Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buła

kolejna naiwna

Polecane posty

Gość kolejna naiwna to ja
nie oddzwonil , a minely juz dwie h .... jesli dzis sie nie odezwie, to czy moge jutro zadzwonic do niego do pracy ? :O czy to juz bedzie przesada ?

no dobra, dzwonil :P ma wpasc wieczorem :) sie bedzie dzialo 😠

Gość buła
i jeszcze zalogował sie na sympatia,pl normalnie ,powinnam mu przywalic

bula, widze ze mamy prawie ten sam problem .... :O tylko moj facet jest troche starszy od Twojego ... ja tez jestem po rozwodzie (ale nie mam dziecka...)

Buła - według mnie to on nienormalny jakiś. :O Zapytaj spokojnie, bez awantur, co zamierza z tym wszystkim zrobić. Jeśli chociaż jedno słówko będzie nie po Twojej mysli, to połóż się spać osobno informując go (również cicho i spokojnie), że miło Ci się z nim mieszkało, ale teraz będziesz mieszkała bez niego, bo stwierdziłaś, że on najzwyczajniej nie dorósł do tego, by być z kimś i że w najbliższych dniach pożegnasz się z nim, ponieważ bardzo Cię rozczarował.

Gość buła
gdyby to był jakiś 20letni facet, to jeszcze , a on ma 29lat a postępuje jak gówniarz

Gość buła
poczekam aż przeczyta tego mejla, którego mu wysłałam i zobacze cóż on wymysli

Gość buła
jak przeczytałam te jego pogaduchy to byłam taka wściekła że az zablokowałam sobie dostemp do banku przez internet, ach te nerwy

Gość boli mnie bardzo
hey, moj tez mowil ze chce miec ze mną dziecko, pokazywal mi wszystkie fajniuchne dzieci na ulicy, w autobusie, metrze z tym fajniuchnym usmiechem "zrobmy sobie takie, jestem gotowy", tzn ja nie jestem bo mam 24 lata, ale on ma 29 i rozwijającą sie kariere. Okazalo sie ze chodzil do prostytutek, klubu ze stiptizem, sypial z przypadkowo poznanymi pannami i podkochiwal sie w jakiejs barmance z pubu obok jego pracy. Wisial na telefonie z Anną (przyjaciolką) godzinami, umawial sie z nią na obiady kiedy ja nie mialam czsu, bo praca... Rowniez znalazlam u niego w kompie odebraną fote z internetu z jakąs 16 letnią lolitą. Wszystko to podczas naszego "kocham cie, ja kocham cie bardziej, nie ja, nie ja". Dowiedzialam sie o wszystkim na raz. Skonczylam z tym i dobrze. Jestem teraz sama i zmarznieta a on sie turla z jakąs w mojej zieonej poscieli.

Gość kobiety
Trochę szacunku do siebie. Nie pozwólcie się traktowa cjak szmaty. Nie dzowni, olewa, trudno, nei zalezy mu, nie ma co sie oszukiwać. Miejscie swoje życie, swoje pasje, a jak facet do d...y to zostawcie, znajdziecie lepszego. I w żadnym wypadku nie nalezy do niego wydzwaniać, kiedy nas olał!!! Dziewczyno, chcąca zadzwonić, to on ma zabiegać o Ciebie, a nie Ty o niego!!!

jezeli piszesz o mnie, to bardzo rzadko do niego dzwonie . Jestesmy w zwiazku, wiec chyba moge ? zreszta , oddzwonil do mnie, wiec sprawa zamknieta. Zapytam sie go tylko dzis o ta jego wizyt na portalu :) 😠

Gość buła
ja tez niewydzwaniam,nigdy jestem zaskoczona tymi mejlami, bo przeciez wszystko jest ok, kochamy sie, spełniam jego zachcianki sexualne, obydwoje lubimy sex, a tu jakies mejle z dziewczyna o 4lata młodsza odemnie, ja chyba jestem zbyt dobra dla swojego faceta, gdybym była facetem to chciałabym miec taka kobiete jak ja, ale niewszyscy potrafia docenic to co maja

hmm u mnie po rozmowie... narazie napisze ze jestem usatysfakcjonowana jego odpowiedzia... ale bede go obserwowac ... a jak u Ciebie Bula ?

Gość buła
mój facet jeszcze nieprzeczytał tego mejla ,którego mu wysłałam wiec narazie nic

Gość buła
no więc tak jak przewidziałam, strasznie się oburzył , że zajżałam mu na jego mejle i obrażony poszedł spac ponieważ idzie na noc i musi wypoczac, jak wstanie to znowu będzie obrażony ach i oczywiście niczego złego niewidzi w tym,że bajerował jakąs dziewuche przez kompa, no i oczywiscie jestem wredną babą!

Gość buła
własciwie sama się wygadałam, byłam taka wściekła i niewytrzymałam, poszłam z córką na spacer a mój facet został w domu , chciał się zdzemnąc, ok jak wróciłam siedział przed kompem, oczywiście pooglądał sobie gołe baby no bo jak i niestety zamiast zrobic ze mna numerek wybrał oglądanie gołych bab, ale to upokarzajace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wspolczuje Ci ... sobie chyba tez , bo nie potrafie mu jendak zaufac :O

Gość buła
no i dzisiaj odbyła sie rozmowa, przepraszał i takietam, ale ja jakos dziwnie sie czuje, powiedział ze niema oco sie sprzeczac, on wogóle nic nierozumie, wydaje mu sie ze jestem zazdrosna a mi chodzi o szczerosc , wydaje mi sie ze zasługuje na szczerosc, jestem strasznie rozczarowana tym wszystkim!