Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tad_ek

Dziewczyna po chamsku wrobiła mnie w dziecko

Polecane posty

Gość tad_ek

Moja dziewczyna po chamsku wrobiła mnie w dziecko i teraz chyba będę się musiał z nią ożenić tym bardziej, że jej ojciec jest ważna szycha w mojej miejscowości i lepiej z nim nie zadzierać. Chcąc nie chcąc będę więc miał żonę i dziecko, których nie kocham. Szczerze mówiąc nie za bardzo chce się żenić ale z drugiej strony nie mam chyba innego wyjścia. Tym, którzy mnie krytykują odpowiadam, że nie używałem gumki bo wole bez. W gumce to tak jakby lizać cukierek przez szybę. Moja dziewczyna jednak brała piguły więc to ona zawaliła. Jeszcze jedno. Jej ojciec jest kolegą mojego szefa i jeżeli się z nią nie ożenię to wyleją mnie z pracy a zależy mi na niej. Nie chcę się żenić ale myślę, że jakoś to będzie. Niestety życie to nie bajka i czasem trzeba iść na moralnie ohydne kompromisy takie jak ślub z dziewczyna, której nie lubię. Pytacie dlaczego z nią byłem? Odpowiedź jest prosta dla seksu. Ona przecież o tym wiedziała ale wykorzystała moja naiwność żeby mnie usidlić.

wrobila cie?? uspila cie i jakims sposobem zaszla z toba w ciaze?? po co tam chuja pchales?? trzeba bylo nie bzykac sie z nia skoro nic do niej nie czules!! maly chlopiec nie wie ze od seksu sa dzieci?:o

Gość to po co się z nią
pieprzyłeś?

Gość pokaż foto jak on wygląda
to teraz masz tego twojego lizaka...i to nie przez szybę :D:D:D:D:D

Gość tad_ek
Madchen licz się ze słowami ja cie nie wyzywam od jebniętych

Gość to po co się z nią
najpierw się nie zabezpieczasz porządnie a potem wylewasz żale na forum,

Gość pokaż foto jak on wygląda
wiecie on myślał że bociany już odleciały to dzieci nie będzie :D:D

Gość tad_ek
Madchen chodziło tylko o seks a le ona postanowiła mnie wrobić no i udało jej się.

Wiesz, bzykać dla sportu to trzeba umieć - świat już wiele razu udowodnił, że nie dla każdego takie przyjemności ;) Ona jest głupia jak but, skoro myśli, że Cie usidliła, ale niestey Ty wiele madrzejszy nie jesteś. Sobie podzękuj

Dawno się tak nie uśmiałam :D \"Wrobiła mnie\",hihi :D Kiedy czytam coś takiego, płaczę ze śmiechu :D LOL ! dla autora tego tekstu :D Wiesz co, Ty się bardziej boisz jej ojca, niż odpowiedzialności za swoje czyny. Brrrrr, fajtłapa ! :D 🖐️

wrobic?? przeciez napisales ze brala tabsy to o co chodzi? a nie wiesz chlopcze ze tabsy nie daja 100% pewnosci?? zreszta to wy wpadliscie, a nie tylko ona nie musisz sie z nia zenic ale byc odpowiedzialnym za dziecko ja juz widze jak ta panienka idzie do sadu o alimenty od takiego idioty jak ty:D

Gość tad_ek
Zastanwiam sie czy nie wyjechać do Anglii, kumpel ma tam dla mnie robotę ale boje się, że alimenty i tak musiałbym płacić. Jak to jest z tymi alimentami czy z anglii tez je moga ściągnąć?

Gość pogadaj z nia jak najszybciej
i zapytaj po prostu czy chce spedzić życie z kimś kto jej nie kocha a ledwo toleruje???? a czy dla ciebie praca jest ponad to niż całe życie z kimś nie kochanym ....ludzie w XXI wieku myślałam,że takie cuda to tylko w erze :O :O

Gość tad_ek
Wiem, że nie daja 100% pewności ale w praktyce 99% . Jakoś nie wierze w taki zbieg okoliczności, że brała ale nie zadziałały. wiem, że mnie wrobiła także pośrednio z innych źródeł.

tak ciekawe jak mozna wrobic biorac tabsy... no ja nie wiedzialam... wytlumacz mi prosze a te inne zrodla to zapewne kumple nie?:o

Gość tad_ek
Klaudka to co miałem żyć w celibacie?

Gość tad_ek
Ano można bo pewnie przestała brac ale się nie przyznała a ja niczego się nie domysliłem a te inne źródła to akurat nie kumple tylko taka jedna moja kumpela.

Gość
Facet, kurwa, jeśli ty w takich rzeczach kobiecie ufasz to współczuję głowy. Teraz żeń się albo wypierdalaj za granicę. Po całej Europie szukać cię nie będą. Współczuję chłopakaom wypowiadajacych sie tu dziewczyn i mam nadzieje, ze w przeciwieństwie do ciebie gosciu maja chociaż lby na karkach.

tak kumpeli wierzysz a nie ta z ktora sie bzykales? kurde to byla twoja dziewczyna, widac jakie masz do niej zaufanie jesli ci wczesniej mowila ze chce miec dziecko, ze o tym marzy itp, ale ty sie nie godziles przez dluzszy czas to moze przestala brac tabsy ale wez ty koles z nia pogadaj a nie oskarzasz na forum..

Gość sorki ale jesli okaze sie to T
Twoje dziecko to musisz płacic almimenty no chyba ze się wyprzesz i go nie uznasz.. teraz masz nauczkę nigdy nie wierz kobiecie hehehe

Gość no ja nie mogęę
biedny, naiwny, niewinny, oszukany chłopczyk :D:D:D:D:D:D:D:D:D ŻENUA..... :O

\"Klaudka to co miałem żyć w celibacie?\" nie, miałeś mysleć, co robisz i nie ufać kobiecie, której do konca nie znasz i której nie kochasz - tyle

Gość tad_ek
Aha to tak, jeżeli ona chce miec dziecko a ja nie chcę to znaczy, że ona ma prawo mnie wrobić i wszystko jest ok?

Gość jesli rucha tak jak tanczy
nie uwazales jak robiles to rob jak uwazasz

Gość tad_ek
Klaudka ja jej nie ufałem do końca bo ja nawet własnej matce do końca nie ufam ale co miałem robić. Cięzko jest żyć bez seksu.

Gość
Skończ pierdolić i pakuj walizki, albo idź obrączki zakładać. Zjebałeś? Zjebałeś! Więc zamiast, kurwa, jęczeć rób coś z tym...

\"Aha to tak, jeżeli ona chce miec dziecko a ja nie chcę to znaczy, że ona ma prawo mnie wrobić i wszystko jest ok?\" nikt nie mówi, że ona dobrze zrobiła, że miała do tego prawo, ale jesli sam nie będziesz dbał o swoje sprawy, to nie licz, że ktoś to zrobi za Ciebie a jeśli chodzi o seks - już Ci w moim pierwszym poście napisałam: bzykać sie dla sportu trzeba umieć, nie dla każdego takie przyjamnosci i tyle. Gdybyś miał głowę na karku, byłbyś troche sprytniejszy to byś miał i rybki i akwarium, a teraz to musisz wybirać: albo to, albo to

Gość młody buhaj
fakt że dziewczyna się zachowała jak skończona sooka, żeby tak załatwić chłopaka który chciał sobie tylko pobzykać to trzeba być zimną, wyrachowaną dziwką. no ale ty też się nie popisałeś i wpieprzyłeś w niezłe bagno. spróbuj ją może trochę postraszyć albo namówić na skrobankę.

Gość biedny tad-ek
biedny... buuuuuuu.... jak mi go strasznie szkoda......buuuuu :P