Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sss...

dziewczyny czy wasi faceci lubia

Polecane posty

Gość sss...

ogladac czy uprawiac sporty? Ja mam facet co go to wcale nie interesuje czy z nim jest cos nie tak ? Wydaje mi sie przez to mniej meski . Ja wczoraj mecz polska belgia ogladalam a ten nawet nie wiedzial o nim , wogole go nie ruszylo ze wygrali

mój uprawia regularnie od 13 lat :P średnio na tydzień wychodzi , że trenuje 7 godzin plusem jest to, że ma zajebiste ciało i super kondycję ale to tez nie jest takie fajne bo przez to mniej czasu spędza ze mną :P :P

Gość dger
ja sie troche wstydze uprawiac sporty, bo czułbym sie jak wiesniak bez mozgu.JEstem typowym intelektualistą.GDyby laska zobaczyla ze mam wysportowane ciało ,to bałbym sie ze ode mnie odejdzie , ze niby jestem prostakiem.

Mój były chłopak lubił oglądać sport, zwłaszcza mecze koszykówki i piłki nożnej, przy piwie i z kolegami. Ale to dobrze, bo ja tez lubię oglądać mecze piłki nożnej przy piwie i rzucać przy tym mięsem:classic_cool: No i chodził razem ze mną na siłownię:) Ale nie był zbyt przypakowany, raczej takie małe chuchro:) I zawsze gra w kosza, ale tego to akurat nie lubię... Tzn., nie lubię koszykówki. Ale moim zdaniem to fajnie, jak ktoś lubi uprawiać sport i oglądać też.

mój facet oprócz tego ze uprawia sport skończył studia mgr i ma własny biznes także bezmózgiem nie jest na pewno :P :P :P :D

Ale jako intelektualista powinieneś wiedzieć, jaki jest klasyczny model rozwoju intelektualnego człowieka;) Tzn. że piękno oraz dbałość o swoje ciało idzie w parze z rozwojem duchowym oraz intelektualnym. Bo uprawiając jakikolwiek sport człowiek uczy się pracować nad własnym charakterem. Poza tym to pozwala odkryć jedność między stroną fizyczną a psychiczną ludzkiej natury.

Gość dger
no tak , ale gra w pilke nozna to obciach .NIgdy bym nie kopnal pilki , bo graja w to ludzie po zawodowce lub z ciasnym mozgiem .JEsli juz to sport dla wyzyn spolecznych jak kolarstwo , szachy ,golf czy tenis. Mysle , ze kobiety nie lubia wlasnie takich bezmozgowcow jak pieściarze czy piłkarze.Pierwsi sa mało wrażliwi , a drudzy maja zazwyczaj ciasny umysł .Dlatego nigdy bym sie nie pojawil z pilka przy nodze , bo to obciach.

Gość dger
ja nie mam nic przeciwko wysportowaniu , ale piłki nigdy nie kopnę .Moge uprawiac kolarstwo .

taaaa a szachy to faktycznie sport, ze hohoho ;) ;) p.s mój facet gra własnie w piłkę i zapewniam Was, że głupi nie jest a IQ ma wyższe od Dody :classic_cool:

Gość mój też nie lubi
Od czasu do czasu coś obejrzy, względnie zagra w nogę lub pójdzie na basen. Ale raczej rzadko. Mi to nie przeszkadza, ciało i tak ma super :D a zamiast np. meczu możemy sobie razem obejrzeć film ;)

Gość dger
ja lubie ogladac mecze , ale bokserem czy piłkarzem nie chciałbym być , bo by sie ze mnie nabijali.

Gość piesek leszek
co to za facet co nie lubi sportu jakiś mięczak . ja zawsze lubiłem pograc w kosza ,piłkę nożną nawet jak padał deszcz ,śnieg ,jak była ujemna temperatura, ale teraz generalnie z braku czasu (ubolewam nad tym)to tylko oglądam sport w tv :)

Gość żenda....................
dger- i Ty nazywasz sibie intelektualistą??????? nie kompromituj sie facet, żałośny jesteś:O

Gość
uprawiać - tak, oglądać w telewizji z puszką piwa w ręku - nie :)

Gość dger
nie uważam siebie za intelektualiste.Twierdze tylko , ze piłki nie kopnę , bo spadną moje szanse u kobiet.Siatkowka jeszcze moze być , ale nie piłka czy boks albo inne nabijanie.Moim zdaniem kobiety nie chca być z pilkarzami , bokserami czy innymi bramkarzami.

Gość piesek leszek
ja nigdy nie piję piwa jak oglądam mecz jedynie wciągnę pizze ,albo coś innego :D

Sory, ale mój były chłopak studiuje na dwóch kierunkach na UW, na studiach dziennych i jest bardzo mądry. Do tego jest artystą, ma niebywały talent muzyczny i gra w zespole, który jest zapraszany do najlepszych klubów w Warszawie, Berlinie, Krakowie itd:classic_cool: Nie sądzę, żeby był głupim człowiekiem, a mimo to lubi grać w kosza i w piłkę nożną. Myślę, ze jedno z drugim nie ma nic wspólnego, a Ty usiłujesz po prostu pozować na intelektualistę:O

Gość dger
w prosty sposób wychodze naprzeciw ich oczekiwaniom.Wiem ze bycie brutalem nie jest modne.

Mój eks zbyt dużo sportu nie oglądał, czase jakiś mecz finałowy. Generalenie sam ćwiczyl od dzieciństwa. Grał w piłkę i uprawiał lekką atletyke (biegał na sto metrów). Oprócz tego miał prywatna minisiłownie w domu. Ciałko miał naprawdę fajne i mógł mnie podnieść jedną ręką :) Z tym, że to dbanie o formę w jego wypadku przeradzało się wręcz w obsesje.

Gość dger
tak , ale w dzisiejszych czasach kazdy moze studiowac .To nie ma nic wspolnego z klasą.UWazam ze facet ktory jest bokserem robi z siebie błazna nawet jak ma studia.

dger, ktoś Cię poważnie okłamał. To, że ktoś uprawia sport nie jest równoznaczne z tym, że jest brutalem.

Gość
24- jak Cię podnosił jedną ręką to na pewno jesteś anorektycznym paszczakiem :D (żartuję)

Gość dger
ja nic nie usiłuje .Tylko chce być taki jaki by chciaa moja kobietra.GDybym był kobietą to z pewnoscia nie podobaiyby mi sie bokserzy pilkarze czy inne cwaniaczki .DLatego wychodze naprzeciw tym wymaganiom .MOzecie mowic co chcecie , ale ja i tak wiem ze wy na sportowcow nie lecicie podnieca was tylko intelekt .

Tak, niech zgadnę, pewnie jesteś jednym z tych leszczyków, którzy nigdy nie mieli dziewczyny i prowadzą statystyki, na co lecą laski, żeby \"pracować nad sobą\" i zdobyć w końcu laskę?:O Kolego, jak dla mnie jesteś żałosny. Studiować może każdy, kto zda egzamin, ale nie każdy może być mądry, jak widać. Ale takie życie:D

nie, waze tych 53, czy 54 kg, wiec nie jestem az takim patyczakiem, a jak zaczynalam sie z nim spotykac, to wazyłam nawet do 65kg, a on mnie i tak podnosil, no moze nie jedna reka, ale za to na dluzej i w innym celu :D, ach ta kondycja, fajna rzecz u faceta :D

Gość
on was podpuszcza :D

Gość dger
wy tez robicie wszystko zeby przypodobac sie facetom .Niektore sobie wala implanty. DLaczego ja niby mam nie udawac intelktualisty , ktory nigdy nie kopnie piłki ?

Gość dger
jestem deska, ale mnie nie obchodzi jaki jestem dla ciebie .Wazne , ze wiem co bym wymagał od faceta gdybym był kobieta . Nie powinien pic piwa , palic , grac w piłke , przeklinać .GDybym był kobieta chciałbym faceta z klasa i niebyłby to zadnen piłarz , bo to obciach :)

Gość dger
on was podpuszcza masz racje , ale jest tu koles , ktory podpuszcza wszystkich i podaje sie za gruba pusie . Dlaczego ja nie miałym podpuszczac i podawać sie za piłarza ? LOL