Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza zdw

Yasminelle 2

Polecane posty

Gość iza zdw

Hej. Kiedy pojawil mi sie okres wzielam pierwsza tabletke Y. Okres mialam na poczatku tresciwy jednak po 1-wszym dniu juz go prawie nie bylo...pozniej plamilam brazowym zabarwieniem. Musze jednak napomniec ze, wczesniej obawialam sie ze moglam zaciązyc, ale zrobilam trzy testy ktore mialy NEGATYWNY wynik....Nie wiem co myslec. Pomozcie. Czekam na odp. ( czy to mozliwe ze okres zanikl przez tabletki?)

Gość jola87
a dawno odbyłaś stosunek ten od którego podejrzewasz że mogłaś zajść w ciążę?

Gość iza ZDW
minelo juz okolo 4 tygodni a testy robilam z tydzien temu.

Gość kocicaaa
hej, ja miałam identycznie.. na początku jeden dzień okresu, tabletka i... nic, lekkie czerwone plamienie a potem już nieliczne brązowe skrzepy przez kilka dni.. poza tym po okresie dalej pobolewa mnie brzuch i krzyż, trochę kłują piersi.. to pierwsze opakowanie wiec to chyba normalne, ale też juz się zastanawiałam, czy nie jestem w ciąży. grunt to nie panikowac ;P

Gość sprinterka
ja mialam plamienie przez cale pierwsze opakowanie wiec ok nie panikowac dziewczyny teraz juz nie mam zadnych problemow;)

Gość duza mimi
ja mam 2/3- dniowe brązowe plamienia zamiast krwawienia z odsiawienia od 1 opakowania(a biorę już 8 miesiąc tabletki). także wszystko ok.