Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anke

Endokrynolog!Warszawa-szukam specjalisty

Polecane posty

Gość sele_na
Najlepszych specjalistów mają w psychomedic.pl na Filtrowej. Poradnia jest prywatna, ale ceny są rozsądne i moim zdaniem warto wydać taką sumę, żeby zadbać o swoje zdrowie. Poza tym na wizytę z nfz trzeba strasznie długo czekać. Początkowo chciałam czekać 4 miesiące, ale siostra mi odradziła i poleciła psychomedic, więc poszłam i jestem zadowolona.

Gość gość
Tarczyca zazwyczaj jest to nieprawidłowa reakcja na stres w życiu prywatnym, która została przerzucona na dzieci i teraz powraca i to tak wyglądać może u Pani mamy . Nadmierna zazdrość, obrażanie się, posiadanie dużych ambicji. Nie akceptowanie traumatycznej sytuacji, nie akceptowanie bólu, rozpad pragnień w związkach. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość_Madzia
A miałyście okazję korzystać z endokrynloga na Ursynowie w Elesthetic Clinic - http://elesthetic.pl/

Gość Wandzia Andzia
Spróbuj może w centrum Psychomedic.pl w Warszawie. Bardzo szybko umawiają na wizytę jak przedzwonisz na recepcję: 22 253 88 88. Pracuje tam bardzo sympatyczna pani doktor :) tzn takie moje osobiste odczucia :)

Gość monika bien
Najlepiej sprawdzić opinie, np. na znanym lekarzu, z włąsnego doświadczenia mogę polecić dr Annę Błachowicz. Zresztą opinie o niej mówią same za siebie :) Powodzenia!

Gość gość
Jeżeli chodzi Ci o wizytę prywatną, to polecam endokrynologów z www.tommed.waw.pl bardzo profesjonalne podejście do sprawy i zawsze uśmiech :)

Gość gość
Ja się udałam z wynikami krwi do O Bonifratow i jestem zadowolona nie biorę szkodliwego syfu na receptę.

Gość gość04
Jest mi potrzebny bardzo dobry ginekolog-endokrynolog w Warszawie. Dr Marzena Żaboklicka-Kurowska podobno jest baaardzo dobra,ale nie można się już do niej zapisać. Znacie kogoś równie dobrego??? Pilne!!!

Gość magddalekannkurmowska
dr Ewa Wojtachnio, endokrynolog przyjmuje na Płockiej 17, trafiłam do niej z hashimoto, prowadzi mnie od prawie 2 lat i jestem bardzo zadwolona. Czuję się dobrze i normlanie fukcnjonuję, bardzo polecam

Gość ninaninkanowak
Również polecam dr Ewę Kaszubę-Wojtachnio, trafiłam do niej do Prosenu w zasadzie trochę przypadkiem, ale tak sobie myślę, że miałam naprawdę dużo szczęścia! Z tego co dziewczyny piszą na grupie tarczycowe kobiety, to nie łatwo trafić na DOBREGO endokrynologa..

Gość gość
Ja mam dobrą endo w Warszawie na Szaserów. Teraz się wybieram po przerwie ale nie chcę mi się znowu czekać na te zapisy na usg tarczycy bo pewnie mi to zleci. Znalazłam fajny punkt gdzie można szybko się zapisać i nie drogo zrobić usg tarczycy http://www.med-expert.pl/.

Ja polecam p dr Wiolettę Respondek. Po moich właściwie kilku letnich poszukiwania lekarza i chodzenia od jednego do drugiego. Trafiłam z polecenia do Pani Doktor. Która potrafiła spojrzeć na mój problem całościowo. Zaproponowała leczenie, które wreszcie przyniosło efekty. Jest znakomitym lekarzem, którego polecam. Pani Doktor Wioletta Respondek przyjmuje w klinice PsychoMedic na Warszawskich Kabatach, obok metra. https://psychomedic.pl/dt_portfolios/dr-n-med-wioleta-respondek-endokrynolog-warszawa/

Gość arszika
A tutaj http://wilmed.pl/uslugi/endokrynologia/ sprawdzaliście już przychodnię Wilmed ? Mają tam lekarzy o różnych specjalnościach. Jeśli wykluczymy jedną przyczynę, to można zrobić sobie badania w innymi kierunku czy też udać się do innego specjalisty.

Gość martsa
Bardzo mnie pozytywnie zaskoczono niedawno w City Clinic na Popularnej. Mam swoje problemy ze zdrowiem i potrzebowałem konsultacji – dużo mi czasu lekarz poświęcił, rzeczywiście zrobił wywiad, o wszystko dopytał – oby tak dalej obsługa tu wyglądała.

Moja mama ma niedoczynność tarczycy i chodzi do doktor Anety Piotrowskiej przyjmującej w poradni przy szpitalu zakonu bonifratrów. Pani doktor ogarnęła jej tarczycę i zawsze kieruje mamę na wszelkie niezbędne badania.