Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Okruszyna Słońca

CALA PRAWDA JAK TO Z TYMI DZIEWICAMI JEST

Polecane posty

jakis idiota wymyslil prawo pierwszych polaczen, ktore mniej-wiecej polega na tym , ze prawdopodonie kobiety beda wierne i beda pamietaly, swojego pierwszego partnera seksualnego. Stad chlopy mysla ze jak ozeni sie z dziewica to bedzie mial pewnosc ze bedzie mu wierna i tam takie inne bzdety. A prawda jest calkiem inna i wielokrotnie sprawdzona. I tu sie wyjasni dlaczego idiota to wymyslil, a raczej dziewietnastowieczny pseudonaukowiec. Owszem dziewczyna bedzie ewentualnie wierna, ale na pewno pamietac bedzie i wspominac z czuloscia tego pierwszego, ktory potrafil zrobic jej pierwszy prawdziwy orgazm, i tu jest cala tajemnica. Wielbiciele dziewic, mysla ze jak pierwszy jej przerwie blonkie to ja posiadl nic bardziej mylnego. I tak przerwac blonkie i byc pierwszym kazdy glupi potrafi, ale zrobic pierwszy cudowny orgazm i obudzic kobiete w dziewczynie, tego juz nie kazdy potrafi, ot i cala prawda o dziewicach.

Gość no co TY opowiadasz....
Ja straciłam dziewictwo ze swoim pierwszym chłopakiem - mieliśmy wtedy po15 lat, ja równiez byłam jego pierwszą, podczas tego pierwszego razu miałam orgazm i nadal jesteśmy ze sobą ( w sumie 12 lat, małżenstwem 7 lat i mamy 5 letnie dziecko ) i jest nam ze soba bajecznie pod każdym względem ! Pozdrawiam .

Gość napisz do Bravo

Gość no co TY opowiadasz....
A jest jeszcze takie coś jak BRAVO ??? Ps. Widac kto to kupuje .........hehehe !

Gość no taaa bravo
macie 5letnią córeczkę, która wzorem rodziców straci cnotę w gimnazium...brawo..... pewnikiem wasi rodzice was jeszcze dłuuugo po ślubie utrzymywali, jeśli nadal tego nie robią :-O

Gość no taaa bravo
macie 5letnią córeczkę, która wzorem rodziców straci cnotę w gimnazium...brawo..... pewnikiem wasi rodzice was jeszcze dłuuugo po ślubie utrzymywali, jeśli nadal tego nie robią :-O

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

Gość mnie tylko dziewice interesuja