Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamalinkowana

Jak szybko pozbyć się malinki z szyi ? pomóżcie

Polecane posty

Gość Zamalinkowana

jak w temacie :O Fuck :P

Gość gimgównom mówimy stanowscze
NIE

Gość goool
moja droga trzeba było sie nie malinkowac.Tu tylko makijaż tego miejsca pomoże-nic innego

Gość goool
chyba zielony korektor bedzie dobry-wklepac-a potem troche podkładu w kremie-tez wklepac

Gość foaoaoao
Tak to bywa jak dajesz się znakować niczym rzecz albo krowa.

Gość
założyć golfik :p

Gość brukselkaa
"gimgównom" padłam :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość foaoaoao
No to dziewczę, na takie sprawy ma się baczenie. Bo potem wstyd i obciach. Ile ty masz swoją drogą lat, że nie wiesz, jak faceta skutecznie oduczyć robienia malinek?

Gość Zamalinkowana
widzę że o tej porze nei ma już normalnych ludzi... NIgdy nie mialam robionych malinek, moj facet wie ze tego nie lubie dlatego tego nie robi, ale są pewne sytuacje przy ktorych czlowiek sie nei kontroluje ...

Gość xdrthyetychft
ceśąć tesh mam malinke i nie fiem jak sie jej pozbyc a moja mamósia morze mnie nie zabije potopno pomagajom skurka z cytryny nalepic na morde czy szyje i nosic tydzien to zejdzie. mam 21 lat i skonczylem liceóm.

Gość Mamproblemaxd
o i masz he xd ja mam niestety taki sam zamet xd nie no jest grubo. Maliny takie mam na pol szyi a jest ich chyba z kilkanascie. Dzis bylam w budzie i kumpele sie pytaly czy ja przypadkiem chora nie jestem xd. A ja im powiedzialam ze gardlo mnie boli xd. Co ja mam do jasnej ciasnej robic?

Gość Maadziiaa1
hej masz rację jeśli przyłożysz cytrynę to ona Ci powinna zejść . Sama miałam malinkę i to jeszcze w widocznym miejscu .. Musisz przyłożyć do oznakowanego miejsca i trzymać przez jakąś godzinę może tak z dwa razy na dzień szybciej powinna Ci zejść . ja przyłożyłam na jakiś 30 min i przypudrowałam fluidem i nic nie widać .

Gość gagalina
kup sobie żel kojąco - pielęgnacyjny Siniak dwa dni i masz po malince :D

Gość cichaaa
Podobno pomaga też zimny okład i żel Lioton1000

Gość gość
trochę bolesny zabieg ale trzeba wziąć jakiś balsam lub krem i monetę najlepiej 5 zł. posmarować malinkę balsamem/kremem i pocierać monetą ale dociskając ją do środka tak aż poczuje się ból. Wtedy wiadomo że to działa to skrzepnięta krew ( to właśnie jest malinka) wraca do krwiobiegu. A no i ważna rzecz. robić to po 5-10 min z 30 min przerwy ok 4-5 razy. Jeśli będziesz to robiła bez przerw to na miejsce malinki powstanie zadrapanie od monety a tego raczej nie chcesz :)

Gość gość
A ja do gimnazjum nigdy nie chodziłam. Mam 30 lat, jestem mezatka od ponad pięciu lat i uwielbiam jak mnie maz gryzie w szyję podczas seksu. Jakie znakowanie? :D W sumie wspolczuje Wam! 🖐️

Gość elki15fgjfsvjf
Jestem w drugiej gimnazjum,nie mam chlopaka ani nigdy nie mialam ,ale to co zauwazylam to 4 znajome z mojej klasy ostatnio przyszly nie rozumiem tego pani z biologi tak patrzyla co o tym sadzicie.?

Gość wredny małpiszon
Malinki.. :D Ajj, tęsknie za Twymi malinkami, W. ❤️

Gość gość
A co wy kobiety robicie z siebie takie święte. Zdarza się i tyle. Niektóre pary mimo tego ze nie robią tego specjalnie to zdarza się im zrobić malinka nawet przy zwykłym muśnięciu. Zależy wszystko od krążenia krwi. Ale ekspertki dobrego wychowania się znalazły ;)

Gość Animowa

Pomoże zimny lub ciepły okład stasuj ten lub ten okład dwa trze razy dziennie powinien ci pomuc w 2-3 dni ja też mam malinke ale sama se zrobiłam zrobiłam aż trzy a mam w poniedziałek basen a trenerką i się boję że nie pomozr ale wszyscy mi to piszą i muwią. Sorry jak nie ma kropek i przecinków nie chciało mi się dawać. I mam nadzieję że pomogła w dobrej chwili.