Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka24

ile razy w tygodniu kochacie sie ze swoim mężem, partnerem ???

Polecane posty

Gość myszka24

jak wyżej jestem cikawa czy to sie zmienai po ciazy

Gość kopaczka ze stalym nickiem
po urodzeniu dziecka kochamy sie raz na tydzien dwa tygodnie.. ale nie chodzi o anatomie po rodzilam przez cc - raczej o to ze zycie z dzieckiem jest ow ele trudniejsze i bardziej skomplikowane

Gość jejuuu jak wy dajecie rade
tyle bez sexu?jak to jest kochac sie raz na tydzien,albo raz na 2 tygodnie?????? Ja codziennie sie kocham!

Gość thdthdth
boszz... właśnie dlatego boję się mieć dziecko przecież to straszny garb!!!

Gość ja juz po porodzie
my po porodzie w sumie to po ciazy kochamy sie 5-6razy w tyg i tak jest od samego konca pologu na mnie bardzo dobrze ciaza wplynela

Gość do tej wyżej
jak długo jesteście parą?

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
a kto ci kaze miec dzieci? wolny wybor !

Gość my jestesmy tak zagonieni
ze max. 3 razy w tygodniu, czasami nawet raz w tygodniu. Ale jak w koncu mamy czas to przez weekend np. 3 razy dziennie :)

Gość ja juz po porodzie
dziecko nazywasz garbem?????????jak mozesz tak mowic???? my spimy z dzieckiem w pokoju od momentu kiedy wrocilam ze szpitala i jakos dla nas nie jest garbem... chociaz czasem jest trudno sie pokochac bo w nocy wstaje sie pyta "tata co robisz mamie?" ale zaczynamy sie smiac i jest ok

Gość jejuuu jak wy dajecie rade
ja ze swoim męzem jestesmy juz 11 lat po slubie.

zalezy od tego ile sie ze soba jest, czy dziecko jest spokojne, grzeczne, ile sie ma problemow bo to wszytko wplywa na stosunki miedzy malzenstwem, moje dziecko jest nadpobudliwe zajmuje 100 mojego czasu, jestesmy ze soba 9 lat - od 6 mieszkamy razem a dziecko ma 9 miesiecy

my jesteśmy ze sobą 2 lata i zawsze czesto sie kochaliśmy ale teraz po porodzie to jest super mąz ma ciągle ochote nawet czasem bywa 2 razy jednego wieczorku oczywiscie jak maleństwo spi

Gość ciaza nie choroba
na nas ciąza wpłyneła rewelacyjnie ?? a pisałas ze cała ciaze byłas na zwolnieniu co oznacza "NA NAS" -masz rozdwojenie jazni?

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
nie , do tej co dziecko garbem nazwala:) a swoja droga ja z mezem kocham sie pare razy w miesiacu i nam to wystarcza a dzieciaka jeszcze nie mamy:)

nie rozumiem co znaczy jak dajecie rade - no normalnie dajemy - nie jestem suka z cieczka i nie mysle 24 na dobe o sexie bo mam mase innych spraw na glowie, "jak dajecie rade" to brzmi fatalnie- jakbym musiala jak jakas suka bo mnie dupa swedzi:O oblesne... ja do sexu potrzebuje nastroju emocjonalnego.. nie mam poprostu chcicy.. nie mowie ze musi byc przy swiecach itd:P moge sie poprostu bzykac bez slowa ale musze czuc sie dobrze psychicznie kapujesz? watpie zebys byla 11 lat po slubie - bo masz wyjatkowo ograniczone myslenie

Gość y tem
dwa lata jestes z facetem myszka a juz macie kilkumiesieczne dziecko? wpadłas biedulko i slub brałas czem predzej hahhahaha

Gość *poli*
to dużo zależy od temperamentu partnerów...jeśli oboje mają niski to seks raz na dwa tygodnie to u nich norma....

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
boshe wpadla jak wiekszosc ludzi w tym kraju i nic w tym eksytujacego juz nie jest.No ewentualnie po wsiach jeszce moze to budzic sensacje:(

Gość ja juz po porodzie
a co ma do tego ze wpadla?????????????????? chyba nie takie bylo takie pytanie to jest jej sprawa ze wpadla i nie masz co sie nabijac bo nie wiadomo co ciebie moze spotkac

a to reguła żeby chodzić 5 lat i miec dziecko nie każdy musi byc latami by zapragnąc dziecka mieszkamy prawie od początku razem i dobrze toi na nas wpłyneło a dziecko ma 3 miesiące

Gość dla mnie na wsiach glownie
to powinno to sensacji nie budzic bo jak sie jest cywilizowanym i nie mieszka na zakutej dechami wsi to wie sie co to gumka albo tabletki:P

Gość myszka24 to myszka83
sama sobie zadała pytanie i sama sobie na nie odpowiada oczywiscie chwlac sie tym mycha nie masz komu sie tym pochwalic w realu?

Gość do tej wyżej
i nic innego nie macie do roboty? tylko seks?

Gość bywa
chociaz czasem jest trudno sie pokochac bo w nocy wstaje sie pyta "tata co robisz mamie?" no cóż, ciekawe jak to będzie jak dzieciak zacznie kojarzyć co robicie. nioe zdziw sie, jak przez takie wasze zachopwanie będzie jakiś skrzywiony :O to już nie można nie robić tego przy dziecku?

Gość myszka24 to myszka83
nie wpłyneło to na ciebie dobrze bo bredzisz dziewcze od dawna

Gość ja juz po porodzie
ja jestem ze swoim facetem w sumie trzy lata mamy dwuletnie dziecko i jakbys chciala wiedziec to ja tez WPADLAM traktujesz wpadke jakby to byla jakas tragedia!!! sa pary co chodza po 5lat i co i dzieci nie maja bo albo nie chca albo nie moga miec ja tam sie ciesze ze WPADLAM i ze mam takie cudowne dziecko

ŚREDNIO (zaznaczam średnio!) co 2 do 3 dni bez względu na to czy jestem w ciąży czy nie. Dzieci mają swoje pokoje, więc nie ma mowy o tym, że w czymś przeszkadzają... Bezpośrednio po ciąży były przerwy dwutygodniowe, bo miałam szczęście goić się szybko i bezboleśnie. Seks to samo zdrowie i trzeba szybko do niego wracać :). Staż 15 lat z czego 13 lat małżeństwa.