Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka24

ile razy w tygodniu kochacie sie ze swoim mężem, partnerem ???

Polecane posty

Gość myszka24 to myszka83
po cywilnym to kiedy ten cywilny brałas po miesiacu znajomosci? a na pierwszej randce juz mu dałas?

Gość ja juz po porodzie
do bywa akurat narazie takie mamy warunki wiec nie mozna gdybym miala wieksze mieszkanie lub o jeden pokoj wiecej nie boj sie nie bzykalabym sie przy spiacym dziecku

to czemu autor ma nick myszka24? czyzby to nie by twoj poprzedni nick/

na pomaranczowo moze pisac kazdy i nicki wymyślac jakie sie chce ja mam czarny i zawsze pod nim pisze a jak cie bardzo to interesi to kiedy z nim poszłam do łóżka to po 2 tygodniach

Gość ja juz po porodzie
do myszka24 to myszka 83 jak chcesz sie wyzyc to idz walnij 5razy glowa o sciane!!i nie czepiaj sie bo nie powinno cie to obchodzic kiedy "mu dala"

Gość ciekawe czy myszka
prezerwatywy tez w benettonie kupuje...

Gość to forum
to sie tak pojebane robi ze az sie wchodzic na nie nie chce!!! czy nie mozna odpowiedziec NORMALNIE na zadane pytanie?tylko kurde trzeba prawie kazda/kazdego zjechac!!ludzie zachowujcie sie!!

dwa tygodnie HAHAHAH niezła jestes -szybka łatwa i przyjemna tak ona wszsytko kupuje w benettonie te krzesła które ma w domu chyba tez :D:D:D:D:D:D kuo sobie tam farbe do włosów bo masz odrosty

Gość to forum
chyba macie jakies problemy emocjonalne ze soba,nie mozna sie swodobnie wypowiedziec bo zaraz znajdziesie jedna taka osoba to cie zjedzie od gory do dolu!!ale po co? zeby komus humor zepsuc?czy siebie dowartosciowac???

jak zwykle jakieś frustratki pokazują na ile je stać... przykre, że co ciekawsza dyskusja jest przerywana przez takie baby :P

niestety każdy temat daje pozywke pomaranczkom mnie nie psują humoru niech sobie poszaleją mozę im ciśnienie zejdzie a tak do twojej wiadomosci nie mam odrostów moze ty w tydzien po porodzie biegniesz do salonu ja nie bo nie byłam w formie to twoja zdanie że jestm łatwa moż tak nie uważa no tak ale ty jestę niedostępna

Gość to forum
i widzicie jak taka jedna zaraz potrafi zepsuc caly temat????????mysle tu o "myszka24 to myszka 83" sorry ale musze cie tak nazwac bo mi sie nie chce czytac co tu piszesz i dlaczego jestes taka wredna????nie rozumie cie kontunuujmy kobietki

Gość to forum
*tam mialabyc "zaraza"

myślę, że problem tkwi w ZROZUMIENIU tematu topiku. Być może niektóre kobiety mają problem z czytaniem? Człowiek myśli, że na dane pytanie powinno się odpowiedzieć pełnym zdaniem na temat, ale... Tak właściwie mnie nie obchodzi kto jest a kto nie jest \"ściemniaczem\". Jeżeli dzięki różnym tematom jedna pomoże drugiej to chyba wystarczy. Obrzucanie się błotem to domena ludzi malutkich i sfrustrowanych, którzy nie dają sobie rady z własnymi kompleksami. Tylko PO CO to?

Gość jasne jak slonce
no wlasnie dlaczego od razu obrzucac sie blotem?????ja nie lubie takich ludzi zyje z taka osoba w domu wiec mam uprzedzenie.

Lipenka myszka jest pusta jak mało kto ona chce wszedzie błyszcec a ze nikogo nie iteresuje ta "dama" wiec sama zakłada tematy by sie moc pochwalic czymkolwiek np tym ze bzyka sie 5 razy w tygodniu bo w jej mniemaniu to nie lada wyczyn :D:D:D:D strasna stsyga tez ja wida juz zna

mozę im ciśnienie zejdzie?? co to za okreslenie ?

Gość no i dupa z topiku

taaaa czytalam topicki na ktorych sie wypowiadala :O porazka na maksa, wszedzie widac ze sciemnia i na dodatek gubi sie w swoich klamstewkach :P no ale net wszystko przyjmie :P a myszka chce tu zablysnac, tylko wychodzi jej to raczej w druga strone...:O

Gość gireka m
jak to myszka ?czemu kłamiesz ? doskonale wiesz ze to ty napisałas ten temat jako pomaranczowa myszka 24 wiec sama jestes pomaranczka ktora sie wstydzi własnego nicka

Gość gireka m
gubi sie w swoich klamstewkach ...tu takze

Gość no i dupa z topiku

Gość no i dupa z topiku
wszystkie jestescie falszywe

to ja się nie wypowiadam, bo rzeczywiście nie znam tematu \"myszek\". Pozdrawiam

Gość do lipenki
lipenko czy czwarte dziecko to tez dziewczynka?

Gość zaloz nowy topic

Gość zaloz nowy topic
bo to nie ten temat