Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kajol

Zakochana w niewłaściwej osobie-on jest moim nauczycielem!!!

Polecane posty

He, tak: \"bujają się\" we mnie uczniowie i wcale się z tym nie kryją. Zwłaszcza, że dzieli nas raczej mała różnica wieku. Wierz mi, to jest zabawne tylko do pewnego momentu, później staje się męczące, chociaż nie mam sytuacji chamskich i wulgarnych. Ale trudno jest zachować kamienną twarz, kiedy nastolatek (!) mówi do mnie na serio przy całej klasie: \"umówi się pani ze mną do kina?\" Nie musisz zachowywać się jakoś szczególnie, pewne rzeczy po prostu widać. Jak nauczyciel jest \"mądry\" ;) to nie zwróci na to zbytniej uwagi.

o ja.. kiepsko. ktoś ma podobny problem do mojego? czasem wydaje mi się że zostałam z tym sama. Powiedziałam mojej przyjaciółce ale ona tego nie traktuje poważnie. Nikt inny nie wiem. zostaliście wy :D

nie było go dzisiaj w szkole :( a miałam mieć z nim lekcje :(

Gość może z Twojego powodu
rzucił pracę.... :( wiesz nie wytrzymał parcia......

tez bylam zakochana w nauczycielu w gimnazjum, tak sie zlozylo ze teraz gadamy nagg i nawet spotkalismy sie na neutralnej stopie :P a powiem wam ze teraz studiuje na 2 roku, tyle lat minelo a cuda sie zdarzaja:P ale teraz to tylko zwykła znajomość...raczej:)

Gość u mnie w lo
byl zwiazek uczennica - nauczyciel angielskiego. On specjalnie z pracy w tej szkole zrezygnowal - podobno, jak ona byla w ostatniej to go wlasnie juz nie bylo. Slyszalam, ze jeszcze potem jak skonczyla lo to byli razem. teraz nie wiem ;)