Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cośtamcośtam

reklamacja obuwia...

Polecane posty

Gość cośtamcośtam

Mam pytanie, chodzi o to, że w zakupionych niecały miesiąc temu przeze mnie kozakach zaczyna mi pękac obcas( szpilka), żaden szefc nie che się podjąc wymiany fleczków, tak więc buty nie nadają się do chodzenia. Planuję zareklamować obuwie w sklepie, czy mam jakieś szanse na to że wymienią mi te obcasy, czy będę musiała radzić sobie sama? Nosze szpilki od lat i jakoś nigdy wcześniej nie było takiej sytuacji...

myślę że możesz je zareklamować....to stało się podczas chodzenia więc zalicza się do reklamacji...

Gość cośtamcośtam
dzięki za odpowiedź, mam nadzieję, że przyjmą:)

Gość którą tabletkę
muszą przyjąć!! sytuacja się utrudnia kiedy produkt trafia producenta. on moze stwierdzić ze masz za ciężki chód i to z twojej winy. moja kolezanka wazy 45 kg i ma 160 cm więc malytka:) i jej tak powiezieli śmieszne ale prawdziwe

którą tabletkę -------> Niezły dowcip! :D Kiedyś byłam z koleżanką na zakupach, wybierałyśmy buty i w pewnym momencie ona zapytała sprzedawczynię, jak długa będzie gwarancja na ten model, który sie nam spodobał. Na to usłyszałyśmy, że jak chcemy gwarancji, to powinniśmy buty schować do szafy i nie nosić - wtedy się na pewno nic z nimi nie stanie. :o

Gość dupa dupa dupa
zawsze mozecie odstapic od umowy sprzedazy