Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz na zawsze

jak sie odkochac

Polecane posty

Gość raz na zawsze

a nie życ glupimi złudzeniami

sssilly to nie jest trudne po prostu starać się zapomnieć

Gość raz na zawsze
jakbym umiala przestac myslec to bym nie zakladala topikow praca, zajecia dodatkowe, wyjscia, ksiazki, filmy nie pomagaja -wszystko sprowadza sie do jednego

Gość nie martw sie ja tez zyje
zludzeniami juz przeszlo 2 lata,mam nadzieje,ze kiedys przejdzie.

bo jak znam życie robisz dokładnie to co z nim czy coś w tym stylu ja zawsze paliłem za sobą mosty i to dość dosłownie

Gość Czasami Justyna
Recepta jest prosta - trzeba zrobić jakąś głupotę, żebyś straciła w oczach obiektu Twoich uczuć. To działa, ale jest dość drastyczne, jak widać.:)

Gość raz na zawsze
wolalabym zeby on stracil:):):):) ja nawet z kims innym nie chce sie umowic _ i wten sposob nie umawiam sie z nikim i mysle i mysle a jego przyjazn mi nie wystarcza

Witaj w klubie :) A jak tu nie mysleć o kimś kogo się kochało??? Jeśli ktoś pisze, że się rozszedł i od razu mu przeszło, to znaczy, że nie kochał. Czas i jak najwięcej zajęć, to jest jakieś wyjście, chociaż czasami nic nie pomaga... Wtedy słucham piosenki Golden Life \"Życie choć piękne, tak krótkie jest\"... Trzymaj się ciepło :)

Ja zawsze paliłem wszystko co się wiązało z daną osobą:P jakoś pomagało. W domu nie było już nic co mogło się kojarzyć więc nie było problemu :P PS POLAKOM GRATULUJEMY EURO:D

Gość raz na zawsze
tylko ze ja znim amm kontakt prawie codzien jest kolega?przyjacielem? nigdy nie bylismy para choc niektorzy tak mysleli zakochalam????? sie w koledze:(

Gość raz na zawsze
tylko ze ja znim amm kontakt prawie codzien jest kolega?przyjacielem? nigdy nie bylismy para choc niektorzy tak mysleli zakochalam????? sie w koledze:(

to zmień trochę przyzwyczajenia to już się nie będziesz z nim widywać

Gnom jakie to dla Ciebie wszystko proste :O

Gość chyba szkoda czasu
ja w ten sposób czekałąm około 6 lat, Boże, jaka byłąm głupia, najlepsze lata.... no ale co się stało potem było jeszcze dwóch, ale zaden już mnie tak nie podniecał, no i ogólnie nic z tego nie wyszło... tem mój obiekt też jest moim kolegą, teraz od dłuższego czasu jest w związku, więc i mnie przeszło jakoś automatycznie, ale zakochać w nikim mi się nie udaje jak na razie, może w lecie? :-)

Gość Czasami Justyna
To zamiast zastanawiać się, co zrobić, aby się odkochać, pomyśl lepiej, jak go w sobie rozkochać. Kombinuj dziewczyno...:)

Luu bo to proste miłość to chemia a reszta to już nasze myśli chemia szybko wygasa a jeżeli sami prowokujemy:P sorry ale jakoś nie widzę problemu w odkochaniu się. Nie ma związku nie ma sprawy jeżeli nic z tego nie wychodzi to zapominam o tym że coś takiego istniało ...