Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcę być piękna

Dieta MŻ najlepsza!! Zaczynam od 17.11 Cel - 5 kg!! Kto ze mną?? =

Polecane posty

Uważam ze mniej jedzenia to najlepszy i zdrowy sposób schudnięcia postanowiłam sobie ze po godz 18.00 nic nie skubne;P Teraz to było inaczej jedynie jakiś owoc np. grejpfrut. doo tego ćwiczonka i mniej słodyczy!! Mój cel to na święta kupić sobnie spodnie o rozmiar mniejsze;P ale czy sie uda... ZOBACZYMY najwięcej chodzi mi o uda. Mam 178cm i 68kg. Pozdrawiam!! K t o S i ę P r z y ł ą c z y ? ? ?

to jest bardzo dobra dieta. ja od 2och tygodni na niej jestem . i po2och tygodniach czuje sie wspaniale...spodnie sie dopinaja....i wagi ubywa w wakacje mialam zaostrzona diete.duzo cwiczen + jedzenie na maxa ograniczone...udalo sie . 10 kg w dol...teraz chce jeszcze troche zmniejszyc brzuszek i go ujedrnic...cwicze co drugi dzien....2 razy w tyg rowerek a poza tym cwiczenia na brzuch i nogi . pije duzo wody. nie jem po 18tej . nie jem slodyczy ( choc przyznam sie ze zdarzy mi sie pochlonac kilka kostek czekolady czy batona ale raz na tydzien...czasm zjesc kawalek pizzy ...) aaaa....i odstawilam chleb. jem duzo warzyw, owocow i jogurtow naturalnych . polecam :) trzymam kciuki ., ja sie czuje seupe....nie moge sie napatrzec w lusterko heeh :d

wiec tak... rowerek i stepper na nogi jest the best . ja przez 2 mce prawie codziennie ale mowie Ci ze czasem juz przesadzlaam z cwiczeniami. a i taka wskazowka jesli masz zamiar cwiczyc regularnie to kup sobie l -karnityne warto. w aptece mozna kupic chyba firmy nutri -caps. jak dla mnie bomba...tylko musisz cwiczyc regularnie...

wiesz co . ja kupilam na allegro uzywany ...dalam za niego 120 zl z przesylka juz ( tez mnie nie bylo stac ) i powiem Ci ze tyle co na nim jezdze ....a on ciagle wierny sie nie psuje :) :) poszukaj moze trafisz na jakas fajna aukcje albo cos

hmmm...wiesz....rowerek w powietrzu jest pewnie bardzo dobry... przysiady pewnie tez.... mozesz sprobowac takich siadow bocznych ... klekasz i siadasz po swoich bokach . a rece uniesione w przod. boli ale dziala na tylek ponoc na nogi i na brzuch :) ja to cwiczenie uwielbiam osobiscie :)

hmmm nie wiem jak. klekasz...masz wyprostowany tulow i siadasz po bokach swoich . nie siadasz na swoich nogach ( stopach ) tylko starasz sie usiasc po bokach....i pozniej wyprostowac i tak raz na jena strone raz na druga. a rece podniesione przed siebie...a i to jest tez dobre na rece :) hmm...bardziej jasne czy nie??: P :P :P sprobuj moze zrozumiesz o co mi chodzi :)

hmmm nie wiem jak. klekasz...masz wyprostowany tulow i siadasz po bokach swoich . nie siadasz na swoich nogach ( stopach ) tylko starasz sie usiasc po bokach....i pozniej wyprostowac i tak raz na jena strone raz na druga. a rece podniesione przed siebie...a i to jest tez dobre na rece :) hmm...bardziej jasne czy nie??: P :P :P sprobuj moze zrozumiesz o co mi chodzi :)

sorki ale nie wiem jakim cudem mi sie dodalo tyle razy :D :D chyba dla łatwiejszego zrozumienia :) nie bylo mnie chwilke juz jestem wody...hmmm...jedna butelke napewno do tego zielona lub czerwona herbate. czasem jakis soczek :) tak wiec ponad 2 l płynow dziennie :)

Gość dsdsdfgsdgsg
ja tez chce schudnąć:( chyba bede mniej jadla moze najlepiej wcale!!

nie jesc wcale to nie jest zaaaadne rozwiazanie. uwierz mi ... jesc malo . czesto i nie po 18 -19 pic wode troche cwiczen i wszystko w wolnym tepie schudniesz :)

Gość czarne801
tak również uważam że nie jedzenie w ogóle to nie rozwiązanie,lepiej jeść 5 posiłków dziennie a mniejsze porcje niż wgl. ja dodatkowo przyjmowałam suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl oczywiście ćwiczenia były również bo to podstawa!