Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny jest ten świat

a DLACZEGO Moja Mama nie potrafi zrozumiec

Polecane posty

ze jestem za młoda na stały zwiazek? Ze to jeszcze nie pora? Mam 18 lat.....a od roku juz mi cała rodzina trąbi,że powinnam juz miec kogos na stałe,na zawsze......

ja bym się na twoim miejscu spieszył 🖐️ bo fajnych facetów szybko sobie zarezerwują a dla ciebie zostanie jakiś stary kawaler po 40 albo \"mam 27 lat i nigdy nie miałem dziewczyny\" ;)

hehe ja sie tym nie martwie,na brak powodzenia nie narzekam... Jest dobrze,mam duzo znajomych ,przyjacioł.Wlasne zajęcia,hobby.Narazie jeszcze nie mysle o czyms stałym.... A moja rodzina nie potrafi tego zrozumiec.

Gość
zawsze jeszcze \"a ja wygrałem życie\" jest wolny... ale spiesz się, bo to nie będzie trwać wiecznie

Myślę, że się tym nie powinnaś przejmować. Co ma do tego rodzina?:O Moi dziadkowie czekają na wnuki, mimo że ja im ich na pewno nie dostarczę, przynajmniej nie z własnej woli, a także na mój ślub:O Ale na prawnuki przede wszystkim;) Już nawet liczą na jakąś wpadkę:) Ja byłam stara panna już w wieku 18 lat właśnie, od tamtej pory się nie pokazuję na rodzinnych zjazdach i dobrze:P

Rodzina przesadza, nie masz jeszcze 30 lat chociaż jest dużo prawdy w tym, że najlepsi faceci są najprędzej zarezerwowani ;)

Gość co za problem tego
naj naj ...faceta mozna odbić;)

Gość najlepsi faceci są zarezerwowa
ni czytaj usidlani (często przez tzw. wpadki) przez głupie babole z wścieklizną macicy co to muszą w wieku 23 lat mieć mężusia, białą sukienkę, dzidziusia itd. po paru latach małżeństwo się rozpieprza - i ci fajni faceci są znowu wolni - tym razem świadomi życia, nauczeni na błędach - i trafiają na te które potrafiły czekać i nie spieszyły się z łapanką na męża, bo rodzina im wmówiła że są starymi pannami - a ich koleżanki, które w to uwierzyły też zostają starymi.... ale rozwódkami z dziećmi i kredytem hipotecznym na najbliższe 50 lat tak więc spoko autorko - nie nerwowo

Gość A czy wy w rodzinie
rozmawiacie ? Jeżeli nie to proponuje rozmowę, musisz powiedzieć, że masz inny cel w zyciu, że tym celem nie jest mąż, dzieci, dom, tylko chcesz się uczyć, mieć zawód, studia ...