BabkaBunioBoża 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Blisko Haha w radiu jeszcze leciała zanetka lita xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Kula z definicji ma wszędzie takie same wymiary więc to już zależy od indywidualnych talentów skoczności. Nieprawda, kula ma różne wymiary - średnicę, promień, pole powierzchni, objętość... Edytowano 5 godzin temu przez Bаzyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 65 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Ooo, ja też zaliczyłam wizytę od pani co mnie płodem poznała Ale ona była nowoczesna, nawet w reklamie tv wystąpiła Ja podobnie, chodziłam wiele razy na wizytę do ginekologa który prowadził ciążę mojej mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 5 godzin temu A co ile się badacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Wymagał Ci służbowo czy to zbok jakiś był? Obstawiam, że zbok. Co dziwne, asystentka wyszła z gabinetu gdy ten rozpiął mi pierwszy guzik w bluzce. Byłam już po borowaniu zęba, upalne lato, ja glodna (po badaniach okresowych) podobno zrobiłam się blada. Kazał mi jeszcze zostać na fotelu, otworzył okno i wtedy pielęgniarka wyszła. W pracy się dowiedziałam, że on nie tylko względem mnie tak się zachował i były na niego skargi. Nie mam teraz siebie na myśli, ale nie piszcie ni dyrdymałów, że każdy lekarz to profesjonalista i żaden nie zasadzi się na pacjenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faux paux 10 Napisano 5 godzin temu Akurat w badaniu ginekologicznym sama świadomość bycia oglądaną i badaną przez obce osoby jest jakoś odrzucająca. Z niecierpliwością czekam na to, aż AI zastąpi ginekologów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Obstawiam, że zbok. Co dziwne, asystentka wyszła z gabinetu gdy ten rozpiął mi pierwszy guzik w bluzce. Byłam już po borowaniu zęba, upalne lato, ja glodna (po badaniach okresowych) podobno zrobiłam się blada. Kazał mi jeszcze zostać na fotelu, otworzył okno i wtedy pielęgniarka wyszła. W pracy się dowiedziałam, że on nie tylko względem mnie tak się zachował i były na niego skargi. Nie mam teraz siebie na myśli, ale nie piszcie ni dyrdymałów, że każdy lekarz to profesjonalista i żaden nie zasadzi się na pacjenta. Haha serio. No ja bym na pewno nie zostawiła tego a ty zostałaś dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Bаzyl napisał: Nieprawda, kula ma różne wymiary - średnicę, promień, pole powierzchni, objętość... Myślę, że Elcia domyśla się, że chodzi o średnicę skoro rozważa przeskakiwanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, murb napisał: Przechytrz go i zamów stołeczek w ikele. Kupię, serio kupię Ale w Agacie. Dla mnie najlepszy sklep i pełna obsługa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: A co ile się badacie? U gina tak co 1,5 roku wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: U gina tak co 1,5 roku wychodzi. Ja już dawno nie byłam a coś czuję że by znaleźli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: Obstawiam, że zbok. Co dziwne, asystentka wyszła z gabinetu gdy ten rozpiął mi pierwszy guzik w bluzce. Byłam już po borowaniu zęba, upalne lato, ja glodna (po badaniach okresowych) podobno zrobiłam się blada. Kazał mi jeszcze zostać na fotelu, otworzył okno i wtedy pielęgniarka wyszła. W pracy się dowiedziałam, że on nie tylko względem mnie tak się zachował i były na niego skargi. Nie mam teraz siebie na myśli, ale nie piszcie ni dyrdymałów, że każdy lekarz to profesjonalista i żaden nie zasadzi się na pacjenta. W gabinecie ginekologicznym: - Panie doktorze, może jakiś buziak na pożegnanie? - Nie, nie... Nie mogę. Wie pani, etyka lekarska... Ja nawet bzykać się z panią nie powinienem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 5 godzin temu Ten Wychodze na chwile to tez z PRLu sie urwal, ciekawe czy wezmie murba czy Jezowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Ja już dawno nie byłam a coś czuję że by znaleźli Ja pewnie umrę na coś na co się akurat nie zbadałam jak mój ojciec przykładnie chodzący na kontrolę cholesteroli i prostat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, salix napisał: Skąd ja to znam. Każda wizyta lekarska wywołuje u mnie stres, sama rozmowa o tym potrafi mnie naprawdę zestresować dlatego zwykle nawet nie biorę udziału w dyskusjach o lekarzach etc. bo dla mnie to już za bardzo niekomfortowe. Ludzie kompletnie nie rozumieją, jak to naprawdę wygląda od środka i jak bardzo może być męczące, a komentują głupkowato. Jak miło trafić na kogoś, kto rozumie moją psychikę. Większość interpretuje to właśnie w głupi sposób. Nie ma się czego wstydzić, on takich miał setki, dla niego to chleb powszedni, już nie myśl żeś taka piękna i się na ciebie rzuci... Nie o to chodzi! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 5 godzin temu starsi lekarzy sa bardziej chamscy jakby a ci mlodzi bardzo spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Ja pewnie umrę na coś na co się akurat nie zbadałam jak mój ojciec przykładnie chodzący na kontrolę cholesteroli i prostat. Ja tam jestem gotowa na śmierć chorobowo ale jak se pomyślę o tym korowodzie do lekarzy to nie ma takiej opcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jak miło trafić na kogoś, kto rozumie moją psychikę. Większość interpretuje to właśnie w głupi sposób. Nie ma się czego wstydzić, on takich miał setki, dla niego to chleb powszedni, już nie myśl żeś taka piękna i się na ciebie rzuci... Nie o to chodzi! No jeśli masz traumę po dentyście to się nie dziwię. Ale to wszystko w głowie i tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Myślę, że Elcia domyśla się, że chodzi o średnicę skoro rozważa przeskakiwanie "Kula z definicji ma wszędzie takie same wymiary" No właśnie nie ma. Ma wiele wymiarów. Mogłaś napisać, że kula z definicji wszędzie ma taką samą średnicę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Bambo napisał: starsi lekarzy sa bardziej chamscy jakby a ci mlodzi bardzo spoko Bo młodzi są przystojniejsi i bardziej podniecający. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 5 godzin temu Ja chce tylko w leśnej Górze sie leczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 5 godzin temu Najlepiej u radwana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Haha serio. No ja bym na pewno nie zostawiła tego a ty zostałaś dalej? Wybiegłam z przychodni (jest przy samej ulicy) i zobaczyłam nadjeżdzającą taksówkę. Zatrzymałam ją i kazałam zawieźć pod sam blok. W połowie drogi sobie uświadomiłam, że mieszkam w innym mieście niż przychodnia i chyba kasy mi nie starczy Nie starczyło. Mama zapłaciła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Bo młodzi są przystojniejsi i bardziej podniecający. moze wypalenie zawodowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Wybiegłam z przychodni (jest przy samej ulicy) i zobaczyłam nadjeżdzającą taksówkę. Zatrzymałam ją i kazałam zawieźć pod sam blok. W połowie drogi sobie uświadomiłam, że mieszkam w innym mieście niż przychodnia i chyba kasy mi nie starczy Nie starczyło. Mama zapłaciła. Czyli byłaś mloda bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Bаzyl napisał: "Kula z definicji ma wszędzie takie same wymiary" No właśnie nie ma. Ma wiele wymiarów. Mogłaś napisać, że kula z definicji wszędzie ma taką samą średnicę. Jeeezuuu, daj mi cierpliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: No jeśli masz traumę po dentyście to się nie dziwię. Ale to wszystko w głowie i tak Tak! To wszystko w głowie siedzi. Niepokój się objawia poceniem dłoni a czasem i biegunka ze stresu. Jakieś 15 lat temu miałam badane ciśnienie oka. Musisz się położyć na kozetce. Czekam aż mi lekarz oko zakropi a ten robi głupią uwagę, że mam ładnie opalone nogi. Mam swoją okulistkę, która niestety wyjechała na urlop i on miał kontynuować leczenie do jej powrotu. Spróbuj przynajmniej zrozumieć takie osoby jak ja, dla których dotyk obcej osoby jest "brutalnym" okradaniem z intymności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Tak! To wszystko w głowie siedzi. Niepokój się objawia poceniem dłoni a czasem i biegunka ze stresu. Jakieś 15 lat temu miałam badane ciśnienie oka. Musisz się położyć na kozetce. Czekam aż mi lekarz oko zakropi a ten robi głupią uwagę, że mam ładnie opalone nogi. Mam swoją okulistkę, która niestety wyjechała na urlop i on miał kontynuować leczenie do jej powrotu. Spróbuj przynajmniej zrozumieć takie osoby jak ja, dla których dotyk obcej osoby jest "brutalnym" okradaniem z intymności. No rozumiem masz jak masz. Trzeba krótko z chamami. Mnie wkùrwia ocieranie przypadkowe o obcych. Wychodze z ciała wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Czyli byłaś mloda bardzo No. 24 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: No rozumiem masz jak masz. Trzeba krótko z chamami. Mnie wkùrwia ocieranie przypadkowe o obcych. Wychodze z ciała wtedy Mam to samo! Albo to "przyjacielskie" klepanie po ramionach. Krowę niech sobie po zadku klepie. I koleżanki, które nie powiedzą cześć, hej, tylko ryją się do całusków. Wrrrrr... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach