Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roman Tyczny

Największe kity na kafe

Polecane posty

Gość a moze to
"do ksiazek a nie seksic sie"

Gość
lepiej teraz żałować że się zrobiło niż żałować na starość że się nie zrobiło :) czy jak to tam leci

dziewczyny z macierzyńskiego, którym nagle dziecko się robi sine i zamiast lecieć na pogotowie, pytają na kafe co robić :O

wypociny pseudoprawiczków szukających dziewic lub jak kto woli czystych i nieskalanych kobiet ;P

Gość do ciekawska
" coś TY zrobiła! tak się nie postępuje z facetem. Byłaś za uległa, za mało uległa, niepotrzebnie się zgodziłaś, mogłaś się zgodzić..."----> nie słuchajcie rad obcych ludzi!!!

Gość
faktycznie, nurtujący problem, który musiał zaowocować założeniem topiku :)

Gość --aniol--
tutaj kazdy moze byc kim chce--a prawda i klamstwo ida w parze

Gość IgusiaXX
Bardzo podobał mi się problem dziewczyny, która była "zbyt inteligentna" i dlatego nie miała faceta .. hehe ;P

Gość drogowskaz.0
Największe kity wciskane przez kafeteriuszy i kafeterianki: 1. Olej go, rzuć go, zostaw go (pewnie pisze to jakaś samotna która zazdrości innej że ma faceta i chce by też była samotna) 2. Poboli i przestanie (po radzie - rzuć go) 3. Tego kwiatu to pół światu, nie ten to inny (panienki spadły z kosmosu chyba, jasne że nie wolno dawać się traktowac źle, ale chyba nie zdają sobie sprawy jak trudno jest znaleźć faceta chętnego do stałego związku) 4. Wyjdź do ludzi (niewazne, możesz sama, idź sama wystrojona i siedź przy barze niczym prostytutka ; lub idź sam i podpieraj ścianę) 5. Wygląd się nie liczy (bez komentarza) 6. Na pewno nie jesteś taki brzydki, pewnie chodzi o charakter (czy naprawdę uważają że facet który wygląda np. tak: http://images32.fotosik.pl/45/105c07c94aaa50a3med.jpg zdobędzie laski jeśli będzie Super Fajny?) 7. Pieniądze nie są ważne (współczuję) 8. Mój penis ma 20 cm/penis mojego faceta ma 20 cm (weź linijkę, przekonasz się że te 20 cm to 14) 9. Jesli ktoś mnie zdradzi - na pewno odejdę (tak twierdzi 100% kobiet samotnych, z czego potem 90 % wybacza gdy dowie się o zdradzie) 10. Prawie żadna z kafeterianek nie ma w pasie więcej niż 70 cm. (ale fajnie, same modelki) 11. Prawie każda jest piękna (tak mówią jej ludzie/mama/sąsiad/3-letnia kuzynka) 12. Nie-dziewice na śmieci (nie znam w realu żadnego faceta z takim podejściem, więc podejrzewam że te teorie wypisuje tu tylko jeden, prawiczek, zakompleksiony i bardzo znerwicowany) 13. Moja dziewczyna ma orgazmy zawsze i wszędzie, wystarczy że pocałuję ją w ucho, a gdy tylko włożę penisa to mdleje, i na pewno nie udaje, bo przy mnie żadna nie udawała (a potem się obudził)

Gość hahaha to ostatnie boskie

Gość Temida 40*
Traktować facetów przed 30 jak mężczyzn . Koszmar ! Związek z takim to pedofilia i powinna być karana z największą surowościa Maja rączki niech pracuja ...Na wszystko przyjdzie pora.

\"powiedzcie mi, czy jestem ładna\" \"oceńcie moją figure bo nie wiem co mam myśleć\" \"czy dziewczyna w okularach ma szanse znaleźć facet?\" :O albo zakładanie oddzielnego topiku przez młode mamuśki pt \"gdzie kupie kubek niekapek i i spodeczek gumiaczek? :O diety, diety, diety...

najlepsze są na dietach: jajeczko tościk twarożek jogurcik jabłuszko jak by nie można bylo napisac jajko tost twaróg jogurt jabłko 💤

Gość tia bo zarunia to brzmi
nadzwyczaj poważnie;)

Gość na dietach wszystko należy
zdrabniać, bo wtedy wydaje sie mniejsze i mniej kaloryczne Np; torcik, goloneczka... :-)