiedzmy albo starsze kobiety ktore sa "przy tuszy" tylko o MLODE DO tego OTYLE STRASZNIE grube obslizgle smierdzace niezadbane swinki ktorym sie tluszcz spod biodrowek wyplywa z cygarem w gebie i siedzi taka cwaniara co sra niz wyzej dupe ma i wszytsko zwala (cala otylosc) na "problemy zdrowotne" ale jakos papierosy to mozna palic albo zrec w MC donaldsie czy innym gownie???? o to mi chodzi no

\"siedzi taka cwaniara co sra niz wyzej d**e ma i wszytsko zwala (cala otylosc) na \"problemy zdrowotne\"\" Dlaczego stało sie to twoim problemem? Zyj i daj zyc innym.

Gość kraglejszychh
a dlaczego wydaje ci sie ze to stalo sie moim problemem:O mylisz sie moje dziecko chyba chcialas zablysnac tu i ci sie nie udalo he he chcialas mi dowalic ale chyba nie wyszlo he:D po to jest forum ze mozna sie wypowiedziec? a moze sie myle?

kraglejszychh, ale się rozkręciłeś, no dalej, wyrzuć to z siebie! po to jest kafeteria (którą mylisz z gabinetem psychiatry)!!

Ze swoimi wymiarami to Ty nie jesteś krągła, tylko po prostu gruba. Nie rozumiem skąd to całe zamieszanie - wiadomo, że grube kobiety nie są klasycznymi pięknościami, nie bedą miały takieg odbioru u mężczyzn jak szczupłe, co nie znaczy, że się nie mogą podobać. Realcje damsko - męskie nie u każdego wygladają tak samo - u Ciebie niewątpliwie nie jest łatwo i Twoja rola w tym, żeby ułożyc sobie pewne rzeczy w taki sposób, żeby się cieszyć życiem Nie wymagaj rzeczy niemożliwych, nie złość się na cały świat o to, co jest naturalne, tylko zmień sposób myslenia, podejście do życia i wymagania, a będzie Ci duzo łatwiej głową muru nie przebijesz, bo się nie da

Nikomu nie chce dowalic, to tylko zwodniczy nick: jestem wredna dla glupoli. Pomysl: jesli udzielasz sie w tym temacie jako wojujaca oredowniczka na rzecz szczuplych kobiet, gnojac te puszyste - to jest dla ciebie problem. Uprzedzajac pytanie: jestem szczupla, w necie moge byc jakakolwiek, weszlam tu , bo nic o tej rzekomej krytyce nie wiedzialam. I nie wiem nadal :D

kurcze jacy tu wszyscy dobrze wychowani, aż się chce gadać z takimi, coście się tak przyczepili do teższych osób a nie na przykład do gupoty czy innych znacznie gorszych ludzkich przywar bardzo jesteście powierzchowni, jak można kogoś tak traktować i zwyczajnie go obrażać, to już nawet nie jest brak wychowania, to zwykłe netowe chamstwo, bo tu można bezkarnie bez patrzenia komuś w oczy sprawiać komuś przykrośc a ja 100 razy bardziej wolę ta delikatną zaszczuwaną dziewczynę niż zbyt pewne siebie niewychowane i gruboskórne \"szczupłe\" dla których jedynym i najważniejszym wyznacznikiem urody i najwyższą wartościa jest waga poniżej 60 kg co za prawie wschodnia mądrość , gratuluję też dobrego samopoczucia po takim szczuciu, jesteście fajni, luzik...

a Ty Martynka rzuć w diabły tego pa***nta, który śmiał obrazić kobietę, chamulec i tyle trzymaj się

Gość
Pfff, sie ma się wymaga. Jeśli jestem szczupły, wysportowany i całkiem przystojny to raczej mogę sobie chcieć panienki szczupłej, wysportowanej i ładnej, prawda? Jeżeli mnie tłuszcz nie podnieca to mam zwracać uwagę na te panienki, co wyglądają jak pagórki? Co to ja pogotowie seksualne dla wielorybów jestem? Ot i wyczerpująca odpowiedz na twoje pytanie. Znakomitej większości facetów 99% sadło nie podnieca. A jeżeli się już biorą za kobiety przy tuszy, to dlatego, ze nie mają innych opcji z przyczyn obiektywnych lub subiektywnych (interpsychicznych). Bierz się za kogoś w twoje klasie, nie będziesz krytykowana. Albo rusz dupę i przestań smęcić. Niedługo Cafe zamieni się w hotline dla grubasów... :o Poszukajcie jakiejś grupy wsparcia, czy co...