Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roman Tyczny

Największe kity na kafe

Polecane posty

Gość
każda potwora znajdzie amatora :D wielu mężczyzn lubi okrąglejsze kształty u kobiet

Gość kit nr 36
koleś albo dziewczyna pisze - " wygladam wstretnie , nikt mnie przez to nie chce" a pocieszycielki z kafe - " nie wierzymy ci , brzydcy ludzie nie istnieją , ty masz tylko kompleksy" :) 🖐️

Gość
może nie kit ale... \"dziecko, idź odrabiać lekcje a nie dyskutuj na forum\" \"jesteś za młoda żeby zrozumieć\" \"w twoim wieku też tak myślałam\" no i \"gimgówniary\"

Gość amant z silki
"Jestem ładna, inteligentna, towarzyska i wciąż nie mam faceta" Jakby były ładne to by miały faceta. Widocznie to pasztety.

\"ostatnio wyskoczyło mi mnóstwo syfów na twarzy i plecach. Co to może być?\" odp: podejrzewam, ze to pryszczyca świn, rokowania sa rózne- w zależności od stadium, ale to od 3-6 miesięcy życia. :)

Gość
nie tylko na kafe - ogólnie jako naród jesteśmy specjalistami od wszystkiego :D

Gość żART ROKU
"faceci lubią kobiece kształty"

\"wszystko można wybaczyć\" \"zawsze można iść na kompromis\" \"jemu na pewno przejdzie, seks nie jest najważniejszy w związku\" [po 5 latach bez seksu...] \"ślub kościelny jest najważniejszy, przysięgalaś do śmierci, więc tego sie trzymaj\" [to nic, że facet chla albo bije albo że małżeństwo funkcjonuje jedynie na papierku] \"dobro dziecka jest najważniejsze, jakoś się przemęczysz, a on was na pewno kiedyś pokocha\" \"po ślubie wszystko się zmieni na lepsze\" :D [oczywiście chodzi tutaj o skrajnie popaprane sytuacje, jak te powyżej]

Gość -Zielony
Czesc. Czuje sie wywołany do tablicy. Jak wiadomo faceci wolą szczupłe, wysportowane, zgrabne dziewczyny(nie wychudzone i nie grube) i nic tego nigdy nie zmieni. Ale nie o tym chciałbym napisać, muszę zareagować na to co niektóre grubaski wypisują na forum lub na blogach. Z forum dowiaduję się że "facet nie pies na kości nie leci", no ok tak jest, i już grubaski cieszą się że facet woli grube dziewczyny od ich szczupłych koleżanek. Tak nie jest, absolutnie nie, facet nie lubi, podkreślam nie lubi się grubych kobiet, wierzcie mi. Ale nie lejcie na mnie jadem tylko dlatego że napisałem prawdę. Przestańcie się okłamywać, dobrze wiecie jak faceci patrzą i jak reagują na wasze szczupłe koleżanki. No właśnie doskonale o tym wiecie i tu pojawia się problem, jak zniszczyć psychicznie te wasze szczupłe koleżanki żeby uważały się za nieatrakcyjne i żeby zostawiły facetów w spokoju. Ciężkie zadanie, ale jest na szczęście forum gdzie można się bezkarnie poznęcać na pięknych dziewczynach, można powyzywać je od wieszaków, anorektyczek, szkieletów, wysuszonych tyłków, itd. Mam nadzieje że liczycie na do że wasze szczupłe koleżanki powpadają w kompleksy, bo jeśli zamiast tego liczycie na to że przekonacie facetów jakie to "anorektyczki"(czyt. zgrabne dziewczyny) są okropne, zimne, wiecznie niezadowolone to - no cóż, facetów nie przekonacie. Grubaski, takie wypisywanie głupot ma swoje konsekwencje, piszecie jakie to szczupłe dziewczyny są okropne i może dlatego nie chcecie schudnąć bo przecież te szczupłe dziewczyny są takie beznadziejne, niezadowolone itd. Jak schudniecie to będziecie właśnie takim we własnej ocenie "okropnym wieszakiem". Ale to nie wszystko, jak macie jakąś grubą koleżankę, to jeszcze pół biedy(nie wszystkie grube dziewczyny to zawistne wiedźmy , ale jak macie grubą koleżankę z którą wspólnie pastwicie się nad "wieszakami" to jak schudniecie to ta koleżanka was znienawidzi, będziecie dla niej tym paskudnym "wieszakiem" którego za wszelką cenę trzeba zniszczyć. A tak się lubiłyście... Poza tym myślenie że wraz ze wzrostem wagi przybywa radości i dobrych cech charakteru jest co najmniej... głupie. Jeszcze mógłbym dodać że to nie ładnie wyzywać osoby chore na anoreksję, to tak jakby śmiać się z kogoś kto ma raka. Wiem że chcecie zniszczyć te zgrabne dziewczyny, nie chodzi wam o to żeby robić sobie jaja z poważnej choroby, ale wyobraźcie sobie że jakaś osoba chora na anoreksję może te komentarze czytać. Wszystkim szczupłym dziewczynom życzę wszystkiego najlepszego, grubym dziewczynom też, przede wszystkim zdrowia i żeby udało wam się zrzucić nadmierne obciążenie w postaci tłuszczu. A tym wszystkim grubym dziewczynom lejącym jad na forum życzę żeby wam zady wrosły w fotel tak żebyście nie mogły wstać. Pozdrawiam.

Gość
o proszę :) i jeszcze modne teksty: \"chwalisz się czy żalisz\" oraz \"urzekła mnie twoja historia\" (tudzież histeria)

Gość taktooo
"Podstawowym obowiązkiem kobiety jest sprawiać, by facet nie czuł się samotny. Do tego została stworzona. Nie masz wyjścia, musisz się nim opiekować tak długo, aż wymieni cie na nowszy model. Obowiązek na pierwszym miejscu. To twoje przeznaczenie, pogódź się z tym. Ty się nie liczysz, obowiązek wobec faceta jest priorytetem. Kropka Stworzony został po to, żeby nad tobą panował, jako nad słabszym rodzajem. A Ty masz mu być uległa tak długo, aż zmądrzejesz Spytaj zresztą księdza, on Ci wyjaśni lepiej."

Gość -Zielony
ze zwinnością godną tchórzofredki wchodzę do kubłów na śmieci przy przystankach autobusowych w ten sposób że zamykając klapę i wygladając przez dziure na odpadki udaję R2D2 ze STAR WARS :classic_cool:

Gość
albo pytanie: \"dziewczyny, ile ważycie przy wzroście 170?\" i tutaj panna podaje wymiary, na co jedni twierdzą że jest za gruba, inni że za chuda, a pozostali że w sam raz :p

Największym kitem jest kult obciągu z połykiem. Oraz to, że każdy facet marzy o tym, żeby dominować nad kobietą w sposób brutalny a każda kobieta marzy o tym, żeby być poniewierana. No jeszcze klasyk \"wyzwolonych\" według swojego mniemania: mężczyźni kochają zołzy...:O

Gość taktooo
Nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać jak to przeczytałam :D