Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łowca Jeleni

Zbrodniarze czy kozły ofiarne?

Polecane posty

Gość z braku wroga
strzelali do dzieci, staroszkow,kobiet, ot tak sa na wojnie to i wypada postrzelac bo czas powrotu do domu sie zbliza. a co oni biedni by opowiadali w cywilu

Gość z braku wroga
zbrodniarze przez duze "Z"

Gość a_dusia
"Ale jeżeli po prostu zrąbali tą wioskę tylko po to żeby się zemścić, mimo że nikt im nie zagrażał,....."- wg mnie nie ma czegoś takiego jak brak zagrozenia ze strony afgańskich wiosek :O nikt przecież nie wie kto tam sie znajduje, nikt nie moze byc pewny, że ten teoretycznie wiesniak to nie żołnierz uzbrojony po zęby.... jak ciężką wojnę prowadzi się w Afganistanie wiedza najlepiej Rosjanie - oni tam byli wcześniej i nie podołali. nie mnie osadzać polskich zołnierzy, ale nie sądzę, że żołnierze wywodzący sie z elitarnej jednostki byli tak słabi psychicznie :O ja skłaniam się bardziej do twierdzenia, że musieli wykonać rozkaz, a jak wiadomo rozkaz w wojsku wykonać trzeba

Gość
Łowco jeleni spakuj plecak i jedź do Afganistanu. A potem, jeśli uda Ci się wrócić żywym, wejdź na babskie forum i wypowiadaj się w temacie walczacych tam żołnierzy.

Gość upupupupupupupu

Nasze odrodzone, kiedyś ludowe wojsko polskie, święci same triumfy. I nie chodzi tu o sukcesy na froncie wewnętrznym, tylko na froncie zewnętrznym. Właśnie obywatele Najjaśniejszej dowiedzieli się, że ich obrońcy chwilowo z pokojową misją w Afganistanie, „zaliczyli\" kolejne trafienie. Transporterem rozjechali tamtejszego policjanta. Ot, tak sobie od niechcenia, czy niezauważenia. W kraju papieża, Tuska, Kaczyńskich i Nycza, lada minuta pewnie podniesie się rejwach. Uzbrojony po zęby pluton egzekucyjny CBA przy wsparciu żandarmerii, wyruszy z misją pojmania sprawców i osadzenia ich przykładnie w więzieniu. Powtórzy się historia z idiotami, których nie tak dawno zamknięto za rozwalenie jakiejś wiochy łącznie z zawartością. Dlaczego idioci? No, bo naiwni do bólu są ci panowie, których państwo Najjaśniejszej wysyła na front. Myślą, że idą na prawdziwą wojnę, gdzie wszelkimi sposobami są zobowiązani zwalczać wroga, jak również chronić własne życie. Tymczasem opinia publiczna i wymiar sprawiedliwości zakłada, że na wojnie raczej się nie strzela, zaś gdy się strzela, to jest to efekt bałaganu, złego dowodzenia i elementarnego łamania praw ludności tubylczej. Na wojnie, z udziałem polskiej „armii\", nie ma mowy o ofiarach, a jeśli już są, to z pewnością mamy do czynienia ze zwykłym zabójstwem. Więc jak tu nie pisać per „idioci\" o tych którzy decydują się (w sumie za ch*jowe pieniądze) brać udział w takim cyrku? Żołnierze którzy skutecznie spacyfikowali w sierpniu ową wiochę, mają za swoje, także dlatego że nie zastosowali normalnych na każdym froncie procedur. Bowiem gdy już podjechali pod tę dziurę, powinni zakrzyknąć: - Halo, czy są tam k**wa jacyś terroryści? - Tak - chórem odpowiedzieli tamci - Jesteśmy tutaj i zaraz urwiemy wam jaja i odetniemy wasze niewierne łby - Okey, panowie, prosimy o chwile spokoju. Zaraz wymienimy się ogniem, sprawdzimy tylko dla dobra naszego i waszego, czy przypadkiem nie ma tu jakiś cywilów zwłaszcza kobiet i dzieci. Co wy na to? - Nam to zwisa, ale jeśli wam na tym zależy, to czyńcie swoją powinność. Jak będziecie gotowi to dajcie nam znać. Po sprawdzeniu, że teren jest czysty, wolny od niewiast, bachorów, starców, tudzież innej drobnicy, humanitarny i przestrzegający praw wszelakich dowódca polskiego komanda, uroczyście komunikuje okopanemu gdzieś między kozami wrogowi: - Panowie talibowie, serdecznie dziękujemy za zrozumienie, informujemy, że teren jest czysty i możemy się napie**alać! Oto prosta i czytelna procedura, której jeśli by przestrzegano, włos z głowy nie spadł by biednym żołnierzykom. A tak siedzą w pierdlu, bo myśleli że są na wojnie. Za http://revelstein.blox.pl/html 🖐️

O, jakże miło że ktoś podciągnął mój temat, wśród rozważań o kosmetykach i długości penisów. To rzadkość! Iftar - ja niczego nie napisałem o naszych żołnierzach poza postawieniem tytułowego pytania plus garści faktów. Nie oceniałem ich. Ale tego ty nie rozumiesz, namawiasz mnie natomiast do udziału w cudzej wojnie. Cóż, masz prawo być upośledzona mentalnie. Ja mogę tylko stwierdzić że dobrze iż ktoś o tych szwejach jeszcze pamięta, bo \'mendia\' już ich przeżuły i wypluły. A prawdę i tak trzeba wyjaśnić. Niestety, na razie się ją tylko gmatwa.

{ plus garści faktów. } Przepraszam bardzo, skąd ten swąd.. eeeeyy fakty znaczy sie ? :o Co to jest fakt ? To co słyszymy w, z odbiorników , koncesjonownych mediów ? Ja się wypisuje z takiej rzeczywistości. Wolę życ w matriksie. :o 🖐️