Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddqwdqwdwqdq

jak nie roztyć się jak świnia w ciąży!!tylko przytyć tylko tyl ile trzeba

Polecane posty

Gość ddqwdqwdwqdq

dqwdde

Gość ddqwdqwdwqdq
NORMA?

Gość zzzzzzzzzzzz
to ile przytyjesz za;ezy od twojego organizmu i zazwyczaj powinno byc tak ze im mniej wazyłaś przed ciążą tym więcej przytyjesz. Jeśli bedziesz jeść normalnie to po ciąży wrócisz do swojej wagu. Ja zawsze byłam bardzo szczupła w ciąży przytyłam ok 20 kg ale poszło mi właściwie w brzuszek nikt nie wierzył że tyle przytyłam bo prócz brzuszka praktycznie nigdzie nie przybrałam może doszło po 2-3cm w biodrach i udach ale tylko tyle a przed ciążą ważyłam 50 kg

Gość ddqwdqwdwqdq
A JA NIE CHCE WAZY 76 KG:(

Gość ddqwdqwdwqdq
ZZZZ A PO CIążY WROCIłąS DO SWOJEJ WAGI? JA PRZED CIążA WAZYłAM DOSC DUZO..BO 64(170 WZROSTU) ALE TEZ NIE CHCE WAZYC JESZCZE WIECIEJ:(:(

Gość ddqwdqwdwqdq
FAJNIE, ALE ja nie chce byc grubą świnią

Gość a moze tak
zajmij sie martwieniem sie czy dziecko bedzie zdrowe i czy wszystko bedzie w porzadku w ciazy. ja tez sie glupia martwilam waga, dopoki nie zaczelam sie bac jak mi powiedzieli ze dziecko jest za male i moze miec hipotrofie. w tym momencie jest mi kompletnie wszystko jedno ile jeszcze przytyje, chce tylko zeby wszystko bylo dobrze z moja coreczka

Gość ddqwdqwdwqdq
do a może tak!!nie mysl, ze chce sie odchudzac, nie!!! bron boze, doskonale wiem, ze to głupota, ale nie chce po prostu przecholować, a na pewno łatwo w ciązy przecholowąc..bo wiadomo, ze powinno sie jesc..wiecej troszke, ale w sumie chyba bardziej zdrowiej

Gość zzzzzzzzzzzz
W ciąży nie trzeba jeść więcej ale właśnie zdrowiej. Ja mam 2 tygodnie do terinu więc jeszcze nie schudłam:) ale nie martwie się tym. Moja mama jest takiej budowy ciała jak ja urodziła 3 dzieci i nadal nosi rozmiar 38 więc chyba też wróce do poprzedniej wagi a nawet jeśli troche mi zostanie to nic złego:) Znajoma która w ciązy też dużo przytyła wróciła do wagi bez zadnej diety, ale poleciła mi żeby po porodzie nosic bileizne z pasem wyszczuplającym wiesz taką ściągająca wtedy szybciej się wrtaca do porzedniej figury i jest mniejsze ryzyko że brzuszek ci zostanie obwisły. Myśle też że przy naszych skarbach będziemy tak zalatane że to nam pomoże w utracie wagi:)

ja służę jako przykład: 11 kg na plusie - urodziłam bliźnięta, wychodziłam w spodniach sprzed ciąży do domu (biodrówkach) nie jadłam cukrów. ot co.

oj na to nie ma regoly moim zdaniem bo jedne nic nie jedza na poczatku z powoduwymiotow a potem nadrabiaja ale jesc trzeba zeby dziecko wszystko mialo ale mam super sposob po ciazy od pierwszej chwili gorset jest taki specjalny po ciazowy i do nabycia w bieliźniarskich i aptekach.ja po blizniakach super doszlam do siebie! bo on trzyma miesnie zeby nabraly spowrotem sprawnosci.polecam goraco

Gość zzzzzzzzzzzz
ja pewnie bym troszku mniej przytyła gdyby nie pocią do słodyczy:) ale co sobie będę żałować:) poza tym wcale więcej nie jem niż przed ciążą:) Najważniejsze żeby dzidza się zdrowa urodziła a o reszte będę się martwić póżniej. choć bardziej od wagi zastanawia mnie czy skóra na brzuszku nie zostanie obwisła??

zdziwiona gratulacje ja po blizniakach jeden dzien po czasie przytylam 23 kilogramy a male wazyly 2500 2700 ale po piersi wrocilam do wgi tak ze mnie sciagnely i jadlam co chcialam tyle ze jak odstawilam to ciezej bylo z glodem

Gość zzzzzzzzzzzz
tyna1984 a taki gorset to to samo co te majtki z pasem ściągającym??

tyna hehe ja miałam wszystkie choroby ciężarnych w sobie i dwójeczkę na dodatek - dlatego był a ostra dietka;) a teraz siedzę z bąblami w domu i dupa rośnie... dzizasss.. już 3 kilo od porodu mi wskoczyło - a niby przy dzieciach jest tyle roboty...?

wiesz pewnie tak tyle ze majtki musisz zmieniac codziennie a gorset nie wystarczy raz na tydzien poza tym ten gorset tak jak ja po jakims czasie zwezylam przeszywajac a majtek nie dasz rady!ja ten gorset polecam bo jest trwalszy i ten co ja kupilam swietnie trzyma a brzuszek naprawde super!!no tyle ze potem po odstawienie od piersi i troszke sie zaniedbalam wrocilo ale jak tylko go nakladam i sie biore za siebie to jest super

ja przytylam 13 kg-tylko brzuchol mialam ogromniasty-duuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzooooooooooooo spacerowałam

no zwykla ja tez z blizniakami siedze dwie babeczki mi sie urodzily no jak mowilam 2500 jedna a druga 2700 i gdyby nie ten pas to nie wiem co a moje maja 2 lata i wiesz tylko mi nerwow pozjadaly bo ja tlumacze wszystko i ide w zaparte bo nie chce bic wiec czasem ciezko ale moje bajbochy pierwsza klasa

afobanka ja to spacerowalam z dziewczynami od rana do wieczora biegalam i wogole ale niestety cwiczenia to cwiczenia i nawet spacer tonie wszystko spaceruje od 2 lat i jakos mowie bez pasa i cwiczen nic by nie bylo ale teraz sie zapuscilam bo mi sie juz nie chce po calym dniu warowania

6 miesięcy skończyły - więc wszystko przede mną jaki okres jest najgorszy???

wiesz u mnie tak ze do poki nie siedzialy mialam koszmar ale potem 6 miesiecy i spokuj do czsu gdy nie zaczely mowic!teraz na okraglo wychowanie jest bardzo trudne ja sie sugeruje super niania i pomaga werz mi!ale ogolnie dzieciaki kochane duzo rozumieja i juz wszystkie dzieciece sprawy za nami!pampersy okropnie dlugo odstawialam jedna zalapala od razu a druga po miesiacu duuuuuuuuuuuzo cierpliwosci

Gość moja mam była bardzo szczupła
przed ciążą, ważyła 57kg przy 172cm wzrostu i w ciąży przytyła tylko 8 kg więc na to nie ma reguły

Gość elegancik facecik
niektóre dziewczyny tyja jak swinia a nie sa w ciazy i to jest patologia :classic_cool:

Gość guuuga
ja przed ciaza wazylam zaledwie 43 kg , teraz jestem w 30 tyg i przytlam ponad 10 kg ale prawie nic nie widac bo wszytsko poszlo w brzuch i tylek

Gość kuiihuukiuiuugujg
ja niejadlam w ciazy zadnych cukierkow ani czekolady i tak przytylam tylo 10 kg

ja tez nie chce przytyc w ciąży więcej niz potrzeba,ale niekiedy godzine po obiedzie czuję takie ssanie w zołądku...na razie mam 7mc i 8kg na plusie.I czuję,ze z tym głodem nie wygram...truuudno ;(