Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20................

Nie wiem co to jest.

Polecane posty

Gość 20................

30 lat różnicy miesiąc znajomości tydzień ''romansu'', bo od 3 lata mam chłopaka ( nie wyobrażam sobie zerwania z chłopakiem) nie wiem co się dzieje, nigdy tak nie miałam, po prostu nogi się pode mną uginają jak go widzę, a zapach.... taaaaki, że koniec ze mną po sekundzie nie wiem co czuję, nie wiem co robić :( tak sie chciałam wygadać;)

Gość a on nie zonaty
??

Gość to ma swoją nazwę
PIORUN SYCYLIJSKI :-) Szybko trafia i znika. Nie ciebie pierwszą trafił. Ale jak wiesz, pioruny nie są bezpieczne, więc z daleka od nich

Gość xyzet
cie huj to ile ty maszlat

Gość szczesliwa i to bardzo
ja wiem co to jest: kurestwo

Gość kurnikowa mucka
czesc znam to , opętalo cię na dobre i to się nazywa POŻĄDANIE więc zastanow się czy dla tego nowego faceta chcesz zostawiac tego z ktorym jestes już od kilku lat... przemyśl to 500 razy... a potem szybko się odetnij od jednego z nich i nigdy nie żałuj swojej decyzji nigdy nie myśl o tym drugim z ktorym już nie bedziesz, bo popadniesz w obsesję to nie jest proste, sama wlasnie to przezywam:(

Gość 20.......................
dzięki- kurnikowa mucka moze i kur****, tyle że chłopak o zdradzie wie, wybaczył, a ja obiecałam że nigdy przenigdy już nic ale tego faceta mijam co dzień, nawet kilka razy dziennie i nie da sie tego zmienić, póki co w momencie, gdy uświadomilam sobie/tuż po zdradzie i jak się o tym dowiedział/ że mogę stracić chłopaka wpadłam w panikę i byłam w stanie przysiąc na wszystko, byłam straszliwie pewna, że chcę tylko jego ale kurcze wymiękam na widok tamtego, u nas- z chłopakiem- zrobiło się jakoś nijako- może chwilowy kryzys....