Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huhu ha wasza zima

czy jest tu ktoś kto złożył wniosek o stypendium socjalne na USczecińskiem?

Polecane posty

Gość huhu ha wasza zima

wnioski trzeba było składać do 25.10 i od tamtej pory cisza; na innych uczelniach pieniądzy powpływały już na konta, a u mnie czeski film, spr. codziennie konto, wchodzę na stronkę uniwerka, i nic. jest ktoś ze starszych lat, kto wie, ile czeka się na odp. wiem, że zawsze mogę pójść się spytać, ale to ostateczność :O - bo ta babka stamtąd z diabeł wcielony brrrr.

Gość lkololl
Czekanie tutaj to noramlka. ech :( powinna przyść Ci listownie decyzja o przyznaniu , bądż też nie stypedium, a jak długo .... hmmm miejmy nadzieje do konca listopada, ale nie gwarantuję, im sie nie spieszy

na mojej uczelni wyplcaja pod sam koniec listopada za dwa miesiace(pazdz i listopad) a podania skladali di 15 pazdz

Gość huhu ha wasza zima
lkollol-listownie odpowiedz do konca listopada ??? i później dopiero czeka się na pieniążki, bosze :O

Gość huhu ha wasza zima
kds coś tam, a moi rodzice to niby podatki zjadają, nie:O ?

Gość lkololl
niestety tak , na us też wypłacają za 2 czy 3 miesiące razem,ale niestety trzeba poczekać , jak sie nie myle w teamtym roku pieniązki były dopiero na początku grudnia :(

Gość lkololl
"kdsjvkbf v sama bieda i patologia siedzi na tej kafeterii......!!!!! " obrażasz nie tylko nas , ale i siebie. Zenujące i poniżej poziomu

Gość huhu ha wasza zima
lkololl - dzięki, to już przestaję zerkać na konto :( i będę cierpliwie czekać. pozdrawiam 🖐️ a ksdjvkbf - twoje zdrówko wzniosę szampanem przy truflach kupionych za stypendium :) 🖐️

Gość mala kulka
Na mojej prywatnej uczelni podania mielismy skladac do 30 pazdzniernika. 16 listopada ze stronki uczelni dowiedzialam sie, ze przyznali mi stypendium. W tamtym roku wyplaty byly po swietach Bozegonarodzenia, za 3 mc. Nastepne raty w styczniu i lutym. Jedynie fajnie zrobili w lipcu, bo dostalam calosc za 5 mc. Ale w tamtym roku mialam przeboje, bo czekam, czekam i nic. Na swieta wyjechalam i az do sylwka wydenerwowalam sie, ze mi nic nie przychodzi. Poszlam tam dopiero 2 stycznia i sie okazalo, ze mojego konta nie mieli. Jak bym nie podala to by mi babka w dziekanacie nie przyjela papierow. Juz sie nie klocilam, ale balagan maja ze hej i nie licza sie z kims, ze ktos czeka i moze glodowac. Wiec najlepiej idz osobiscie to wyjasnij w ksiegowosci.

Gość lkololl
kdsjvkbf v - wydaję mi się, że masz ciężkie problemy z własna osobą i niską samoocenę , skoro swoje frustracje wyałdowujesz na innych.

Gość mnie tez jeszcze nie wyplacili
i z tego co wiem to maja to zrobic do 15 grudnia, za 3 miesiace z gory.