Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kataarina

Zaburzenia hormonalne w drugiej fazie cyklu

Polecane posty

PSM jest norma, gdy trwa tylko kilka dni przed. W takich rozmiarach jak u nas wymaga chyba leczenia

Gość ja mam 29 lat
no właśnie! na pewno to nie jest normalne jeśli trwa 2 tygodnie:O

moim zdaniem nie. Moja mama tez to miala; brala w tym czasie progesteron; mowi, ze jej pomagal i nie tyla. Ale ja zaczelam tyc :) Dlatego sprawdze efekty homeopatii; bylam u wybitnego homeopaty; przepisal mi dosc zlozona kuracje; biore od niedawna; na efekty trzeba poczekac dluzej

to potrafi na prawde zatruc zycie. jesli cos zatruwa zycie w takim stopniu jest raczej nienormalne. Zreszta czytalam kiedys o tym, ze w takich rozmiarach nalezy to leczyc. Rzecz w tym,ze medycyna od niedawna sie tym zajmuje i nie jest w tym mocna. Jesli homeopatia mi nie pomoze sprobuje jeszcze raz z hormonami, moze w innej dawce.

Gość ja mam 29 lat
ciekawa jestem co powie moja ginekolog napiszę w poniedziałek:) a jeśli chodzi o tę homeopatię to co polecił stosować Ci ten profesor i jak długo stosujesz?

Gość ja mam 29 lat
czyli jendak PROGESTERON! tak sądziłam:O że to z tym musi być coś nie tak:(

ja mam 29 lat - jestem bardzo ciekawa co ci gin powie. Gdzies czytałam, ale niestety nie mogę teraz tego znaleźć, że przy takich objawach nie mówi się już o PMS tylko o zespole zaburzeń ....jakiś tam - nie pamiętam - była nawet ten temat poruszany tu na forum.

tak, to chyba o to chodzi. To, co mi dal niekoniecznie musi byc dobre dla kogo innego; homeopatia dziala na innych zasadach; trzeba samemu pojsc do dobrego homeopaty; pierwsza wizyta trwa okolo godziny.

Gość ja mam 29 lat
chomik, gdybyś trafiła na ten topik to wklej go tutaj, proszę:)

tak, tez to gdzies czytalam: chodzi o zespol zaburzen. 29 lat, czekamy na to, co powie twoja gin :):):)

u mnie kiesdys tez to trwalo tylko kilka dni, ale wlasnie okolo trzydziestki zaczelo sie wydluzac. Z kazdym rokiem jest coraz gorzej :(:(:(

Gość ja mam 29 lat
no niestety zdaję sobie z tego sprawę, że jednak problem jest, bo jakos w ciążę nie zachodzę:(

29 lat, ale to jest jednak do naprawienia; moze gin przepisze ci hormony w takim przypadku; nie martw sie na zapas :)

Gość ja mama 29 lat
dzięki kataarina:) mam nadzieję, że coś zaradzi:)

Gość ja mam 29 lat
freesja---------> to bardzo pocieszające co piszesz:)

😘 Buziaki wszystkim. Ja ide spac. Wzielam kapiel i mnie to uspokoilo... hmmm... To do nastepnego 🖐️ Piszcie! :)

Dzieki tej rozmowie z wami uspokoilam sie; widze, ze nie jest to wiec kwestia paskudnego charakteru ani tez zaburzen psychicznych...

Gość ja mam 29 lat
ja już też po wieczornym prysznicu:) dobrej nocy:)

Witajcie :) Jak nastroje u PSM-owiczek? :) U mnie 19 dzien. Obudzilam sie i: -raczki i nozki napuchniete -w brzuszku jakos dziwnie -poranny smuteczek i placzliwe mysli... hmmm

Witajcie 🌻 ja od wczoraj mam @ - a co za tym idzie spokój z najstrojami. Trochę mnie tylko boli pod po pachą :O Po tej naszej dyskusji wczorajszej przeleciałam się po necie i coś mi się wydaje, że ze wszystkich objawów jakie mam może wynikać, że mam zwiększony poziom prolaktyny...Przelecę się w tyg do lekarza. Ale powiedzcie - badałyście sobie stężenie tego hormonu w organizmie? kataaarina - trzymaj się :) 🌻 i uszy do góry :)

Poranny smuteczek i placzliwe mysli przeksztalcily sie w jakis dolek :(...zwlaszcza, ze tez mam obiektywne przyczyny w postaci niedawnych wydarzen. Zadziwiajace jest to, ze czuje jak ta deprecha idzie jakby od dolu brzucha, czyli naszego \"kobiecego siedliska\"... :(

Ja w piatek idę na badania hormonalne i się okaze co mi się tam w środku dzieje :)

Gość ja mam 29 lat
witajcie:) byłam dziś u lekarza i stanęło na tym, że mam zacząć od badań więc niczego nowego nei wniose do topiku:( chomik---------> możesz napisać jakie dokładnie badania będziesz robić?

Czesc, wiesz co - nie wiem jakie dokładnie - zapisałam się na kompleksowe badanie hormonów - moge ci napisać w piątek co dokładnie miałam.