Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twojMiśNaZawsze

ukochana kruszynko,,jesli bedzie tu to....

Polecane posty

Gość twojMiśNaZawsze

zycze spokojnej nocy slodkich snów...pamietaj ze kochamy sie ze to co nas łączy.....to tak jak powiedziałs dzis...to niesamowite...skarbulku najukochanszy,,,strasznie brakuje mi Ciebie,,,chciałbym Cie teraz utulic do snu,,,nawet nie wiem co u Ciebie się dzieje....strasznie tesknie...KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!dobranoc...i wiedz ze jestem tylko Twój i na zawsze,,,wiedz ze czekam,,,,,miłych snów...tesknie bardzo

Gość żona misia

Gość żona misia
dziękuję za dzien pełen miłości misiu kocham cię ps. a B. jest przepiękna::)

Gość twojMiśNaZawsze
kochanie to dla ciebie...na takie piekne ciało tylko piekna bielizna pasuje......tesknie skarbulku za toba...nawet nie wiesz jak bardzo m iciebie teraz brakuje

Gość żona misia
misiu, idę do łózka jestem padnięta,,,papapa

Gość twojMiśNaZawsze
kocham Cie moja Żono najukochansza..miałas racje...to nie miłość..to niezwykła jednosc.....ze słowo miłość jest zasłabe na opisanie tego co jest miedzy nami

Gość twojMiśNaZawsze
takie dni pełne miłosci ...codziennnos pełna miłości i uczucia czeka na nas skarbulku,,,,czeka .....i nie bedzie porazki,,,nie przy tak prawdziwej i pieknej miłosci,,,,,nie pozwolimy na to,,,,

Gość twojMiśNaZawsze
ukochana Żono....dobranoc. moj skarbie najwspanialszy....zsnij szybciutko....i wiedz ze jak bedziemy sie tak kochać jak teraz,,,,a bedziemy bo taka prawdziwa miłość nie mija....to reszta ułozy się pozytywnie,,,zobaczysz.....kocham Cię skarbulku....pa.

Gość znów ta zakompleksiona samotni
ca - ale z ciebie kretynka strzel sę palcówe, i nie wypisuj tych bzdur, bo i tak nikt ci nie uwierzy zwłaszcza, ze jako mis i jako żona robisz identyczne błędy

Gość kurcze no fakt
te bzdety wypisuje jedna i ta sama osoba..hehe kurna co za debile na tym kafe siedzą

Gość twojMiśNaZawsze
kochanie,,, tak bardzo chciałabym poczuć w swojej pupci,,,Twoją napęczniałą knagę,,,już nie mogę wytrzymać,,, tracham sobie rozklapichę i ciągle o Tobie myślę,,, skarbulku Ty mój.