Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allelkaa

jest tu jakas dziewczyn aktora w wieku 18lat lub młodsza wyszła za mąż??

Polecane posty

Gość allelkaa

Jak sobie radzicie?? Jak do tego doszło?? Piszcie kochane

Gość Szczesliwa*
ja bym chciala:) ale poczekam jeszcze 1-2 latka:) a mam 18:)

Gość bla bla bla bla bla
?:O żartujesz?:O

ale jak miałam 18 lat to się zaręczyliśmy

Gość do jestem deską przegrałam
🖐️ popieram

Gość a ja tak....
miałam 18 lat jak wyszłam za mąż ... jest super do dzis bardzo go kocham i on mnie ... a niektórzy tu zazdroszczą bo sami pewnie nikogo nie mają :p :p

jestem deską...--->dziwna jesteś ..patologią jest np.alkoholizm a nie wyjście za mąż...ale ty i tak pewnie nie zrozumiesz :O

Gość allelkaa
ja wyszłam jak miałam 17 lat. mama mi pozwoliła bo choc mo mąz ma 56 lat to jest w chuj bogaty i co mnie cieszy chory!

Gość a ja tak...
już sześć miesięcy jestesmy małżenstwem i jesteśmy żywym dowodem, ze może się udać!!! bardzo kocham mojego misia!

Gość allelkaa
ja tez swojego kocham. przynajmniej taka role życia gram. ale mam nadzieję , że juz niedługo

Gość mirelanda
no długi staż :P "może się udać" żywy przykład bo aż 6 miesięcy:D

Gość a ja nie zazdroszcze
jestem z moim facetem juz od ponad 3 lat, mam zaledwie 18 lat i nie mam najmniejszego zamiaru z czymkolwiek sie spieszyc.... majac 18 lat, tak na prawde nie ma sie na tyle doswiadczenia i nie jest sie na tyle madrym by podejmowac az takie wazne decyzje, ktore moga zawazyc na calym naszym zyciu... takie moje zdanie. slub? tak, owszem! za MINIMUM 5 - 7 lat.

Gość debliki z was
żadna z was nie zauważyła, że ten wpis o "sześciu miesiącach" to podszyw??? a może definicja "sarkazmu" jest wam obca... do słownika, dziewuchy, a nie na kafeterii mądrośc życiowych szukacie... :D

Gość allelkaa
ja na luzaku jeszcze ten rok wytrzymam. bo wiem , że dłużej to nie potrwa. a potem.... hulaj dusza i kasa

tylko zauważcie że niektóre dziewczyny w wieku np.18 lat są bardziej dojrzałe i bardziej odpowiedzialne niż niektóre 30-sto latki...

tylko zauważcie że niektóre dziewczyny w wieku np.18 lat są bardziej dojrzałe i bardziej odpowiedzialne niż niektóre 30-sto latki...

ja wyszłam za mąż w wieku 18 lat i zdecydowanie popieram deskę. Nie byłam w ciąży, kochaliśmy się jak wariaci, znaliśmy się od dawna i przetrwaliśmy razem 11 lat, choć po pięciu było wiadomo, że jesteśmy już dwójką zupełnie innych ludzi i raczej nie podjęlibyśmy tej decyzji po raz drugi. I mimo ciężkiej pracy nad związkiem g... z tego wyszło. Nie polecam tego wariantu.

Gość a ja tak.....
żaden podszyw ja mowilam na seri o :o

Gość a ja tak.....
żaden podszyw ja mowilam na seri o :o

Widze że podszywacze sie ujawniaja:D:D:D:D tylko to mogą byc zazdrośnicy...hehe zal mi was!! Ja też tak mysle zeby sie juz zareczyc a ożenić mając ok 20 lat bo wieżcie lub nie najlepsze kontakty ma młoda matka z córka a nie mama mylona z babcia.......... P.S.-to tych wrednych dla was pewnie lepiej jest wpaść i sie ożenic niz zaplanowac i być w pełni świadmomym ślubu eh

nie wiedzialam ze kiedy wychodzi sie za maz po 18tym roku zycia jest sie dozywotnio skazanym na mylenie mamy z babcia:(:(:( cholera, czyli przegralam juz zycie? :(:(:( 😭

Gość powiedziałam że
wyjde za mąż majac 20 lat no to dziecko pewnie majac tyle lub góra 22 lata!!!!!!!! A to było kierowane do tych ktore chca wyjśc za mąż za min. 27lat..........a dziecko hohohohoh