Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabije sie chyba

pomozcie plisss

Polecane posty

Gość zabije sie chyba

wiem ze tych temtów macie juz dosc, ale ja oszaleje zaraz!!! mam pytanie typu takiego: czy w 2 tygodniu ewentualnej ciązy są już dobrze widoczne jej objawy? moje objawy to: napór na pęcherz, ogólnie czuje jakby mnie w srodku rozrywało, często i mało sikam, spoznia mi sie tydzien @ i umieram ze strachu!!! był tylko raz petting bez stosunku, i nie doszło do wytrysku, ale zawsze jest jeszcze ten płyn przed wytryskiem odchodze od zmysłów o niczym innym nie mysle

Gość zabije sieeeeeeeeeeeeeeeeee
;(;(;(;(

tylko petting, ale mogl cos miec na palcu i jeszcze w dodatku byly to dni plodne

Gość ale dotykał penisa a potem
pochwy?

a to opisywanie szczegółowe to tak głupio aż..no ale dobra...wiec opisze, moze mnie ktoś oświeci... najpierw on mi ...palcem, pozniej ja jemu..., i on gdy poczuł że zbliza sie wytrysk wziała moja reke zebym przestała i chyba wtedy schował z powrotem wacka do majtek, a pozniej uplyneło troche czasu i znowu zaczał mi............................ i własnie dlatego sie tak boje ze moglo cos byc na tym palcu ;(;(:( umieram ze strachu prówbowałam goracych kapieli zeby przyspieszyc @, polopiryne bo gdzies wyczytałam ze działa niby i nic cały czas w stresie

ja pitole :o tak jesteś w ciąży i to mnogiej... palcem robi się tylko od trojaczków wzwyż :o

wiem.. to byla glupota, i juz never again, ale nawet nie wiecie jak w takich sytuacjach działa wyobraźnia, tym bardziej że jeszcze sa pewne objawy... fakt...mozliwe ze to przez stres... ale rowniez mozliwe jest to ze to nie przez stres ;(

heh dzieki... a moze zapropoujecie cos na odstresowanie zeby mogla sie pojawic ta cholerna @ :(:(:( a i jeszcze jeno pytanko: ile wam sie najdłuzej spozniała @?

Gość joka76
zrób test

test bedzie ostatecznoscia...poczekam jeszcze tydzien, przynjamniej jeszcze tydzien pozyje w nadziei...

Gość grzesznica.magdalenaq
do szkoły, już prawie dziesiąta... mamusia ci wypisze usprawiedliwienie?

nie, nie wypisze :/

Gość misia-P
nie mowcie dziewczynie ze ma nikle szanse-nawet przy glupim petingu mozna jak to ktos tu ujal "zaciazyc sie".to zalezy jeszcze od dlugosci przerwy miedzy pettingiem i od trybu zycia partnera(chodzi mi tutaj o zywotnosc plemnikow)

17...

;( ;( ;( ;( ;(

Gość do seksu trzeba dojrzec
opanujcie się :o w ciążę nie zachodzi sie tak łatwo... a juz napewno nie bez wytrysku i przez palec :o a plemniki to nie kaskaderzy radzę dorosnąć trochę zanim ktoś włoży ci rękę w majtki :o

jak to test jest ostatecznością????? zrób go teraz to szybciej się odpstresujesz i dostaniesz okres, a tak będziesz się denerwować i nic dobrego z tego nie wyniknie!

no coz ja jestem troche takim przypadkiem 1 na 100 milionów, także jest to całkiem możliwe :) a testu narazie nie zrobie, bo w trakcie czekania na wynik pewnie bym zemdlała, albo na zawał kipła, a tak to mam jeszce szanse na przezycie

Gość ojciec syneczka
dziewczyno. w ciazy nie jestes. trzeba sie duzo starac aby zajsc, uwierz mi. moja zona zaszla dopiero po roku bzykania. przez rok nic nie bylo, zadnych anty - i nie chcalo zaskoczyc. wez wyluzuj, robisz sobie niepotrzebnie histerie i paranoje :)

tak w ogóle to wszytskim serdecznie dziękuje za wypowiedzi :* i za stosunkowo mała liczbe docinek, chociaz tych co mnie krytykuja rowniez doceniam i rozumiem...no cóż... podobno "człowiek uczy się na błędach" ....

Gość ojciec syneczka
ja nie rozumiem tych pouczen. seks jest dla ludzi i uprawia go kazdy. potrzeba rozladowania jest u kazdego i nie rozumiem wypowiedzi tych wszystkch madrali ktorzy pouczaja. Trzeba tylko sie zabezpieczac i nie robic tych rzeczy lekkomyslnie :)

Gość rozyczka19
hmmm moze to zabrzmi smiesznie ale tak jest ze jesli starasz sie o dziecko to jest ciezko z zajsciem w ciaze a ci co tego nie biora w ogole pod uwage wpadaja bez problemu... a co do tego testu to rozumiem ze boisz sie go zrobic bo ja tez tak mialam i ciagle sobie mowilam ze zrobie go pozniej ale teraz wiem ze jesli zdarzylaby mi sie taka sytuacja ze musialabym zrobic test to na pewno bym go zrobila bo po co mamsz sie tyle czasu stresowac?? jak sie boisz to popros kogos zeby z toba go zrobil i odczytal wynik:P

Gość mnie by chyba rodzice zabili
gdybym w wieku 17 lat tak się zabawiała

Gość rozyczka19
a spowiadasz sie rodzicom co robisz?

Gość mnie by chyba rodzice zabili
nie mam z czego poza tym sama bym im nie powiedziała sami musieliby się dowiedzieć i wtedy by mnie zabili