Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się nad tym.

podwiązanie jajowodów, co wy na to?

Polecane posty

Gość gość
Kochane, podacie adresy klinik?

Gość gość
Mam pytanie do osoby która napisała ze miała podwiązywane jajowody w Niemczech,proszę mi napisać czy to było w Schwedt za dwa tygodnie również będę miała tam zabieg chciała bym się trochę zorientować co z czym

Gość gość
Stajesz się bezpłodna i dyspozycyjna.

Gość gość
Warto dodać że to był standardowy "zabieg" jakiemu w Auschwitz dr Mengele :O poddawał kobiety zmuszane do usług seksualnych :( .

Gość gość
Witam szanowne Panie. Co prawda jako facet w tym temacie nie mam zbytniego doświadczenia, ale dorzucę wam swój kamyk. Więc rzeczywiscie powiązanie / przecięcie czy też miażdzenie jajowodów nie ma skutków ubocznych; prawie. Problemy pojawiają się gdy macie 3 dzieciaków i wasz stary albo się na was wypnie albo z innej przyczyny będziecie musiały/chciały zmienić partnera. Co się dzieje w umysłach ludzi którzy się naprawdę kochają? Kiełkuje wredna myśl o wspaniałym macierzyństwie z kochającym i wspierającym partnerem. Skutek? Totalne nieszczęście, i nie pomaga tu adopcja czy inne. Więc stylizacja tak ale klips.

Gość gość
Klips spowoduje,że jajowódy ci zrosną.To trwała kastracja.

Gość gość
Jestem po 3 cesarkach przy trzeciej podwiazano mi nie mam żadnych skutków ubocznych i lekarz nie wziął ani złotówki!!!