Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujacy

gdzie kupujecie prezerwatywy???

Polecane posty

Gość poczatkujacy
ze SSTOMILu podobno spadywuja:)

a ja nadal bede dziurawiła te gumki :):) mam przy tym taką frajde , i mysle sobie ile juz dzieci sie zrobiło :D:D:D:D

Gość poczatkujacy
chociaz napisz w jakim regionie Polski sa sprzedawane te gumki naznaczone Twoja dziurka:D

strzezcie sie , bo nie znacie dnia ani godziny :D:D:D tam gdzie ja pracuje to leki da wysyłane do aptek na terenie całej Ploski takze uwazajcie , piszę to całkiem serio :)

Gość poczatkujacy
nosil wilk razy kilka, poniesli i wilka, zebys przypadkiem nie stala sie ofiara tego zartu

hahahahahah spoko twoją poczochrana :D:D wiem które dziurawie :D:D:D:D:D:D a mnie to nie spotka , stery :D mam spiralke i juz sprawdzoną :)

Gość Delegat na zjazd
@impuls 28- jasne jasne. Twoja spirala to też vademecum na całe zło tego świata: HIV, kiłe oraz głód w Afryce i głupie gadanie. Ja kupuje gumy za granicą, bo słyszałem, że jakieś głupie pindy na magazynie w Unimilu je dziurawią i myślą przy tym, że są bezpieczne. Otrzeźwienie przychodzi dopiero wtedy, gdy między nogami zaczynają rosnąć im kaktusy.

Gość ja kupuje
na stacji benzynowej ROSETEX polecam(duży wybór, zapachowe, smakowe) i w cale nie gorsze od Durexa(dla mnie zbyt czuc lateksem, bleee)

Gość lnn
apteka zazwyczaj i nie durexy bo sa za male wole contexy ;/ lepiej sie wklada

Gość UNIMIL sa fajne rodzaje

Gość fsdfsdasd
Kiedyś kupiłem prezerwatywy w biedronce i jedną otworzyłem by obukać ich jakość. Wyglądała na przebitą, bo po nalaniu do niej wody, wyciekała ona dość cienkim strumieniem. Nie jestem pewien czy nie przebiłem jej paznokciem, ale raczej nie, bo wtedy dziura raczej była by większa. Zastanawiam się czy resztę gumek trzymać na wszelki wypadek, czy też rozsądniej będzie wywalić i kupić coś porządnego w aptece? Opakowanie reszty gumek wygląda na nieuszkodzone a jak przycisnę lekko to nie jestem w stanie z niego wydusić powietrza. Jak uważacie?

Gość JohnWkrokufeler
Ja nigdy nie kupuję prezerwatyw. To nie ma sensu, szkoda kasy. Przed świętami kiedy kupuję karpie, to zawsze moczę sobie pęcherze w specjalnym roztworze, dzięki czemu w razie potrzeby można je założyć przed stosunkiem.

ja kupowałam tylko w aptece. Kiedyś przeczytałam o nawiedzonej pani z kiosku ruchu, która była przeciwna aborcji i siedząc w tym swoim kiosku dziurawiła gumki... tragedyja.. osobiście biorę tabsy ale jak już to tylko i wyłącznie w aptece.

Gość llllllllllllllllllllllll
na allegro. po 1 zl durexy wszystkie rodzaje:)

ja pracowałam w Dobczycach, k. Myślenic tam gdzie jest fabryka Unimila i nie wierzcie w te pierdoły że je dziurawią. nie ma czasu biegać ze szpilka za gumkami daje słowo, i polecam unimile, Durexy sa 8 razy przepłacone, a New Carres z Unimila kosztują 3zł i od 3 lat ani raz wpadki nie miałam, a niestety Durex kupiłam kilka razy i raz zrobiło się TRACH! :o Unimil mają wszelkie atesty i normalną cenę, a durexy sa przereklamowane :P

Gość oliwia1666
w sklepie mięsnym..

Gość szczurek.90_90
z sex shopu zaraz za rogiem :D ;) .....??? nie wiem jeszcze nigdy nie kupowałem prezerwatyw ;)

Gość fornication
ciekawe jaka metoda dziurawicie te gumuy, bo one wszystkie sa zapakowane w karton i jeszcze zafoliowane

Gość hsh
a co sadzicie o prezerwatywach Rosetex?

Gość igromirk
apteki internetowe - np. superapteka.pl

jak musiały byc gumki to były zakupione w kiosku kolporter a to było może ze 2 razy bo potem powrót do tabletek

Gość zzaaxcxx
w internecie na superapteka.pl

Gość gtjfyrdteste
w lidlu 6zł/12sztuka hahaha

Gość samowola8
Nie kupuję nigdzie bo nie zamierzam używać.

Gość zkaska
tez na superapteka.pl proste

Najlepiej kupować w aptece, ale jeśli akurat nie ma żadnej otwartej w pobliżu to kup gdziekolwiek - zawsze to jakieś zabezpieczenie :P

Gość www.odlotek.pl
w kiosku albo na stacji benzynowej

Gość a czym się różnią
np durexy kupione w aptece od tych kupionych np. w markecie?? bo nie kumam Przecież to jest to samo ... ps my używamy teraz durexów, bo odstawiłam tabletki (szkoda zdrowia) Mój W. ma jakiś opór przed unimilami, nie wiem czemu A widzę, że tu je polecacie ps. my "jedziemy" na gumkach pół roku i jest ok :)