Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda123

Może to i głupie pytanie ale... czy gin pozna podczas badania kiedy straciłam...

Polecane posty

Gość młoda123

dziewictwo, czy miało to miejsce np. 2 tyg temu czy rok?

Gość młoda123
ale czekam na odpowiedz... dla mnie ważną idę do gina - mojej ciotki, więc na zachowanie tajemnicy lekarskiej nie mam co liczyć

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaa
Zanim gin przystąpi do badania najpierw się zapyta czy jesteś dziewicą czy też nie po to by wybrac odpowiednią metode badania.

Gość ile masz lat.........
.??????

Gość młoda123
nie jestem

Gość młoda123
17, dziewictwo straciłam rok temu, ostatnio mama - dość konserwatywna, przyłapała mnie w łóżku z moim chłopakiem, powiedziałam jej, że to był mój pierwszy raz...

Gość szkoda że rownei konserwatywni
e nie wychowała cię:O naprawdę nie masz ciekwaszych zajęć niż sypianie z chłopakami? przecież zycie jest takie ciekawe i w twoim wieku naprawdę nie czas na seks

Gość młoda123
OK, jesli ktoś wie to proszę o odpowiedź, jeśli ciotka będzie w stanie stwierdzić, że napewno rozerwanie błony nie nastąpiło ostatnio to wtedy będzie kiepsko... a niestety do innego gina nie mogę pójść

Gość młoda123
ps, nie z chłopakami , tylko z chłopakiem, od początku tym samym...

nie ma takiej możliwości by lekarz stwierdził kiedy doszło do pierwszego stosunku pacjentki więc bądź spokojna:)

Gość młoda123
ps, nie z chłopakami , tylko z chłopakiem, od początku tym samym...

nie ma takiej możliwości by lekarz stwierdził kiedy doszło do pierwszego stosunku pacjentki więc bądź spokojna:)

Gość rowwer
no na pewno jak sypiacie częściej to błona jest już rozciągnięta i nie ma zranien jak podczas pierwszego stosunku.

Gość rowwer
no na pewno jak sypiacie częściej to błona jest już rozciągnięta i nie ma zranien jak podczas pierwszego stosunku.

Gość szajn
raczej bedzie ciezko stwierdzic,bo przeciez nie wie,jaka mialas wczesniej budowe błony.takze mozesz byc spokojna.a dlaczego nie mozesz isc do kogos innego?zmuszaja cie??to nie jest normalne

Gość młoda123
tak jakby zmuszają :( nie mam 18 lat i jestem na utrzymaniu mamy

Gość młoda123
bardzo dziękuję za te ostanie wypowiedzi na moje pytanie

Gość jola87
możesz iść do gin. państwowego jeśli jesteś ubezpieczona, powinien cię bez problemu przyjąć

Gość co za terror
Dziewczyno, ciotka ma Cie ogladac i zdawac raport mamie? Przeciez to Twoja najintymniejsza i najbardziej osobista sprawa! Masz prawo do tajemnicy lekarskiej, nie daj sie! Co z tego, ze chce tego tak bliska osoba, jak Twoja mama. Nawet tym bardziej nie powinnas na to pozwolic. Doroslosc to nie tylko milosc i seks, ale tez umiejetnosc wyznaczania granic prywatnosci. To nic, ze jestes na utrzymaniu rodzicow, i tak nie maja prawa Ci tego robic. Nie i juz. Co do Twojego pytania - nie znam sie na tym, ale widze po sobie, ze inaczej tam wygladam teraz niz chocby pare miesiecy temu, a to przeciez tylko zewnetrzna czesc. Po pierwszym stosunku zwykle zostaja jakies rany. Jezeli to badanie ma na celu szpiegowanie i wykrycie, czy oklamalas matke, czy nie, to raczej wyjdzie na to, ze tak. Trzymam kciuki, nie daj sie terroryzowac!!!

Gość młoda123
nie ma wykryć, idę tam głównie po pigułki, które będzie moja mama sponsorowała, chodzi mi czy przy okazji sama gin może stwierdzić, że ja już od dłuższego czasu uprawiam seks.

Gość jola87
tak może

Gość julkaspodwurka
moim zdaniem juz sie z twoja mama dogadala ale twoja matka nie jest glupia pewnie wie, ze ja olamujesz 17 lat? dziecko drogie. nie masz innych zainteresowan? i jeszcze bierz pigulki ktorych sie boja 30latki w kazdym razie ciotka jesli mama kaze jej na to zwrocic uwage to zobaczy raczej ze nie ma podraznien ale pewna byc chyba nie moze

Gość szajn
nie czytaj tych bzdur i krytycznych uwag;)skoro mama bedzie Ci 'sponsorowac'pigułki,to chyba nie jest taka konserwatywna jak na poczatku pisałas;)mysle,ze juz sie z tym pogodzila i nie ma sie co rozmieniac na drobne.nie masz sie czego obawiac i gratuluje mamy i jej racjonalnego podejscia do sprawy.pozdrawiam Cie serdecznie,bedzie dobrze:)

Gość mała biała zebra
sądze, że jej mama po prostu uznała, że nie ma zamiaru bujać się z wnukiem przez głupote małoletniej córki i dlatego bedzie sponsorowac antykoncepcje

Gość szajn
a branie pigułek to Twoja inicjatywa,czy matki???

mi się wydaje że oglądając narządy dziewczyny która dopiero kilka dni temu rozpoczęła współżycie to można coś poznać bo mogą być jakieś zaczerwienienia itp... ale przecież te objawy nie są wieczne..seks nie bolki przez pierwsze 3 lata współżycia więc z czasem te zaczerwienienia muszą znikać :) także spokojnie..ciotka nie powie mamie czy to było tydzień, miesiąc czy rok temu ps. współczuję przyłapania w łóżku..tragedia..

Gość młoda123
wspólna

ehh fajnie..17 lat i matka akceptuje tabletki.. :D ja mam dawno skończone 20 a kryje się z nimi jak małolata :D

Gość szajn
a no to spoko.nie przejmuj sie;)kazdy wiek ma swoje prawa:P