Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropelka222222

glupie pytanie

Polecane posty

Gość kropelka222222

kochalismy sie w pozycji od tylu i wymyslilam zeby maz spuscil mi sie na pupe. niestety sperma splynela po pipce i nie wiem czy nie wplynela. on jest poschizowany, a ja nie wiem bo nie wiem czy wplynela a nawet gdyby wplynela jakie sa szanse ze dojdzie do zaplodnienia? ma ktos jakies zdanie na ten temat?

Gość jola87
no no tzn.,że odbyłaś z mężem stosunek przez odbyt?twój pomysł z tym spuszczeniem się nie był najlepszy bo czasami wystarczy nawet niewielka ilość nasienia aby mogło dojść do zapłodnienia to zleży jescze od czego czy miałaś owulację

kochana to nie jest głupie pytanie... szanse są ale nie wielkie.to zalezy w którym dniu cyklu jestes.a ile masz latek jesli wolno wiedziec??? ja mam 26.

Gość kropelka222222
nie odbylam stosunku przez odbyt. mam 23lata. to czy mam owulacje jest wielka niewiadoma bo bralam 5lat pigulki i od pol roku nie mialam okresu, prawdopodobnie wogole nie mialam owulacji,teraz sie lecze tabletkami ktore mialy wywolac owulacje. mam ich 3rodzaje.zostaly mi 3tabl wiec jestem jakies 4-8dni przed okresem

Gość jola87
Po odstawieni tabletek antykoncepcyjnych może być różnie. Zależy to trochę od naturalnej płodności. Najczęściej przyczyną opóźnienia w wystąpieniu miesiączki jest nie ciąża, ale przystosowywanie się organizmu do stanu nie przyjmowania tabletek. Przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych nie ma wpływu na przebieg ciąży. Czasami nawet podaje się te preparaty u kobiet, które chca zajść w ciążę, jako przygotowanie do leczenia - stymulacji owulacji.

Gość jola87
Jest możliwość zajścia w ciążę, ponieważ plemniki, które poruszają się bardzo szybko w środowisku wilgotnym mogą dostać się do dróg rodnych kobiety i przeżyć tam nawet tydzień. I chociaż szanse na ciążę są małe, należy liczyć się z jej możliwością. Test ciążowy powinien być wykonywany w terminie spodziewanej miesiączki.