Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubeczekhaha

Becikowe w Pl

Polecane posty

ja to widze troche inaczej bo faktycznie jezeli ojciec jest znany i jesli nie ma zasadzonych alimentow to dochody obydwojga sie licza.a z tym zasilkiem to po co ci tutaj jesli twoj pracuje za granica to niech sie stara o zasilek tam i mniej klopotow a musisz powiedziec ze tam pracuje bo zazwyczaj sa zyczliwi sasiedzi ktorzy wiedza kogo poinformowac a potem sa straszne kary wiec twoj wybor.ja bym nie ryzykowała tylko starala sie o zasilek zza granicy.poczytaj o prawach twojego dziecka w kraju w ktorym znajduje sie chlopak!

Gość typowa polska oszustka
CHLOPAK MA DOCHODY ALE SKAPNA SIE>? czy ty sobie zdajesz sprawe ze to sie nazywa wudzanie pienedzy od podatników?

typowo polska mentalnosc jedna chce wudzic nieuczciwie a inna jej doradza jak to zrobic oh ludzieeeee jak wam nie wstyd?

i pomyslec ze duzo jest takich mend na tym swiecie w którym dzieci umieraja bo rodziców nie stac na ich leczenie normalnie az wierzyc sie niechce w innym kraju to byłoby nie do pomyslenia

Gość kubeczekhaha
do BO CZEGOS NIE ROZUMIEM- jak wyciagam, jak mi sie nalezey to mam zamiar brac dlaczego nie??? nasze panstwo wydrapalo by ostatni grosz na chleb od nas tacy sa, to dlaczego ja mam popusczac??? Zreszta chce to dla dziecka w innych krajach tez tak jest, jak zauwazylam z tv wiele kobiet "meneli" rodzi dzieci tylko aby dostac 2 tys, modla sie zeby bylo niepelnosprawne bo renta do konca zycia!! Ja jestem normalna matka, i jak mi sie cos nalezy z tytulu urodzenia dziecka to mam zamiar to wziasc!!!

co ci sie nalezy???? "NALEZY"!!!!!!!!!!!!!!

Gość kubeczekhaha
do typowa polska oszustka pytam idiotko co mi sie nalezy krasc nie mam zamiaru!! Wiesz jak sie w tym kraju idzie dorobic??? Napewno nie uczciwoscia, wiec nie pierdol mi tutaj o moralach!!!

krasc nie maszzamiaru!!?? własnie masz i o tym piszesz czym inym jest wyudzanie jesli nie okaradaniem?

ja akurat wiem ze mozna sie dorobic uczciwa praca bo tak sie własnie dorobiłam a ze sa elementy takie jak ty ,to druga sprawa sama piszesz ze chłopak pracuje i zarabia dlaczego panstwo ma łozyc na dziecko którego ojciec sam zarabia? wiesz co by było gdyby wszsyscy tak pojmowali uczciwowsc jak ty?

umiałas spłodzic a załujesz pieniedzy na dzieciaka?

Gość kubeczekhaha
dzieki, a co do tamtej ZIOBRO II jak sie dorobilas uczciwoscia to gratulacje, nie badz zazdrosna ze inni kombinuja! MASZ ŁEB I HUJ TO KOMBINUJ! I nic ci do tego :)

zrobił dziecika i podciagnał gacie a my,czyli podatnicy mamy fundowac temu dziecku cos? a z jakiej to okazji ?

Gość kubeczekhaha
w zyciu nie zaluje absolutnie!!! ale jak mozna brac to sie bierze:) i prosze Cie nie gadaj glupot

boze nalezy jej sie!zauwazylas sama ze podatki placi wiec czego chcesz a co maja inne dzieci to ze gloduja do niej ona im te pieniadze zabiera?nie!!!wiec o co chodzi?jesli zasz te glodujace dzieci to oddaj im swoje pobory przeciez okradasz pracodawce! atynie zauwazylas ze te pieniadze to dla jej dziecka anie dla niej

dla ciebie to niepojete ze mozna byc uczciwym ?? to kradnij skoro inaczej nie umiesz

Gość kubeczekhaha
wolisz fundowac pedofilom za kratkami? prosze Cie!!! i zulom aby rodzily wiecej dzieci bo maja za becikowe libacje??? no powiedz sama.

Gość kubeczekhaha
bravo tyna!!!

przeciez okradasz pracodawce! to było do mnie???

a co zalujesz jej dziecka babo opamietaj sie!a jej chlopak tez placi podatki i jesli w niektorych krajach nie ma podpisanego jednostronnego podatku i ludzie dwa placa to znaczy ze ty ich okradzasz.jestes taka odwazna to prosze idz do prezydenta ipowiedz mu ze cie okrada bo kupil sobie nowa limuzyne za twoje pieniadze i tutaj szukaj problemu

iscie komunistyczne myslenie im sie nalezy :D:D:D:D:D:D

Gość kubeczekhaha
nie lepiej jak normalne babki kupia za becikowe dziecku ciuszki kocyki itd? lepiej aby kupic wodke???

nie lepiej jak za te pieniadze normalne matki kupia swoim dzieciom potrzebne leki ? zastanów sie moze pracuje za granica a ty musisz kombinowac? dziwna sprawa

oczewiscie ze kubeczkowahahah ma racje!!! Lepiej dac normalnej matce 10 tys niz zulowi ktory prosil Boga o niepelnosprawne dziecko!!!

prosze cie zanim cos powiesz zastanow sie!ja tu nie widze problemu! sluchaj jak przez przypadek znajdziesz sie w areszcie i bedziesz chciala skorzystac z telefonu do prawnika czy rodziny to prosze cie nie dzwon bo to na koszt policji a wiesz to nas juz okradasz!zastanow sie babo!ona ma prawo do tych pieniedzy by moc zapewnic dziecku start

elenasss nawet nie wiesz ile dzieci jest chorych bez modłow zuli

Gość kubeczekhaha
a ty myslisz ze zagranica sa kokosy??? jedz i zobacz utrzymaj sie tam zaplac czynsze zjedz i utrzymaj kobiete z dzieckiem w pl!!! Musialby zarabiac 5 tys funtów!!! A tak nie ma nigdzie moja droga!!!

by moc zapewnic dziecku start tatus ponoc pracuje woiec w czym rzezcz ?

typowa polska zastanow sie kazde pieniadze maja jais cel i jesli budzet przekazuje tyle i tyle na becikowe i jesli nawet nie zostana wykorzystane to i tak nie mozna ich przekazac na inny cel takie prawo

tyna czy ty płacisz w ogóle podatki? mam wrazenie ze nie wiesz po co jest fudusz prorodzinny