Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emily05

skurcze macicy

Polecane posty

Gość kropelka222222
naprawde opadaja mi rece na tych lekarzy. lecza cie na cos innego a masz cos innego. a najgorsze ze chodzisz i ufasz ze sa wyksztalceni i ze pomoga a okazuje sie ze gowno wiedza!!!! teraz chodze prywatni do onnego lekarza ktory uratowal kilka życ doroslych i tych malutkich wiec mam nadzieje ze wie co robi i co przepisuje

Gość kropelka222222
kamcia ja nie mialam az takich boli jakie ty opisujesz i prawdopodobnie jajniki przestaly mi pracowac.okaze sie za 2miesiace bo wtedy koncze "kuracje" i powinnam miec juz normalny naturalny okres a jak nie to pojde jeszcze do trzech lekarzy bo jednemu ufac to niestety malo

a mnie ten brzuch ciagle pobolewa:( a jesli chodzi o penisa to moj chlopak ma \'\'prostego\'\' wiec to na pewno nie od tego:(

no to dziewczynki prędziutko do ginekologa bo z tym nie ma żartów. poproscie o skierowanie na hormonki i koniecznie usg dopochwowe. pozdrawiam was mocno...pa pa pa

wlasnie przyszlam od gina i juz mowie zbadal mnie najpierw normalnie, powiedzial ze mam tylozgiecie, pozniej cytologia, a na koncu usg dopochwowe, i powiedzial ze wszystko jest w porzadku, mala nadzerka, ale jajniki sa bardzo ladne i on nic tam nie widzi.. wiec to nie od jajnikow:(

fajna madchen(fajna dziewczyno) trzeba bylo poprosic o skierowanie na hormony bez tego nie da sie wykryc wielu chorób.a skoro cie boli to musi byc jakis powod. uwierz mi ja to przeszlam i na poczatku bylo tylko usg. jak mi zrobili badanie horm.to szczeki opadly do ziemi i szybko na stol operacyjny...

Witam dziewczyny. Mnie parę miesięcy po odstawieniu hormonów zaczął bardzo boleć brzuch(jakieś skurcze, przelewania, bulgotania i jeszcze inne cuda)po dwóch omdleniach mąż wezwał pogotowie. Przyjechali,obadali i stwierdzili,że to jakaś kolka.Dali zastrzyk przeciwbólowy,rozkurczowy i powiedzieli że na pewno ból przejdzie i sobie pojechali(bardziej interesował ich mój dom i pies niż to co mi jest).Ale ból tylko troszkę osłabł.Na szczęście mój mąż wpakował mnie do samochodu i zawiózł do przychodni.Tam stwierdzili ,że to wyrostek,więc od razu do szpitala.Po wszystkich badaniach(w tym USG dopochwowe,dwa razy powtarzane)na stół i operacja.Wycieli mi ZDROWY wyrostek,bo po otwarciu mnie okazało się,że mam krwotok wewnętrzny spowodowany pękniętym jajnikiem.Nie wiem na kogo mam być zła.Na ginekologa,który mnie badał i nic nie widział,czy na pogotowie,które mnie od razu nie zabrało.Co by było ,gdyby męża nie było w domu? Przez pół roku nie mogłam wyjść z anemii.LECZCIE SIę U DOBRYCH LEKARZY,A NIE U JAKIś KONOWAłóW!!!!ZDROWIE MA SIę JEDNO

tylko ze u mnie jest tez taka sprawa ze brzuch mnie boli z przerwami od wrzesnia tamtego roku..:o a teraz jeszcze na dodatek mam wzdecia:/ zreszta czesto je mam:( chyba pojde do lekraza rodzinnego i spytam o gastroskopie (czy cos takiego) bojuz wytrzymac nie moge wiesz co ja powiem tak ze moj poprzedni lekarz to konowal a do tego juz od pierwszej wizyty mam zaufanie (naprawde), wszystko zrobil co gin powinien zrobic bez gadania zadnego, jak badal to mowil wszystko co robi, nawet wzial mniejszy wziernik bo nie rodzilam... a poprzedni gin to w dupie mial czy boli czy nie, fakt, badal delikatnie ale z takim wziernikiem ze hoho... i nie odnioslam wrazenia ze to takie tasmowe jest, fakt ze pajcentki sa zapisywane co 10minut, ale jesli musisz siedziec dluzej to ci nikt nie daje do zrozumienia zebys sobie juz poszla:) to jest na kase chorych lekarz:) sprawia wrazenie naprawde milego:)

Gość Kicia775
Pomyslalyscie ze to moga byc guzki. Tez tak Mialam dalo die usunac tabletkami.!!!! Koniecznie wizyta u ginekologa!! Tylko on to moze stwierdzic i pomoc.

Gość straszny ból
A miałyście kiedyś takie skurcze aż na pupie?wtedy usiąść nie można bo jakby prądem raziło i mam to przed , w trakcie i po miesiączce więc mam zazwyczaj kilka dni spokoju a ostatnio za każdym razem jak pojdę do toalety siusiu to potem tak jakby ktoś mi w podbrzusze igłe wbijał a pęchesz miałam badany i jest wszystko ok wiec to macica :/ już nie mam siły jak tak ma być cały czas już to dziękuje:((

Gość straszny ból
a byłam u gina i wszystko też jest w pożądku przepisał mi buscopan i ketonal ale nie za bardzo pomagają.proszę o kogoś opinie na ten temat.