Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valentyna

o jaką pracę Waszym zdaniem mogę się starać?

Polecane posty

Gość kronokrosbos
na kompuer to trzeba mieć studia i kursy...pomaż sobie ;) neurosa1 fakturzystka w hurtowni? - czemu nie :D będzie jakieś 500 zł super praca !

Gość novemmber19
Dlaczego nie chcesz pracować w sklepie odzieżowym????Czy to jest hańbiące???Nie masz dużego doświadczenia,zależy jeszcze od dodatkowych umiejętności,ale radzę zmienić podejście do pracy.

Gość karin1985
no i co, że 500 zł ??? bez znajomości angielskiego i doświadczenia w wieku 24 lat ??? nie powinna wybrzydzać...

Gość piersze z brzegu ogloszenie
Ja jestem fakturzystka w hurtownii torebek i zarabiam 1500 zl, za 8 h pracy, 5 razy w tygodniu. Wiec nie wiem kto w tym fachu zarabia 500 zl.

me_36 - moge zapytac, a jakiej okolicy zatrudniasz? bo tez kupe czasu szukalam \"normalnej\" pracy i bez bieglego (!) angielskiego i kosmicznego doswiadczenia poki co nie mam szans :) (mam troche wyzsze kwalifikacje niz autorka topiku)

założyłam czarny nick bo ktoś sie pode mnie podszywa:o praca w sklepei nie jest moja wymarzona praca ale tak jak pisalam szukalam i takiej z tym, ze pracodawcy wymagaja doswiadczenia i umiejetnosci obslugi kasy fiskalnej. bez przesady znam kilka osob, ktore maja prace biurowa i jeszcze nie skonczyly studiow. jak nic nie znajde to pozostaje mi praca w urzedzie od lutego do wprowadzania zeznan:o przegladam prace, oglaszenia w internecie, chodze na spotkania ale jest ciezko niestety...

Gość kronokrosbos
to prawda ze nie powinna wybrzydzać a wrecz przeciwnie cieszyc sie z tych pieniędzy ;) a te 500 zł to zależy - 1500 też można ale w dużych miastach i to zależy też od firmy,pracodawcy itp

Gość karin1985
no ciężko, bo zamiast pracować nad swoim angielskim, to siedzisz na kafe i szukasz wiatru w polu. lepszych od Ciebie jest na pęczki, wiec czemu pracodawca miałby być Tobą zainteresowany mając do wyboru ludzi po studiach, z doświadczeniem, dwoma językami itp. ?? no pewnie, że są ludzie, którzy mają niezłą pracę i nie skończyli jeszcze studiów, ale widocznie oni coś już sobą reprezentują, bo wartości potencjalnego pracownika nie określa jedynie wykształcenie. albo ma kto im tą prace załatwiać...

Warszawa tylko, że odstraszać mogło to, ze na praca na zastępstwo - ale to jest duża korporacja i pracując rok na zastępstwo mozna sobie spokojnie znaleźć pracę na stale...

Gość CHCĘ CIE POZNAĆ
u mnie będziesz asystentką na płd. wsh. Polskę, oferuję 2500 pln/mies, spotkania w celu omówienia projektów itp. 2-3 w miesiącu

Gość
mylisz się, fakturzystki nie zarabiają aż tak źle a doświadczenie bardzo przydatne... zadam pytanie: a co Cię interesuje? co robiłabyś z przyjemnością?

Gość CHCĘ CIE POZNAĆ
wsch.

Angielski znam na słabym poziomie, raczej się nie dogadam ale co nieco zrozumie:P za to znam perfekcyjnie włoski w mowie i pismie i mam certyfikat, tylko nie wiem do czego przyda mi sie ten jezyk:o

Gość Księżniczka Lekko Używana
bardziej uniwersalny jest francuski, uwierz :)

Gość karin1985
zawsze to coś..

W przyszłości chce zostać rzeczoznawca majątkowym, studiuje ekonomie na kierunku inwestycje i nieruchomości. W tej chwili jeżeli miałabym powiedzieć o jakiej pracy marze to byłaby to praca, gdzie miałabym kontakt z ludzmi.Jako konsultant np w telefonii komorkowej ale nie telefoniczny tylko bezposredni w salonie, albo w biurze podrozy, czy tez jakas inna biurowa.

Gość ania3232
ja wolę irlandie :)

od dziś już mamy osobę na zastępstwo - wcale nie było łatwo znaleźć, chociaż aplikacji wpłynęło sporo.... najlepszy był chłopak - po studiach - zapytany dlaczego taki kierunek - a tak właściwie to rodzice mu kazali... RATUNKU - na końcu języka miałam pytanie - czy rodzice tez przyjdą za niego pracować?

Pracując w Urzedzie bardzo dużo się nauczyłam, stałam się bardziej otwarta komunikatywna, podobała mi się ta praca.Chcieli mnie nawet zatrudnić, kierowniczka działu była bardzo ze mnie zadowolona ale niestety Urząd nie miał pieniedzy na nowego pracownika:o. Jezeli nie znajde pracy to wezma mnie na umowe zlecenie w lutym do wprowadzania pit-ow.Tyle, ze ja bym chciala znalezc cos wczesniej i na stale a nie tylko na okres przejsciowy.

hellishbloodystorm ---> maila Ci wysyłam z namiarami na firmę - duża firma i ostatnio widzę sporo ogłoszeń... więc może będzie Ci łatwiej wychwycić te konkretne....

Gość karin1985
valentyna a studia? gdzie? umcs?

Gość piersze z brzegu ogloszenie
biuro podrozy italiatour poszukiwalo kiedys pracownika z jezykiem wloskim. w takich biurach mozesz poszukac, bo w innych niestety tez angielski a czesto tez umiejetnosc programow rezerwacyjnych. Ale wloski wcale nie jest malo przydatnym jezykiem.

jeśli chcesz mieć lepszą prace to naucz się angielskiego i jakiegoś jeszcze języka,już będzie lepiej :) wiesz najlepiej wyrobić sobie umiejętności które dodają ci punktów u takiego przyszłego szefa....wiadomo że jeśli ma wybór to weźmie osobę z jakimś doświadczeniem,znającą parę języków obcych -bo wybacz ale w tych czasach to się ludzie uczą języków hurtowo i dzieci posyłają na 6 zajęć językowych-znającą się dobrze na komputerze,obsłudze odpowiednich programów komputerowych i urządzeń których obsługę znać musisz,pisanie bezwzrokowe też można wpisać do Cv...:) i jeśli masz zamiar opisywać swoją osobę-nie pamiętam ale coś tam chyba było o zainteresowaniach i cechach charakteru jak patrzałam jak się pisze cv-to napisz że jesteś sumienna w pracy,masz dobre kontakty z ludźmi,jesteś konsekwentna w swoich decyzjach,odpowiedzialna...itd. itp. jak masz porobione jakieś kursy związane z praca której chcesz się podjąć to też wpisz do rubryki z umiejętnościami razem z kompem i językami...:)To załatwi ci dobrą prace :P Niestety ale żeby się piąć do góry trzeba w to włożyć trochę pracy ...

Taki dopisek ...jeśli ktoś będzie się podejmował pierwszej pracy ...to najlepiej wypisać sobie na kartce pytania jakie mógłby zadać pracodawca na rozmowie kwalifikacyjnej -te które sama mogłabyś zadać gdybyś kogoś przyjmowała- takie które wydają nam się sensowne i np. 20 takich pytań które prawdopodobnie będą i 10 jakiś głupich i kompletnie z kosmosu jakich w życiu byś nie zadała,-różni pracodawcy wymyślają różne dziwne pytania typu:gdyby miała by pani porównać swoje życie do jakiegoś rodzaju filmowego jaki był by to rodzaj?-wypisać sobie na drugiej kartce odpowiedzi na te pytania i się trochę przygotować ...można też z koleżanką się trochę powygłupiać i ćwiczyć sobie taką rozmowę.Na pewno pomorze to i łatwiej będzie odpowiedzieć na te dziwniejsze pytania oraz i te normalne,ale bez zbędnych przerw jąkań czy powtarzających sie\"yyyy...\"

Taki dopisek ...jeśli ktoś będzie się podejmował pierwszej pracy ...to najlepiej wypisać sobie na kartce pytania jakie mógłby zadać pracodawca na rozmowie kwalifikacyjnej -te które sama mogłabyś zadać gdybyś kogoś przyjmowała- takie które wydają nam się sensowne i np. 20 takich pytań które prawdopodobnie będą i 10 jakiś głupich i kompletnie z kosmosu jakich w życiu byś nie zadała,-różni pracodawcy wymyślają różne dziwne pytania typu:gdyby miała by pani porównać swoje życie do jakiegoś rodzaju filmowego jaki był by to rodzaj?-wypisać sobie na drugiej kartce odpowiedzi na te pytania i się trochę przygotować ...można też z koleżanką się trochę powygłupiać i ćwiczyć sobie taką rozmowę.Na pewno pomorze to i łatwiej będzie odpowiedzieć na te dziwniejsze pytania oraz i te normalne,ale bez zbędnych przerw jąkań czy powtarzających sie\"yyyy...\"

Gość masz duży atut
jeżeli biegle mówisz po włosku, to masz ogromny atut! jest pełno takich ogłoszeń! http://www.pracuj.pl/oferty/436793.html http://www.pracuj.pl/oferty/1111533.html http://www.pracuj.pl/oferty/1116647.html http://www.pracuj.pl/oferty/1104928.html http://www.pracuj.pl/oferty/436539.html a przejrzałam tylko z grubsza w pracuj.pl a ile jeszcze jest portali z pracą! Jobpilot.pl, Jobs.pl, praca.gazeta.pl i inne... Tylko nie określiłaś, w jakiej miejscowości szukasz pracy. A może to bez znaczenia?