Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość every one

niezdrowo, bezmyslnie, szybko-oto jak schudne!

Polecane posty

Gość every one

Gość a jak szybko przytyjesz

Gość every one
5 dni w tygodniu nabial do 13 weekendy tylko na plynach---- oto jak schudne wierze w to :-) zaczynam od jutra, czyli plyny bo niedziela

Gość every one
zobaczymy ktos moze sie przylaczy do nieracjonalnych dietek? a wiem, ze duzo osob pragnie szybkiego efektu w krotkim czasie ;)

Gość every one
plan dnia jest taki: 2 litry wody dziennie minimum pol godzinki biegania 50 brzuszkow dziennie narazie piling ( czy jak to sie pisze) moze nawet codziennie, bo nie chce miec swlaczales skory balsamy takze codziennie , moze 2 razy dziennie wiem, ze sie uda zreszta sledzcie moje poczynania jak nie wierzycie ;-)

Gość do autorki topicu
JJa życzę Ci powodzenia :) a ile można w miesiąc na takiej dietce schudnać? ile Ty chcesz zrzucić? ile ważysz a ile chcesz ważyć? ja bym chciała 20 kilo do swiat, dałabym rade na Twójej dietce??

Gość nie warto naprawde
nawet jesli schudniesz to natychmiastowo przytyjesz, na dodatek przez takie diety dopiero zaczna ci sie klopoty z waga, organizmu nie oszukasz niestety

Gość smok...
a co po 13?

Gość
hehe, moja ex przyjaciółka stosowała takie diety - mało bardzo mało jedzenia, mordercze ćwiczenia (np jak zjadła śliwkę to od razu ćwiczyła brzuszki). ok, w 1-2 tygodnie chudła 7 kg. a potem pięknie tyła dokładnie tyle samo lub więcej. skóra jej sflaczała. nie polecam

Gość dotka831
witam, chcialam sie tylko zapytac czy ktos slyszal o srodku na odchudzanie o nazwie meridia- znajoma to bierze i schudla 8kg w dwa tygodnie!!!

Gość Shilpa
Każdy robi jak może. Tu jest od groma takich tematów i najśmieszniejsze, że zazwyczaj umierają po 2-3 dniach, bo się dziewczyna robi głodna i brak silnej woli robi swoje. A nawet jeśli schudną, to po miesiącu wracają bo jest jo-jo. Brak silnej woli do systematycznego odchudzania, jak więc można się w ogóle łudzić że starczy jej na drastyczną dietę?

Gość
oczywiście słyszałam o meridii - kiedyś jak byłam w aptece, to pani w średnim wieku chciała zakupić, ale usłyszała od aptekarki że to jest na receptę, bo to silny środek

Gość dotka831
no wlasnie...i nie wiem czy bym sie zdecydowala na taki drastyczny srodek..slyszalam o efektach ubocznych..Problem polega na tym ze ja naprawde nie wim dlaczego nie chudne..ja juz prawie nic nie jem a waga mi stoi w miejscu..tak jest od jakis 5 miesiecy..

Gość szpinakowa
a moze stoi bo nic nie jesz? organizm tak sie broni-spowalnia metabolizm. Jedz malo a czesto i wywal weglowodany. Do tego biegaj godzinke dziennie.

na kafe jest dużo tematów o meridii (wpisz w opcje szukaj). działanie podobne do adipexu. jeżeli nie masz nadwago to ci tego lekarz nie zapisze. może nie chudniesz bo organizm uznał ze masz odpowiednia wagę i sie broni.

Gość do every one
a ile chcesz schudnąć? z jakiej wagi? ile można schudnać w miesiąc na tej dietce? 20 kilo do świat schudne na takiej dietce? Pozdrawiam i życze powodzenia :)

Gość upupencja
no włąsnie ile można schudna c np w 2 tygodnie na takiej dietce? moze ktos juz taka stosował, ile schudł? co jadł? every one- ile chcesz schudnąć , w jakim czasie na tej dietce? życze powodzenia i wytrwałosci :)

Gość every one gdzie jesteś

Gość Shilpa
Zaginęła, bo po jednym dniu tego całego odchudzania zgłodniałą i rzuciła się na lodówkę. Teraz jej wstyd.

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
evry one - ja wlasnie stosuje tego typu diete:) Pracuje wiec rano jak wstaje do pracy nic nie jem tlyko pije kawe z mlekiem, w pracy na sniadanie jem kubeczek ziarnistego serka i maly jogurt do tego kawa badz goracy kubek:) Duzo zuje owocowej gumy i wtedy nie odczuwam glodu:) Dodam,ze w pracy duzo chodze wioec ruch jest:) Po pracy , w domu pije znowu kawe z mlekiem ..pozniej herbate i tyle:) Czasami zjem jablko badz jogurt:) He he jak moj facet wroci z zagranicy to pewnie beda czeste wypady na pizze i poki Go nie ma to mam czas na odchudzanko:) Aha i czasem w weekend wyapd ze znajomymi do pubu na piwko:) oto moja dieta;) dodam,ze pale fajki ale w pracy nie wolno wiec ...;/

Gość every one
nie pisalam bo dzisiaj bylam u rodziny... w 2 tygodnie jakies 8kg-10kg po kazdej diecie jest jojo, jesli ktos sie postara to nie bedzie nawet po 1500 jest.... waze za duzo..... 95kg ale wierze w siebie:-) kto ze mna? bo wiem ze byly chetne panie :-)?

every one-doskonale rozumiem, ze chcesz jak najszybciej schudnac-kazda z nas by chciala :) rozumiem tez ze najprostsza droga jest drastyczne ograniczenie ilosci spozywanego jedzenia...ale jesli moge cos doradzic: moze lepiej byloby jednak jesc bardzo malutko, ale nie do 13 tylko chociaz do tej 17.Metabolizm bardziej zwalnia od tego, ze przez dlugi czas nic nie jesz niz od malych porcji jedzenia. Wydaje mi sie, ze mozesz osiagnac znacznie lepszy efekt jedzac tak, jak wyzej napisalam. Mam nadzieje, ze nie odbierzesz tego jako gadke kolejnej moralizatorki. Szczerze zycze powodzenia i jak najmniejszych \"skutkow ubocznych\"

Gość every one
dzieki za rade od serca... pomysle nad tym ale czytalam ze wlasnie dlatego bede szybciej chudla bo bedzie dlugi odstep od jedzenia... no ale zobaczy sie :)

zaczernilam sobie ewentualnie nick mam zamiar w pierwszy tydzien pozbyc sie 8 kg do sylwestra coraz mniej czasu to mojajedyna szansa musze ja wykorzystac

Gość ja do sylwestra chailabym 15
no ale zostalo 6 tyg i jak bede chudla 2 kg na tydzien to bedzie lux. bede musiala sie o to bardzo postarac.

Gość do autorki topicu
Powodzenia, ja też jestem na diecie ale jem warzywa i owoce i też postaram sie do 14 je jesć , czasem jogurt, rybke, mięsko gotowane ale do 13 wtedy :) Do tego 1 dzień w tyg na płynach ale nie weekend bo wtedy chce zjeść obiadek pyszny niedzielny ale bez ziemniaczków i klusek, a tego sobie ni e odmówie :) Pozdrowionka.

Gość do autorki topicu
aaa...i chce schudnać 20 kilo so swiąt, mam nadzieje że mi się uda. Trzymam kciuki za nas, jak chcesz to dołącz do topicu " Klub Desperado....." ja podczytuje ten topic ale chce ię do niego dołączyc bo tam też dziewczyny maja rygorystyczne diety i chcą szybko schudnać ale wspieraja sie.

dzieki, dobrze, ze jest ktos kto ma tez takie zamiary :) wpadne do Desperadosow ;-) moze mnie przyjma :-)

Gość do autorki topicu
pewnie ze przyjma, one sa super :)

Gość samsok892
po co niezdrowo;) ja jem 5 posiłków dziennie o regularnych godzinach do tego przyjmuję suplementacją African Mango http://szczupla-kobieta.pl plus basen 3x w tygodniu i to naprawdę działa!