Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sss...

dziewczyny czy wasi faceci lubia

Polecane posty

Gość
ale jeszcze się niektórzy na takie podpuchy nabierają :p Pusia, to Ty? Kobiety lubią sportowców bo są ładnie zbudowani, ale ciało to nie wszystko - patrz Jacek Krzynówek :o

Gość dger
ja jestem z tych ktorzy nigdy nie załozy rekawic bokserskich czy kopnie pilki , bo to ponizajace.

Gość piesek leszek
a ja lubię sport i jestem inteligentny i to bardzo :)

Gość dger
Tak, niech zgadnę, pewnie jesteś jednym z tych leszczyków, którzy nigdy nie mieli dziewczyny i prowadzą statystyki, na co lecą laski, żeby "pracować nad sobą" i zdobyć w końcu laskę? kazda kobieta ma faceta na jakiego zasługuje .Ty widocznie jestes tak szpetna ze nie zaslugujesza na nic wiecej niz na piłkarza czy alkoholika lub gornika , bo nikt inny cie nie chce. Gornicy sa moim zdaniem nie wrażliwymi ludzmi .KObiety poszukuja wrażliwych facetow.Dlatego takiej desce pozostają ochłapy jak górnicy , bo nikt jej inny nie chce.

dger, no to pojechales :D ladna podpucha :D

Gość sss...
chodzi mi o to czy jesli facet nie interesuje sie sportem np pilka nozna to jest mieczakiem? ja w sumie lubie facetow z fajna masa ale bez przesady, a ten moj jest wysoki bardzo i po 18 juz nie je. Za to interesuje sie ksiazkami i wogole rozwoj duchowy na pierwszym miejscu. Czy to nie jest za bardzo lalusiowate u faceta?Przypomnialam sobie, ze on czasem na basen chodzi ale tam to chyba sobie nie wyrzezbi cialko:(

Gość sss...
no tak ale co z takim facetem co nie lubi kopac w pile i wogole go to nie kreci

a dlaczego mialoby byc mieczakowate? ciesz sie, ze nie masz goscia co spedza wieksza czesc czasu na ogladaniu mecz, a reszte w silowni, za to ma czas dla Ciebie :)

Mój facet też nie znosi piłki, pływać nie umie, ale czynnie uprawia sport zwany motoryzacją (startuje w rajdach), jeździ rowerem i świetnie strzela ze wszystkiego, co się do tego nadaje. Koleżanki w pracy nie moga wyjść z podziwu, że takiego nietypowego faceta-pasjonata mam. No i wygląda bardzo dobrze mimo skończonej 40.

Gość ali_000
Jeju, gdybym ja miała takie problemy... A cała moja rodzinka jest zdrowo kopnięta na punkcie piłki nożnej...I jeszcze chłopak... Wierz, doceń to, że twój nie okupuje telewizora przez 24 godziny na dobę i w środę, czy sobotę możecie sobie wyjść do kina, na bilard czy do pubu zamiast co tydzień ślęczeć 2 godziny przed telewizorem....

Gość sss...
no wlasnie nie okupuje ale zamiast tego lubi spac i tu pies pogrzebany