Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emily05

skurcze macicy

Polecane posty

od jakiego sczasu trapią mnie skurcze macicy?nie mam okresu ani owulacji.

jak to nie masz okresu ani owulki??? nie rozumiem??? ile masz lat??? i czy wogole mialas juz okres??? odpisz.

25 lat mam.nie mam obecnie okresu droga kolezanko,ani nie mam owulacji dzisiaj

no sluchaj, ja mialam pierwszy raz takie cos okres mam normalnie zawsze co miesiac, biore tabletki te skurcze byly okropne, normalnie nie moglam nic robic, siedzialam i lzy w oczach:/ raz wracalam pociagiem i ludzie tak jakos dziwnie na mnie patrzyli:( no a ja nie moglam usiedziec:( i to na pewno nie bol przez owulacje bo nigdy tak nie bolalo

no ja nie wiem dlatego ide do gina:) takie bole to w przedostatnim tygodni mialam cale 7 dni praktycznie:/ u mnie raz bylo podejrzenie ciazy pozamacicznej, moze teraz tez cos gin tam zobaczy:(

Gość kropelka222222
to moze byc np zespol nap przedmiesiaczkowego.

ale takie bole wystepuja tez u niektorych kobiet w ciazy normalnej.nie musi byc poza maciczna

mam takie napiecie juz 10 dzien.dziwne.napiecie mam normalnie trzy dni przed a nie 10 dni przed

no sluchaj mnie to w ogole brzuch boli masakrycznie z przerwami od wrzesnia tmatego roku:o napradwe:( mailam badania robione, usg i lekarze nie wiedza co mi jest:( ale to taki bol w okolicach pepka i na wysokosci pepka, a ten taki ostatni tygodniowy to byl baardzo nisko, czyli gdzies okolocie macicy, masakra myslalam normalnie ze padne z tego bolu:( i to nie ten zespol bo ja go w ogole nie mam, a jak juz jest to naprawde malo wyczuwalny i da sie normalnie fukncjonowac:/

nie wiem.mnie bola jajniki.kurde przeciez to mozna zariowac i mam skurcze macicy.sluz normalny i zadne uplawy.nic mnie nie swedzi.

no mialam niby stosunek z peknieta gumka dwa tygodnie temu...;/ i nie wzielam postinoru.od tej poty sa moje problemy nigdy wczesniej ich nie mialam

no ale tak zeby od razu cie bolal brzuch? nawet jak bys wpadla?:( no wiesz ja biore tabletki to to ryzyko jest bardzo male chociaz moge wpasc ale gdyby ten brzuch bolal od tygodnia, albo dwoch... ale to boli juz dluuugi czas:( czasami mam wrazenie ze mi cos tak w brzuchu peknie:(

podobno moze bolec nawet szybko.mowi mi moja bratowa w ciazy.ale nie wiem czy to wpadka.e tam musze czekac dwa tygodnie.bo ja sie w okres kochalam:( i teraz do konca cyklu.moze mi przejdzie

moze:) no wiesz ja testow nigdy nie robilam a mialam takie wrazenie kilka razy ze wpadlam:P a jutro ide i mam nadzieje ze sie wszystkiego dowiem:)

e tam.nie zajrze se do srodka.bo jak boli zab to chociaz widac bo se morde otworze a du... nie da rady.

ok. powodow moze byc wiele. ja mialam takie bole ale w lewym boku,okazalo sie ze to ciaza pozamaciczna w lewym jajowodzie.oczywiscie poronilam bo nie bylo innego wyjscia-dobrze ze zyje bo moglo mnie to zabic. ale kilka lat temu mialam takie bole w okolicy macicy takie-jakby ktos na zywca wyrywal mi macice przez pochwe!!! nie mogłam siedziec ani chodzic.okazalo sie ze to PCO i wzieli mnie na operacje.oczywiscie nasi polscy lekarze sa tak madrzy ze nic nie wiedza.po odstawieniu tabl.anty. i juz w trakcie brania rozwinela sie ta choroba.bralam inne leki na wywolanie miesiaczki i owulacji-ale nic.i wlasnie po kilku latach zaszlam w ciaze pozamaciczna. co ciekawe zespol PCO dotyczy jajnikow a mnie bolala macica,cala pochwa w srodku nie moglam sie kochac...tylko isc sie powiesic...:( idz do lekarza i nie zwlekaj zeby nie bylo za pozno. pozdrawiam. acha zrob tez badania na hormony-to podstawa zeby cokolwiek stwierdzic.

jeszcze cos:) nie wiem czemu ale od jakiegos czasu jak sie kocham z chlopakiem w pozycji na pieska to czuje takie jakby napiecie w pochwie, znaczy tak jakby cos mnie mialo rozsadzic:( wiem ze to smiesznie brzmi ale tak jest:( i to wcale przyjemne nie jest:( poza tym w ogole czuej tak jakby cipka mi sie zmniejszyla, jak mi chlopak palca wklada to boli jak cholera:( z penisem tak samo ale kilka ruchow i juz lepiej ale caly czas czuej jakis dyskomfort mnie jak ten brzuch pobolewa to na wysokosci pepka i tez najczesciej z lewej strony:( nawet teraz:( mialam taka babke ginekolog do ktorej poszlam i mowie ze podczas stosunku bardzo boli mnie lewa strona.... ona mnie zbadala i mowi ze no moze penis jest tak a nie inaczej zbudowany i moze dlatego:( no tak moze dlatego:/ a co jesli przyczyna jest gdzies indziej??

z tym penisem to jest tak-jesli jest zgiety w lewa strone-jesli kochacie sie na pieska, to i owszem moze to byc wina penisa.ale to malo prawdopodobne... raczej jajniki...

Gość kropelka222222
mialam takie skurcze 5miesiecy, praiwe codzinnie wiec wiem jak to boli. to takie uczucie jakbys zaraz miala dostac okres?powodem bylo odstaiwenie tabletek, brak owulacji i lekarz powiedzial ze boli mnie bo jestem tak jakby caly czas w napieciu przedmiesiaczkowym. teraz biore hormony i na razie nie boli.

Gość bałw anka
A co z bolem, jakby sie mialo okres, a on juz dawno minal? Masakrycznie bola mnie plecy, kluja jajniki co rusz, pobolewa brzuch...nie ejst to normalny bol jak podczas okresu, tylko delikatny, ale jest. Wkurza mnie to :o

kropelka ja po odstawieniu mialam takie bole jak napisalam i wtedy choroba wyszla na jaw.to mi znowu przepisali tabl.anty. I BłąD!!!!!!!!!!!!!! BO NIE POWINNAM BRAC W MIOM PRZYPADKU TABL.ANTY. TYLKO SIE LECZYC I DLATEGO MIALAM OPERACJE!!!!!!!!!!!!!

Gość kropelka222222
acha taki podobny bol mialam tez jak jak mialam zapalenie przydatkow(nie polecam) wiec lepiej isc do lekarza i to do dobrego a takiego ciezko znalezc