Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tipsy

jakie tipsy sa najlepsze???

Polecane posty

Gość tipsy

chodzi o to jakie tipsy wedlug was sa najlepsze-zelowe, akrylowe, szklane albo te zwykle naklejane....

Gość koooola
co ty JOLKA jestes???ZADNE tylko naturalne zdrowe zadbane paznokcie!!!

Gość gffgfdfggfdgfgf
nie ma czegos takiego jak .. dobre tipsy :P

Gość kosmetolog
A wlasnie, ze jest. Tipsy nie niszcza paznokci, ani akryl, ani zel. Niszczy tylko nieumiejetne zalozenie, czyli spilowanie paznokcia! No i chyba, ze je zerwiemy zamiast zdjac u manicurzystki. A o lepsze- miom zdaniem zelowe, bo sa bardziej elastyczne i ladniej wygladaja. Aha, tzw szklane, to nie ze szkla, tylko zwykly zel na przezroczystym tipsie, ktory wyglada jak szklo. Sama jestem miedzy innymi stylistka paznokci, wiec wiem o tym sporo. Pozdrawiam.

Gość gość
niby akrylowe no ale sztucznie wygladaja ja robilam zelowe teraz i jestem zadowolona

Gość tipsy
pytalam o to ktore tipsy sa najlepsze a nie o kometaze w stylu- naturalne sa najlepsze dzieki dziewczyny za wypowiedzi, czekam na wiecej wpisow od stylistek i dziewczyn posiadajacych tipsy:)

Gość hermiona_1
Ja mam tipsy zelowe i jestem zadowolona. Miesiac spokoju z paznokciami - nie musisz pilowac, malowac i takie tam. Dobrze sie trzymaja ale to tez zalezy od osoby zakladajacej tipsy mysle. Innych niz zelowe nie mialam ale moja kosmetyczka powiedziala ze zelowe sa latwiejsze w obrobce niz akrylowe.

Gość tipsy
no dawajcie dziewczyny:D

Gość upupupupupupupup

żelowe są najlepsze z tych, które wymieniłaś....akryl mocniej ingeruje w naturalną płytkę paznokciową

Gość bkllbufhsdfusfs
jakie tipsy ??? - SRAKIE

Gość a ja powiem
dobre jest to co się komu podoba,dobrze nosi itp. \ja nosze zel na szablonie i jest ok.pomijając ,ze się tym na codzień zajmuje

Gość 789654
Ja mialam zelowe i byly super ,potem namuwili mnie na szablonowe i była katastrofa nie dos ze wielkie ochydne to jeszcze akryl odpryskiwal po 3 dniach zrobilam awanture i mi zdjeli i juz mam swoje naturalne dzieki tipsom bardzo poprawil mi sie stan i ksztalt moich paznokci :)

Gość trykimiki
a te pierwsze to niby na tipsie miałaś skoro później namówiliCię na szablon????przecież szablon to tylko jedna z metod przedłużenia,do wyboru na tipsie lub na szablonie akryl lub żel

Gość 78954
Ja narpiew mialam żelowe ,potem jak juz mialam swoje paznokcie ( bez tipsów ) zaproponowala mi szablonowe ( podkladala mi szablonik i smarowala akrylem ) i po 2 dniach juz mi akryl odpryskiwal i wogle byly jakies takie grube ochydne ,wydaje mi sie ze chyba nie bardzo wiedziala co robi ,ale wczesniej zelowe zrobila mi ladnie to sama juz nie wiem:O

Gość trykimiki
no ale te pierwsze to był żel na tipsie???? paznokiec odrósł,zdjeła Ci żel i na szablonie akryl zrobiła?

Gość 78954
wogle jak zdjela mi szblon to paznokcie wygladaly jak pazury orga shreka potem je spilowala ,ale i tak zaraz po przyjściu do domu ja je jeszcze zpilowalam bo byly ogromne i bardzo grube :(

Gość 78954
Piwrwsze to byl żel na tipsie jeden mi odpadł i ona mi zdjela i zaproponowała te szablonowe

Gość 78954
tak na szblonie mi akryl zrobila wydaje mi sie ze niemiala zbytnio o tym pojecia ,ale te wczesniej żelowe dlugo sie trzymaly

Gość trykimiki
rozumiem.domysłam się wiec,ze metoda przedłuzenia czyli akryl na szablonie nie sa dla ciebie lub poprostu babka,która to zrobiła odwalia robote biorac pod uwagę sam wygląd tych poaznokci jak i ich trwałość...współczuje takich manicurzystek:O

Gość 78954
dzieki tej babie wyleczylam się z tipsow :)

Gość martameska
Przede wszystkim kupujcie po jakości, zobaczcie - http://sklep.new-nails.com/category/tipsy Nie na bazarach, przy tipsach znaczenie ma trwałość, jakość... Jeśli kupicie najtańsze zestawy to tutaj nie będzie żadnej mowy, o dobrej jakości.

Gość kordonel
New nails ma moim zdaniem najlepsze tipsy, ale ogólnie to wszystko zależy od Waszych upodobań - w tym przypadku nidgy nie miałam problemów z pękaniem, odpadaniem. Raczej były zawsze w optymalnej kondycji.