Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tad_ek

Dziewczyna po chamsku wrobiła mnie w dziecko

Polecane posty

bo on przeciez nie lubie w gumce jakby to nie wiem co bylo dla mnie tak naprawde to bez roznicy czy w gumce czy nie, bo praktycznie czujesz to samo ale ze hrabia niestety ale nie posiada mozgu to teraz zwala wine na niby wrabiajaca go dziewczyne..

nie boj o mnie ja ze zlosci nie sram choc nie wiem jak to jest u ciebie... sluchaj, ty sobie mozezs nie wierzyc ale duuuzo jest takich facetow jesli sie zakocha i jest pewien ze to ta jedyna to planuje dziecko co w tym dziwnego?

Gość młody buhaj
chyba desperat którego żadna nie chce. a jakbyś miała trochę rozumu to byś wiedziała że prezerwatywa nawet gdy ją zastosować to i tak jest marnym środkiem antykoncepcyjnym. najskuteczniejsze (z ogólnodostępnych środków) są pigułki a o to musi zadbać kobieta. wy się próbujecie wykręcić od odpowiedzialności jakimiś bzdurami.

i o to musi zadbac kazda kobieta - w ogole brak slow kobieta i mezczyzna uprawiaja seks razem!! musza sie liczyc z konsekwencjami w postaci dziecka, ale oczywisicie tylko kobieta ma myslec o zabezpieczeniu no tak bo jesli wpadna to ona bedzie \'\'miec skutki\'\' zapewne autor i ten caly nawet nie pamietam nicku, to ta sama osoba:P

Gość a_dusia
..."ślub z dziewczyna, której nie lubię" - a pieprzyć się z nią lubisz? O_O

cala sytuacja ogolnie jest prawdopodobna ale sa pewne szczegoly takie jak dobrze usytuwany tatus ktory jest jego szefem juz takie cos bylo tutaj na forum ................. TO JEST SCIEMAAA pozdrowienia dla autora🖐️

Gość młody buhaj
to co, ja mam sobie w dupę pigułek antykoncepcyjnych napchać? to kobieta musi iść do ginekologa, dobrać odpowiednie dla niej pigułki i regularnie je zażywać. facet tego za nia nie zrobi. weź ty trochę pomyśl zanim coś napiszesz.

tak sobie mysle człowieku czy ty jestes niespełna rozumu idziesz do łozka z kobieta ktorej nawet nie lubisz a potem masz pretensje do całageo swiata o to ze zostaniesz ojcem trzeba było pomyslec o tym zanim wpakowałes sie jej do łozka :/ co na biologii nie uczyli ze jedynym srodkiem 100% jest szklanaka wody zamiast

no wlasnie ze umiem czytac bo tabsy to nie ejdyny srodek antykoncepcyjny... jak facet jej nie lubil to po co sie do lozka pchal?? poza tym sa jeszcze gumki, globulki, itp ale oczywisicie jak sie mysli c h u j e m a nie mozgiem to sie tak pozniej ma i wine zwala sie na dziewczyne!! a czemu niby facet nie ma myslec i byc odpowiedzialny za antykoncepcje??

do autora---> to ty byles z nia ,,TYLKO dla seksu\'\'-i kto tu kogo wykorzystal po chamsku;-) zreszta dziwie sie ,ze uwierzyles dziewczynie,,na slowo\'\'ze bierze tabletki;-) teraz masz;-) i ty decyduj co z tym zrobic;-)czy dac sie dalej,,wrabiac''

do autora---> to ty byles z nia ,,TYLKO dla seksu\'\'-i kto tu kogo wykorzystal po chamsku;-) zreszta dziwie sie ,ze uwierzyles dziewczynie,,na slowo\'\'ze bierze tabletki;-) teraz masz;-) i ty decyduj co z tym zrobic;-)czy dac sie dalej,,wrabiac''

do autora---> to ty byles z nia ,,TYLKO dla seksu\'\'-i kto tu kogo wykorzystal po chamsku;-) zreszta dziwie sie ,ze uwierzyles dziewczynie,,na slowo\'\'ze bierze tabletki;-) teraz masz;-) i ty decyduj co z tym zrobic;-)

do autora---> to ty byles z nia ,,TYLKO dla seksu\'\'-i kto tu kogo wykorzystal po chamsku;-) zreszta dziwie sie ,ze uwierzyles dziewczynie,,na slowo\'\'ze bierze tabletki;-) teraz masz;-) i ty decyduj co z tym zrobic;-)

widac ze mlody buhaj c jak tam sie zwie ten leszcz gowno wie o tabletkach...chlopcze przy pigulkach tez zdarzaja sie wpadki...i to nie dlatego ze kobieta zawinila...jest wiele czynnikow obnizajacych dzialanie pigulek i nie ma to absolutnie nic wspolnego z regularnym ich zazywaniem...a jak sie kurwa nie podoba to kondom na fiuta a nie pretensje do calego swiata...co to za wytlumaczenie ze on nie lubi w prezerwatywie??nie lubi to teraz ma...wrobila go...jakiez to zalosne tlumaczenie:o

Gość myszkania
młody buhaju ty jestes niedoswiadczonym chłopczykiem i nic nie wiesz o życiu

Gość młody buhaj
nie jedyny ale najskuteczniejszy. i na pewno skuteczniejszy od jedynego "męskiego" środka, czyli prezerwatywy. no a poza tym jego laska mówiła mu że bierze pigułki więc po co miał się z prezerwatywą męczyć? tylko że jakoś nie brała.

hehe meczyc no a dlaczego dziewczyna ma sie z tabletkami meczyc?:o jesli jej nie ufal to mogl zalozyl gumke!! niech ma pretensje do siebie a nie do dziewczyny!

Gość skoro jej nie lubi
to mogl sobie znalezc inna ktora mogl pobzykac.. a w ogole ja mozesz wierzyc jakiejs "kolezance"...moze ona cie podpuszcza, zeby ta "twoja" wyszla na niedobra zla i w ogole..bo sama zarzucila na ciebie oko...

i co z tego ze brala??widac ze faktycznie gowno wiesz...\"brala to po co mial sie meczyc\" ty naprawde tepy jestes...jakby polaczyli oba srodki to napewno nie byloby wpadki...no ale po co mial sie meczyc...faceci juz tak maja ze obwiniaja wszystkich tylko nie siebie...dupczyc owszem ale ponoszenia odpowiedzialnosci to juz nie...najlepiej powiedziec ze zostalo sie wrobionym...tchorze poza tym skoro nawet jej nie lubil to po co szedl z nia do lozka??no chyba ze jest sfrustrowanym desperatem i ona jedna go chciala:o

Gość lalalalalla
tad_ek - ja nie bede cie wyzywac jaki to jestes okropny facet.dlaczego?! moj mezczyzna zaliczyl "wpadke"ze swoja ex, rowniez nie chcial z nia byc, powiedzial jej ze nie jet gotowy na dzicko mial zaledwie 24 lata, ale ona sie uparla....uniosl sie duma i powiedzial ze zamieszkaja razem stworza rodzine....niestety jego sielanka nie trwala dlugo, dokladnie 2 lata i go zdradzila...wiec radze ci dobrze zastanow sie czy chcesz dac dziecku dom w ktorym rodzice bede sie klocic, moze zdradzac...lepiej chyba byc ojcem " dochodzacym" ktory kocha i opiekuje sie swoja pociecha oraz potrafi rozmawiac normalnie z matka swojego dziecka niz macie sie rozstac w nienawisci i nawet nie bedziesz mogl sowjemu dzicku zlozyc zyczen na urodziny

Gość byl juz ten topic
dosc dawno temu i tez ty go chyba zalozyles bo sposob pisania ten sam

Gość po chamsku to ty sie zachowuje
daj jej to przeczytać co tu napisałeś napewno cię zostawi, chyba, że też jest tak ograniczona jak ty biedna dziewczyma

Gość silleeeee
ona głupia jak but , a ty jeszcze głupszy... prosta zasada... akcja i reakcja... ruchałeś i teraz ponosisz konsekwencje... dzieci się z powietrza nie biorą Kur... żeby mi się w przyszłości Córka nie urodziła, bo bym jej chyba z domu nie wypuszczał żeby przez przypadek na takiego idiotę jak ty nie trafiła... oo tak... takich jak ty to powinno się kastrować... Chryste co za bez mózg...

nie wiem po co przywolywac ten topik sprzed dwóch alt, ale ejst dobry :D Wrobiła... wzięła szpryce i sperme ze słoika i wranbiajac autora samodzielnie zrobiła sobeui dziecko :O

Gość A co miala za cel
Miec z toba dziecko? Kim ty kurva jestes??????

Gość kochajacaK
do fajna madchen: to ze ktos naiwnie ufa swojej dziewczynie,ze sie zabezpiecza i uprawia z nia sex- wyraza zgode na odbycie stosunku seksualnego NIE OZNACZA,ZE GODZI SIE NA DZIECKO! jesli mezczyzna mowi,ze nie chce dziecka, a kobieta mowi:spokojnie kochanie biore tabletki. to moim zdaniem ona jest podstepna oszustka,a on ofiara!! bo twoim tokiem myslenia,kobieta idaca na randke z facetem, flirtujaca z nim wyraza chec uprawiania sexu. i twoim tokiem myslenie,gdyby w takiej sytuacji doszlo do gwaltu, powiedzialabys: sam sie prosila, a kto go podrywal i z nim flirtowal? NIENAWIDZE TAKICH KOBIET, bo jedna z nich zabrala mi milosc zycia. ktory musi z nia byc mimo,ze jej nie kocha tylko dlatego,ze spoleczenstwo polskie w takiej sytuacji mowi: przeciez musisz sie z nia ozenic! bzdura. i uwazam,ze taki podstep,oszustwo powinno znalezc definicje w prawie i byc karalne!!!!!